Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 198
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • Тук и сега
Момичета страхотни сте, поръчах парфюма. Утре ще го получа. Търся го от две години...

# 91
Минах да тествам Elie Saab Le Parfume Royale. Много е хубав и величествен! Много добра работа според мен са свършили с него!
На мен също ми допадна;
Поне единия празник ще изкарам с Lady Vengeance Juliette has A Gun

# 92
  • София
Какво ще кажете за версиите на Baiser Vole? Примерно, Essence по- силен и траен ли е от класическия? Не съм ги пробвала, а при мен класическата целувка е средна работа. Вече имам една изхабена стотица и сега умувам дали пък другите не са по- мощни. Като за моята кожа.
Какво ще кажете? Simple Smile

# 93
  • София
Момичета,
Носи ми се виолетка - наситена, трайна, шлейфова. Спряла съм се на Insolence към момента. Дали имате някакви предложения?

П. П.
Днес съм потънала в абсолютно блаженство с Dior - Addict ❤️❤️❤️

# 94
  • София
Еми, то това е наситената и шлейфова виолетка. Сладка виолетка. Ако искаш зелена и звънлива, обаче, виж друго. Simple Smile

# 95
Много ме привлича Montale - Intense cafe, ама пуста роза, хич не я понасям и избива винаги. Сещате ли се за някой подобен, кафеджийски парфюм  Mr. Green Simple Smile

# 96
Ох, аз си разнасям два дни интенз кафе и не мога да му се наситя♥

# 97
Много ме привлича Montale - Intense cafe, ама пуста роза, хич не я понасям и избива винаги. Сещате ли се за някой подобен, кафеджийски парфюм  Mr. Green Simple Smile
Да, най- добрият Интоксикейтид Килиън. Срамно скъп е обаче. По- добро кафе в парфюм аз не съм намерила.

# 98
Благодаря, Денси, но търся нещо нормално, среден бюджет.  Simple Smile

Имам Black opium, който е страхотен, но много нетраен при мен.

# 99
  • София
Dolce&Gabbana The Only One е с кафе и е траен.

# 100
Момичета и момчета, днес пробвах Elie Saab Le Parfum Royal.

Преживях ароматен шок и ужас. Хлъцнах и се задавих от 2 щедри пръс от двете страни на китката. Пръснах и на блотер.
В нещо като транс пресякох улицата и се запътих към офиса. Хора ми говореха в асансьора, аз ни приемах, ни предавах. Бях в парфюмен ад. Сякаш ме бяха плиснали с кофа просеко, а то се стичаше по дрехите ми и оставяше киселееща диря след мен.
Браво на парфюмера който е пресъздал искрящата пяна така реалистично, но усещането беше буквално и много, много неприятно.

След половин час ми изсъхнаха дрехите и започнаха бели цветя. Огромни, величествени и задушаващи. След тях се вдигна цунами от жасмин.  Cry Няма го в пирамидата, но бих се заклела, че е там. Нетърпима нота за мен. Рози в моя тестер нямаше. Жасминът ги бе задушил всичките.

За бога, тествайте внимателно. Това чудо на сляпо не.

Много обичам Le Parfum In White, и задължително ще го повторя, защото не можах да му се наситя през лятото, а в жега е особено красив. Но това произведение не ми е на сърце.

# 101
  • София
Привет, иска ми се да напиша няколко думи за  Mancera Red Tobacco / https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Red-Tobacco-46663.html

Преди всичко, големи благодарности на mileniak за прещедрата отливка! Стопли сърцето ми!  Wine GlassWine Glass

Сега за Ред Табако - още от както разбрах за него, веднага ме плени и като нотки, и като визия. Мисля, че има защо Animal Heart Eyes Cat
Скрит текст:
Отваря се доста наситено, мрачно, плътно. Усещам ууд, тъмно зелено пачули, табак, и отделно хладни, дървесно-землисти нюанси като ветивер. Разбира се, може да се доловят и подправките, но поне при мен в първите 15-20 минути, те стоят малко по-назад. Определно старта не е за начинаещи, но след тези 20 първи по-предизвикателни минути, парфюма се подрежда невероято и магията казва "Щрак" Sparkling Heart
Канела, невероятни ядки, не твърде сладка ванилия, също и доза кремавост прави Ред Табако уникална коледна красота! В това му вече наистина многопластово развитие, напомня оттук-оттам на Viktor&Rolf Spicebomb for men, само че във по-наситен, плътен, мрачен, ароматен и богат(за мен) вариант.
Инетресното е, че поне на моята кожа, трудната част е във върховите нотки и първите минути, а в развитието с всеки следващ час, аромата става по-мек, по-уютен, притегателен и вкусен. А обикновено, по-плътните и мрачни нотки се разкриват дълбоко в развитието. При Ред Табако не е така и това много ме радва.
Толкова красиви нотки на ядки, за първи път срещам в парфюм - изваяни, притегателни, натурално звучащи и към тях има и шафран, който пък добавя тънка сладост... Уникален!
Табака е подчертан, но за моя радост е модерно поднесен и умело допълнен от кремести дървесни нюанси.
Ако трябва да го сравня с Tom Ford  Tobacco Vanille - ами въпреки общите нотки, за мен те имат различно излъчване. Смятам, че като изключим първите му 20 минути, Ред Табако е по-носимия и лесен за възприемане, особено след като минат 3-4 часа, тогава лудницата е пълна Animal Heart Eyes Cat
Трайност и шлейф - 10 от 10 - типична мансерска бомба, като парфюма не е груб и недодялан в никакъв случай. Супер класно и изпипано стои. Не случайно го сравних с икона като Табако Ванил.
Финално впечатление от две носения - прекрасен коледен парфюм, с водещи нотки на ароматен табак и най-вече мощни, уютни подправки, невероятни ядки и мека кремавост.

densi мисля, че ще го оцениш Wink По спомени, ти харесваш и Табако-Ванил, и Спайсбомб на Виктор и Ролф.

Петър Радев - моя съвет е: не рискувай и купувай нищо на Мансера/Монтал за сега. Смятам че ароматите на тези марки не са по вкуса ти.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 00:07 от Deetron

# 102
Точно така е, заинтригува ме определено! Дано скоро го пробвам, интересен ми е.

# 103
  • Бургас
Момичета,
Носи ми се виолетка - наситена, трайна, шлейфова. Спряла съм се на Insolence към момента. Дали имате някакви предложения?
McQueen  My Queen  - най-наситената, за ужас на моя нос, виолетка, с която съм се сблъсквала...

# 104
  • София
Balenciaga Paris е виолетка, Balenciaga B е зелена виолетка.

Общи условия

Активация на акаунт