Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 180
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, момичета!

# 61
  • Пловдив
Благодаря за хубавата тема! С удоволствие Ви чета. Благодарение на Вас на Коледа ще бъда с Girl of now, много ми е уютно с него. На Нова година по традиция ще бъда с някой от Ангелите, в случая с Angel Muse.

Малко встрани от темата ще ви помоля да ми препоръчате нещо подходящо за пролетта. Пак ми се иска нещо сладичко. Обмислям Girl of now forever, но ми се иска да тествам и други.

# 62
Kloe, и аз бих ти препоръчала Шанел Габриел есенс или Диор Джой Интенс.
За празниците ще съм вкъщи тази година, още не съм мислила какво точно ще нося, може би Алюр.

# 63
  • Варна
Мама поиска да ми направи парфюмен подарък за Коледа и аз съвсем първосигнално си поисках Hermes Elixir Des Merveilles,но нямам абсолютно никакви впечатления?!?!?Дали сгреших?Прочетох ,че доста от вас го възприемат като Коледен парфюм и парфюм за по-хладно време....,а аз винаги съм го пробвала в топлото и никога не се впечатлих от него,но не съм го и разносвала...В топлото ми се струва ,че доста смолист го усещах ,без никаква сладост ,а аз съм сериозно гурме-пристрастена .

И аз не мисля, че Елексира е коледен, нито гурме. Много специален е за мен, но на много хора не им харесва, пак да спомена колежката си Blush

Всъщност тя и другата ми любов Кара Миа не харесва особено, само държи да не го подновявам в стаята...

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 14:47 от Doris

# 64
  • София
ау, че хубава тема  Flutter

Като празнични, и изобщо тържествени, като че ли не бих определила никой от парфюмите, които имам. На семейни празници обикновено нося нещо възпитано и гушливо (съобразявам се с децата все пак, друго ако не) - в този сезон най често TDC Pure eVe или Hermessence Vanille Galante, лятото Hermessence Iris Ukiyoe или F.Malle Eau de Magnolia. Но тях си ги нося и през останалата част от годината, та затова не ги възприемам като само и единствено празнични.

За други празници съобразявам с обстоятелствата - къде, с кого и т.н., но пак, нямам специални парфюми, нося си всичко  Crazy

# 65
  • при морето
Има ли някой,който е по-запознат с парфюмите на Tiziana Terenzi,много се изкушавам да придобия нещо на този бранд,но трябва бързо да реша...
Еmia ,ти писа нещо за Delox,което ми " подпали чергата",би ли казала повече,плз.!🤔

# 66
  • София
Благодаря за новата тема!

По Коледа е много вероятно да съм с Idole Lancome. Очертава се времето да е топло и предразполагащо за него. Ако стане снежно по Нова Година, бих сложила някое гурме. Още не съм мислила кое.

# 67
  • Варна
Има ли някой,който е по-запознат с парфюмите на Tiziana Terenzi,много се изкушавам да придобия нещо на този бранд,но трябва бързо да реша...
Еmia ,ти писа нещо за Delox,което ми " подпали чергата",би ли казала повече,плз.!🤔

Аз съм имала самоTiziana Terenzi Gold Arethusa, но не е за мен, не очаквах сливите да са ми толкова доминиращи и същевременно да е малко синтетичен. След него не съм си позволявала друг.

# 68
Аз сериозно се попритесних са Елексира на Чудесата,но пък нали я има темата за размените-това малко ме успокоява.....а се зарекох да не взимам парфюми ,с които не съм се запознала добре .....

# 69
Минах да тествам Elie Saab Le Parfume Royale. Много е хубав и величествен! Много добра работа според мен са свършили с него!

# 70
Минах да тествам Elie Saab Le Parfume Royale. Много е хубав и величествен! Много добра работа според мен са свършили с него!
Страхотен е!

# 71
Нямам празнични и специални парфюми /такива са обикновено най-новите ми любови/, но тази година отсега знам с какво ще съм и на Коледа и на НГ.
Тъй като на Коледа съм на барбекю Rolling Eyes, ще заложа на Poison. Това нещо поне знам, че не може да го убие ни огън, ни пушек, ни миризмата на печени мръвки. Всъщност, нищо не може да го убие. Sunglasses
Единствено предизвиква разширени зеници у противоположния пол, но ние ще сме все роднини, та няма страшно.

На НГ ще заложа на моята нааааай-голяма любов, с която се срещнахме и влюбихме фатално от първо подушване тази година - Vanille Fatale. Heart Heart Heart
С него бях на рождения си ден, на много от наистина специалните моменти, които искам да запомня, с него ще съм и сега.
Зарекла съм се никога, ама никога да не го нося на работа. Не искам по никакъв начин да го свързвам с това ужасно място. Може би, това го прави специален.
За мен той е свободата, безгрижието, горещото лято, което имах, специалните хора, които срещнах, моментите с тях... Обичам го!

macadamia, не мога да преценя според вкуса ти, дали Elixir des Merveilles ще ти хареса, но определено е много хубав парфюм, и не съжалявай, че ще го имаш.
И да, има гурме в него - аз лично намирам доста тъмен шоколад в развитието му; според фрагрантика - карамел.
Аз лично харесвам повече Eau des Merveilles, но тъй като върху мен няма никаква трайност, останах само с Еликсира.
И не знам какви са тия мъжки/женски истории сред парфюмите... 21 век сме бая отдавна, не бива вече.Rolling Eyes

# 72
Аризона, от къде се сдоби с Ванил Фатал ? Много искам са го тествам, но в Добрич просто няма къде 😫 Аз още нямам никаква идея за празничен парфюм, защото още съм в издирване 😁

# 73

Аз пък си мисля, че и в 21 век все още си има и жени и мъже, и няма нищо лошо в едно такова разделение (на парфюми). Пък всеки да си купува и харесва каквото иска.

А безумното размиване на половете в една еднородна маса е тема за друг разговор...

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 19:08 от Jeune Fille

# 74
  • Виена
Коледните и новогодишни те празници от години прекараме с най-близките си, отдадени напълно на възможността да сме заедно. Суетата остава на заден план и рядко посягам към парфюм, дори ако излизаме всички заедно. Гримът също. И като повечето хора, които на работа всеки ден са облечени елегантно и с бизнес облекло, през почивните си дни не нося нищо, което би "носило"  някой празничен парфюм. Но идеята за барбекю, мръвки и Poison ще я обмисля. Никога не би ми хрумнала.

Общи условия

Активация на акаунт