Парфюмни размисли и страсти - 234

• 54 661
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не се притеснявам, даже изобщо. На Ajmal имам само Amber musc, но много си го харесвам. Трае по цял ден, та даже и на следващия. Но той е съвсем различен, разбира се.

# 451
Момичета, за кой Евоук говорите - намирам два, единият е Голд?

# 452
  • София
Момичета, за кой Евоук говорите - намирам два, единият е Голд?

https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Evoke-for-Her-32526.html

# 453

А прилича ли наистина на Ботега Венета ЕДП?

# 454
Благодаря, ще мина и аз да го пробвам.

# 455
Здравейте, имам едно питане- има ли голяма разлика между Chanel Coco Mademoiselle EDT и EDP?

# 456
Аз си поръчах по приятелка Porpora - не съм имала допир до Tiziana към момента, но да видим.
Днес съм си вкъщи, понеже боледувам, и за първи път изпробвах подарения Aoud Orchid - Mancera. Какво да ви кажа... Много ми харесва. Не знам дали е подходящ за времето навън, но на топло вътре е прелестен. Аз не обичам кокос в парфюми, защото почти винаги ми е твърде химичен. Тук много ми харесва, ама много. Парфюмът е леко обсебващ, което може би трябваше да очаквам, заради пословичността на бранда в това отношение.
Много ми се носи нещо с ДНК-то на Gris - Dior, което лесно мога да си набавя в България и скоро. Четох, че Evoke прилича на него? А също и Voile de chypre? Дали? Имате ли някакви впечатления?
Шипърът на Айзенбърг е любимият ми парфюм, аз намирам голяма прилика с Гри( който също имам), воалът за мен е малко по-велурен.

# 457
  • София
Аз си поръчах по приятелка Porpora - не съм имала допир до Tiziana към момента, но да видим.
Днес съм си вкъщи, понеже боледувам, и за първи път изпробвах подарения Aoud Orchid - Mancera. Какво да ви кажа... Много ми харесва. Не знам дали е подходящ за времето навън, но на топло вътре е прелестен. Аз не обичам кокос в парфюми, защото почти винаги ми е твърде химичен. Тук много ми харесва, ама много. Парфюмът е леко обсебващ, което може би трябваше да очаквам, заради пословичността на бранда в това отношение.
Много ми се носи нещо с ДНК-то на Gris - Dior, което лесно мога да си набавя в България и скоро. Четох, че Evoke прилича на него? А също и Voile de chypre? Дали? Имате ли някакви впечатления?
Шипърът на Айзенбърг е любимият ми парфюм, аз намирам голяма прилика с Гри( който също имам), воалът за мен е малко по-велурен.

А като трайност как го намираш?

# 458
Трайност-средна хубост 4-5 часа, след това утихва, но дрехите си ухаят

# 459
  • Козлодуй

Нова съм в темата и по принцип рядко пиша във форума. Тук има доста парфюмни маняци ветерани, някой поръчвал ли е от сайта на Etat Libre d'Orange https://www.etatlibredorange.com/en/ ? Влязла ми е муха в главата т.е. две мухи 500 YEARS и Spice must flow. Особено втория, фенове на "Дюн" на Франк Хърбърт ще ме разберат.
Миналата година поръчвах комплект проби. Влюбих се в Une Amourette, взех си го май от немски сайт, от който го намерих по-изгодно. После бях запленена от визията на SPICE MUST FLOW и 500 YEARS, но не ги откривах онлайн и бях ги забравила. Този пост ме подсети и току що заръчах пробички на последните 4 нови аромата Simple Smile rajnaa, ти какво направи?

# 460
  • До сърцето...
О, Сънчо, добре дошла най-накрая Hug Гледам, пак се каниш да се вихриш? Heart Eyes

# 461
Gris ми е един от любимите парфюми. Коренно различен от почти всичко, което принципно харесвам. Останал ми е съвсем малко на дъното, а ще пътувам чак в началото на февруари и трябва да се залъжа с нещо подобно 😂
Утре ще го пробвам Evoke.
А относно този на Eisenberg?
При мен този https://www.fragrantica.com/perfume/Eisenberg/Voile-de-Chypre-Se … et-III-47292.html се доближава доста до Gris, повече от Evoke. Като трайност и трите са идентични при мен, около 5 часа

# 462
  • София
В реалния магазин на Нотино дали има Мансера?

# 463
  • София
Няма.

# 464
  • София
Vanille Fruitee на Molinard от лилавата серия наподобява аромата на онези розови дъвки от детството ми, Идеал.
Elixir des Merveilles твърде много ми прилича на Ambre Imperial на Van Cleef.

Общи условия

Активация на акаунт