Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 183
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
нямам парфюм, определен специално за празничен
но пък от два дни съм извадила позабравения Geranium Bourbon на Miller Harris и се разтапям от удоволствие заради силата, нахалството и красотата му

# 76

Аз пък си мисля, че и в 21 век все още си има и жени и мъже, и няма нищо лошо в едно такова разделение. Пък всеки да си купува и харесва каквото иска.

А безумното размиване на половете в една еднородна маса е тема за друг разговор...

Аз не случайно доуточних "сред парфюмите", четете ме криво.

На 15 годишна възраст се поливах с класичекият, мъжки до мозъка на костите си, Зино Давидоф;  мъжът ми до ден днешен посяга към откровено дамски аромати. Нито аз съм станала по-малко жена, нито той е по-малко мъж.

purple_spring, пуснах ти ЛС.

# 77
  • Sofia
И аз имам приятелка, която обича мъжки парфюми.
Ама с тея ц**и дето размята, хич не мож’ я обърка за противоположния пол. Grinning

Едит: По повод предстоящите празници, ме хвърлихте в размисли и страсти за празнични парфюми.. сигурно ще е “квото дойде“ накрая.. Joy

Едит 2: Парфюм за деня беше Ноар Пур Фем на бай ти Томас Форд. Язък, че имам проблем с трайността му - или носът ми е бъгнат, или не е добра.

# 78
  • София
На празнично събиране сложих без колебание dior addict. Беше си един огромен банкет с много хора и народни танци. ☺️

# 79
Едит 2: Парфюм за деня беше Ноар Пур Фем на бай ти Томас Форд. Язък, че имам проблем с трайността му - или носът ми е бъгнат, или не е добра.
Не ти е бъгнат. И при мен е близо до кожата. Аз си го усещам, но стои много близо до тялото, кожата. Не излъчва силно. А е такъв разкош на разкошите. Мисля да изпробвам инвазивно напръскване на коса с него (а моята е бая) пък да видим. Smile

Преди години харесвах мъжки парфюми. Сега не мога да ги нося. Има някаква ужасно дразнеща за мен нота в тях – точно на мъжка пот, амбрет, циветката или не знам точно, защото кожа, велур и тютюн обожавам, не мога да го определя – остро, силно, киселеещо, мъжкареещо, на мъж съм ок, слива се с тях и става чудно, но при мен излиза някак счупено.
Между другото, чак Картие Ленвол спрях да фъщя, направо ми става лошо от него. А така го харесвах. Sad

# 80
  • Пловдив
Леле, при мен Noir pour femme излъчва страшно мощно и то цял ден. Даже се съобразявам да не го нося в офиса, защото на колежките им става лошо.
Колко различни кожи!

# 81
  • Sofia
И аз съм получавала два пъти коментари за Noir pour Femme,  че е много тежък парфюм.

# 82
При мен пък е в двете крайности, някой път хич го няма, друг път чак ме души. Не мога да разбера как се получава.

# 83
  • Тук и сега
Здравейте момичета! Знаете ли от къде мога да закупя онлайн оригинален парфюм Armani - Idole ?

Преди месец имаше останали намалени бройки в Прити шоп на Витошка, но не помня дали беше EDP/EDT
Здравей! Възможно ли е да провериш дали все още има и какви цени? Не съм от София... Или ако може линк на магазина, много ми е важно...
Искам да зарадвам приятелка за Коледа.
Редактирам се поръчах го. Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 14:57 от Щастлива1

# 84
  • София
Ето линк към Pretty shop.
https://m.facebook.com/prettyshopbg/

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 09:12 от mia1

# 85
Предколедно подарих Ерос на Версаче на колежка, която също като мен обича парфюми. Тя искрено се зарадва и на мен ми стана много приятно. Създаде ми хубаво настроение за деня.

# 86
Разделих се и с двете шишенца Noir pour Femme които имах. Подушван от шишето ми харесваше, но не го чувствах като мой а си имаше прилична трайност. Дамите при които отидоха им се зарадваха мисля.
Днес тъна в блаженство - Средиземноморските градини Grinning
По празници каквото дойде, най- вероятно Долчелизир, Кафе шантан.
Много хубава тема Flowers Rose

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 16:51 от Chocolat_

# 87
Аз докато се чудя на туберозата на Maitre Parfumeur et Gantier, заприходих Chanel Paris-Deauville от серията им Les Eaux.

Хареса ми, че е свеж и елегантен цитрусово-зелен аромат с малко цветя за разкош, а в базата има дървесни нотки и любимото ми пачули, което придава дълбочина на парфюма, без да натежава Heart В духът на Chanel си е.
Сега само трябва да резервирам ваканция в Южна Франция Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
  • Франция
Сега само трябва да резервирам ваканция в Южна Франция Stuck Out Tongue Winking Eye
Deauville е в Нормандия Simple Smile
Този парфюм е и моят любимец от серията Les Eaux Simple Smile Установих, че за мен през зимата е по-красив, макар да се предлага като летен колон.

# 89
^^В Нормандия е, ама това не ми пречи да искам в Южна Франция 😉

Общи условия

Активация на акаунт