Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 410
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
И аз се каня да го пробвам. Интенз кафе е без кафе и при мен, нооо пък мускус има за цяла фабрика.Шоколада и той ли е толкова мускусен?

Какъв мускус... Там усетих само бисквити. Обикновени бисквити. Не шоколадови. Нищо парфюмно. Сега като се сетя, както съм се завила и ми е топло и уютно, малко май ми се ще все пак да се напръскам.

# 211
  • София
Аз по- натам ще взема някоя сладост, но ще изчакам намаление. Имам си правило да не давам над 100лв за "храна" Laughing

# 212
На мен Chocolate Greedy ми мирише точно на вафла Боровец с портокал, а в базата на млечен шоколад.Идеален ми е за сезона.

# 213
Ще търся да го пробвам. Има ли го някъде за тест?

# 214
  • Sofia
Чоколет Гриди върху мен миришеше точно на шоколадово/какаово тесто с бакпулвера и ванилията..готово да бъде мушнато във фурната под формата на нещо си.. Grinning

# 215
Здравейте! Бихте ли ми казали каква е разликата между двата парфюма (качила съм снимки)? С абсолютно едно и също име са.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 22:27 от Не се сърди, човече

# 216
^^Милилитрите. То си пише, единият е 50, другия 100 мл.

# 217
# 218
Момичета, много са ми интересни тези Монтали.
Препоръчайте ми какво още да тествам.
Падам си по Light blue и Daisy, харесвам много И Black opium.
Пробвай Soleil de Capri Montale. Би трябвало да ти хареса.
Intense Cafe e един от най-подвеждащите и несправедливи аромати. Няма грам кафе в него, интензивно пък - хич. Само захарни, давещи рози.

# 219
Скрит текст:
Пробвай Soleil de Capri Montale. Би трябвало да ти хареса.
Intense Cafe e един от най-подвеждащите и несправедливи аромати. Няма грам кафе в него, интензивно пък - хич. Само захарни, давещи рози.

Точно така го усещам Intense cafe  и аз, много добре го охарактеризира. Особено ми хареса словосъчетанието "давещи рози" - 'ми така е, по-добре не би могло да се опише! Satisfied

# 220
Душливи рози. И Шоколада на Монтал не харесвам никак. Добре, че около мен не се носят.

# 221
Rolling Eyes О, Боже! Ама вие само милилитрите ли видяхте различни????? ЦВЕТОВО!

^^Милилитрите. То си пише, единият е 50, другия 100 мл.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 23:38 от marianaaa90

# 222
  • виртуално
Различните милилитри са в различен ЦВЕТОТО шише

# 223
# 224
Милилитрите ОК, но по скоро защо са в различни цветови шишета? И двата варианта ги има във всички разновидности милилитри. Тези бяха първите е Гугъл.

Различните милилитри са в различен ЦВЕТОТО шише

Общи условия

Активация на акаунт