Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 248
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Еми, то това е наситената и шлейфова виолетка. Сладка виолетка. Ако искаш зелена и звънлива, обаче, виж друго. Simple Smile

Подкрепям за Insolence!
Guerlain имат и парфюм Meteorites, който не съм пробвала, но ако е същото като пудрените им перли, също би било добро попадение за търсачите на виолетки.

За зелена и звънлива виолетка, с две ръце : DSquared  She wood или She wood Velvet forest (по-унисекс звучене)

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 22:20 от tuali

# 106
  • София
Кралицата не е ли спряна?
Иначе, приятна за моите вкусове виолетка.

Аз се пръснах с последните милилитри baiser vole, а само на ръкава от днес имам Bloom, който го задушава нон стоп. От опита ми определено тубероза и жасмин винаги ми избиват мощно върху кожата. Други хора не го намират за толкова силен, а при мен едно пръсване и ме души по цял ден.

# 107
Бях се зарекла, че приключих с новите парфюми за 2019-та, обаче.... мострите броят ли се? 😀 Наскоро ми изскочи реклама на нов италиански бранд - LPDO и хопала, нали съм със слаб ангел, след кратко зачитане на сайта им, сдобих се със сет мостри на всичките им 12 парфюма. Пристигнаха за 2-3 дни! Сега полека почвам да ги тествам и досега пробвах 4, плашещото е, че 3 ми харесват много, да видим следващите...
Някой питаше назад за кафе. Единият от ароматите е Superb Cafe. Мммм, подсладено кафе! И ванилия! Много да! (и няма рози при драйдауна)
Hash Intense - дървесно, смолисто, сладък лепкав тютюн и мааалко кафе. Още повече да!!
 Sexuel - страшно ми напомня някакви бонбонки от детството ми, дали не са някакви виолетки.. нещо плодово.. Умирам от яд, че ми убягва. Но е страшно интересен аромат. Има някаква безгрижна лекота и е секси със сигурност.  Чек. ✔️
Fleur Noir - има нещо от орхидеите на Том Форд, които много харесвам от които имам едната, но не са точно моето парфюмно днк . Плътен, кремав, тъмен. Не съм много сигурна, дали заради гарденията, или жасмина, не съм съвсем аз с този парфюм. Иначе чудесно пачули и сандалово дърво в основата.
Следващите дни ще пробвам и останалите и страшно се вълнувам какво още ще открия. Дотук много обещаващо!

# 108
  • Тук и сега
Нали няма опасност да получа фалшив продукт от Прети шоп, тъй като ми казаха, че нямам право да отварям кутията на парфюма?

# 109
  • Sofia
Pretty shop е един от най-старите магазини за парфюмерия и козметика, от време оно, там ако има ментета - главата си режа.. Joy

Бтв, днес подуших Черешката на бай Том Форд - най-вкусно миришещата череша! Stuck Out Tongue Winking Eye Flowers Cherries

Парфюмът за деня беше - Банановата Република и нейния Тютюн и Тонка. Леко гурме.
Утрешният парфюм ще го мислим утре.. Grinning

# 110
 Момичета,искам да си взема Montale .Моля ви ,препоръчайте ми нещо трайно и прекрасно,да няма пушеци по възможност(не съм на тази вълна в момента) .Любим аромат ми е Shalimar Initial .Иска ми се нещо такова- различно и прекрасно!

# 111
Кралицата не е ли спряна?
Иначе, приятна за моите вкусове виолетка.

Аз се пръснах с последните милилитри baiser vole, а само на ръкава от днес имам Bloom, който го задушава нон стоп. От опита ми определено тубероза и жасмин винаги ми избиват мощно върху кожата. Други хора не го намират за толкова силен, а при мен едно пръсване и ме души по цял ден.

Моля да споделите за Bloom/ Gucci/, че се двоумя дали да не го купя насляпо.Обичам плътни, шлейфови парфюми.

# 112
Привет и от мен.
Имам следното (малко тъпо може би) питане.

Някой поръчвал ли е Van Cleef и по-специално Гарденията от parfimo? Разликата с цената във физически магазин и с тази в магазина на летището е дооооста съществена. Та си мислех, дали всичко си им е наред на парфюмите от сайта?

# 113
  • Пловдив
Привет и от мен.
Имам следното (малко тъпо може би) питане.

Някой поръчвал ли е Van Cleef и по-специално Гарденията от parfimo? Разликата с цената във физически магазин и с тази в магазина на летището е дооооста съществена. Та си мислех, дали всичко си им е наред на парфюмите от сайта?

Гарденията не, но имам Орхидеята и Неролито от тази колекция, съвсем наред са си.

# 114
За втора поредна година зимния сезон ме влекат смолите, най-вече амбрата, и кога ще нося всички гурмета, които съм накупила уж точно за хладно време, направо не знам. Очаквам тези дни едни мостри, най-после попаднах на такива на Serge Lutens, сред тях разбира се и Ambre Sultan. До момента не бях открила къде мога да тествам бранда в провинцията. Другите две амброви мостри са Elie Saab Essence No 3 Ambre и Baldessarini Ambre. Дано открия жадуваната от мен сред тях.

И да споделя какво ми се случи онзи ден. Хладно и влажно беше времето, мм ме взима с колата и изведнъж ме удря някаква миризма на дърт алкохолик. А той не пие, така че питам "кого си возил, каква е тази алкохолна смрад тук?" Отговорът направо ме зашлеви: "Парфюма ти" Joy Бях с Рава, както винаги когато бързам и не ми се мисли с какво друго. Е явно е време да я прибирам в шкафа за по-топло време. Тогава си беше супер, очаквах в студеното още по-добре да стане, ама ядец.

# 115
  • Viena
Scent of Bali - Ghost Nose, ако може да споделите мнение. Мерси.

# 116
  • Велико Търново
Аз много харесвам виолетката в Balenciaga Essence .Не го намирам никъде обаче.

# 117
И аз имам 1 може би глупав въпрос: защо са различни бутилките на 1 и същ парфюм на Монтал,ще взимам за подарък Интенс кафе за дама която го ползва и знам че нейната е лилава,в Елинор например  я намирам златна.

# 118
И аз имам 1 може би глупав въпрос: защо са различни бутилките на 1 и същ парфюм на Монтал,ще взимам за подарък Интенс кафе за дама която го ползва и знам че нейната е лилава,в Елинор например  я намирам златна.

Това, което знам аз е, че трябва да пише отзад 68, rue Pierre Charron или 26 place Vendome, обаче за опаковката не знам Simple Smile

# 119
  • София
И аз имам 1 може би глупав въпрос: защо са различни бутилките на 1 и същ парфюм на Монтал,ще взимам за подарък Интенс кафе за дама която го ползва и знам че нейната е лилава,в Елинор например  я намирам златна.

100 мл - лилава
50 мл - златна
На сайта на Монтал са си така.

Благодаря на всички за отзивите за виолетки Simple Smile
Ако някой се сеща за нишов аромат с хубава виолетка - нека сподели ❤️

Общи условия

Активация на акаунт