Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 406
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ибей (от аптека в Петрич) първия и втория от Парфимо.

# 226
В Elinor го има.

Ще търся да го пробвам. Има ли го някъде за тест?

# 227
Ибей (от аптека в Петрич) първия и втория от Парфимо.
От коя аптека?

# 228
  • София
Apteka24.gr

# 229
Много благодаря на всички с отзиви за Кашмира! Бяхте ми много полезни. Flowers Bouquet

# 230
  • Пловдив
Душливи рози. И Шоколада на Монтал не харесвам никак. Добре, че около мен не се носят.

Аз го търся този шоколад къде ли не, но не го намирам засега. В Chocolate greedy пък съвсем го няма.
Благодаря, Врабчо. Ще го пробвам Hug

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 08:20 от Unforgiven*

# 231

Подранил подарък от Дядо Коледа.❤❤❤Може ли отзиви?

# 232
Дай ти отзиви, как го намираш?

# 233
Как го намирам, а ми харесва ми траен е ,поне това разбрах от еднодневно носене. Досега съм  го ползвала , само в имитации и мога да кажа че ми харесва, даже много. Дубайски тестер е поне така ми казаха. Не знам колко е близо до истината. Затова  исках да чуя и други мнения.

# 234
Дубайските тестери не са оригинали.

# 235
Надявам се да не са и ментета

# 236
  • Бургас
Ментета са,как да не са.Моята "Обувка" я разкарах и изобщо не съжалявам не ми харесва парфюма грам.

# 237
  • Sofia
Благодаря на всички за идеите за мъжки парфюм! Много ми помогнахте. В крайна сметка заложих на герланския, дано се хареса Simple Smile Нямам търпение да го подаря и да видя реакцията.

# 238
Във връзка с ментетата,мой познат казва:Не сме менте хора,за да използваме менте парфюми и дрехи !

# 239
  • София
Точно уверените хора нямат скрупули да ползват, каквото им харeсва. Важното е да си в баланс със себе си. Важно е да харесваме това, което носим, и да се харесваме. Пък дали е менте, за различните хора има различна тежест. Аз поне така го виждам Simple Smile Почти винаги купувам опакован продукт и предпочитам 1 парфюм пред 5 ментета, но примерно, никога няма да си купя Womanity заради солената нотка, която във версията на Рефан отсъства. Дали не си го нося с кеф наред с другите оригинални парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт