Нормално ли е?

• 4 931
  • 135
  •   1
Отговори
# 60
Не ти е споделил, че смята да го продава, но :прави го заради теб? Ама хич не му вярвам, хич. Кой знае какви ги е забъркал.... Самият факт, че работи до полунощ и има сили да хойка още няколко часа с авери и да пие, но е мнооооого уморен да заведе жена си на по едно кафе поне, говори достатъчно. И айде да не е 100 %, щото не го познавам лично, но от описанието му до тук, 99,9%съм сигурна, че така ще си откара цял живот. Защо ли? Защото пича така е научен, на хляба мекото и на работата лекото. Като се роди бебето, може да се пробва да го играе добър татко. Но бързо ще му омръзне и най - вече дотежи и ще почне да си намира "допълнителна работа", само и само да не се прибира при ревящо бебе и изнервена сърдита жена.

# 61
Авторке, важното е след като се роди бебето, да възприеме ролята си на баща. Не трябва да допускаш такива волни програми в никакъв случай, макар да съм наясно, че е невъзможно да вържеш едни човек насила. След раждането ще бъде много натоварено за теб, ще имаш нужда да се възстановяваш физически, в същото време ще се грижиш за малкото човече. Няма да е лесно и тогава много често се появяват малки или по-големи пукнатини в отношенията. Ако тогава започне да те оставя самичка толкова често - лошо.

# 62
А къде е проблемът да има мотор и дете? Flushed Аз за разлика от другите дами не разбирам така връзките. А и ако се хвана с купонджия с мотор и се окажа накрая с мъж до полата ми, ще се чувствам разочарована.

Аз не съм против мотора, притеснено ми беше само да не се убие някъде, понеже го знам какъв дивак е! Той сам взе такова решение!

# 63
За него ли се омъжи или за очакванията си да промени живота си?
Сега пък да не се убиел, преди брака това не те ли притесняваше също?
Как изобщо смяташ, че такъв човек би променил живота си точно както ти искаш, било то и от страх. Не вързан, ами направо закатанчен ми се види човека.

# 64
Как изобщо смяташ, че такъв човек би променил живота си точно както ти искаш, било то и от страх. Не вързан, ами направо закатанчен ми се види човека.
Така погледнато.. Май аз излизам егоист!

# 65
  • София
В единия пост говориш за "ежедневието" му, в другия казваш че излиза 1-2 пъти седмично за по 2-3 часа. Много различно звучат двете неща!
Разбери се с него така. Обясни, че когато детето се роди няма да имате време и един за друг, не само за излизане. Затова трябва и от това да наваксате предварително. Разберете се излизанията му да не са преди и в почивния му ден - него да го прекарвате пълноценно заедно. Да си смести излизанията в останалите 5 дни. Мисля че и двамата бихте били по-спокойни така, какво ще кажеш?

# 66
Авторке, нормално е човек като се задоми да промени някои свои навици. Иначе, по-добре да си живее сам. Нормално е да имаш очаквания от твоя съпруг да прояви повече мисъл и загриженост към семейството си, щом се е оженил. Притесненията са ти съвсем в реда на нещата, така разсъждава един отговорен към семейството си човек. Пожелавам ти да си подредите живота, да сте спокойни, и свекървите настрани!

# 67
На мен ми изглежда като волна птичка по описанието му - нощна работа, мотор, много приятели, консумира алкохол, на 30 години (все още!) се напива. Все си мислех, че напиванията би трябвало да приключат след около 25 годишна възраст.
Сега ще дам малко по-нестандартен съвет. Ще родиш съвсем скоро първото си дете. Шокът ще е голям. Децата дестабилизират - и двойката като цяло, и майката, и бащата поотделно. Коткай си го твоя свободолюбив мъж, дори и малко да ти помага с детето, все ще ти е от полза. Ако вечно си начумерена, намръщена и му мрънкаш, ще го отдалечиш от себе си още повече, ще го отдалечиш и от детето ви. Мъжете не чувстват децата си толкова близки колкото майките ги чувстват като свои, логично, излизат от тях буквално. Та, ако искаш да е ангажиран с детето ви, прикоткай си го и си затваряй очите. Като минат най-трудните детски години (до 3 години децата са трудни за гледане чисто физически), та като минат и ти се стабилизираш, върнеш на работа, му бий шута ако искаш. Но го поизползвай доколкото е възможно.

# 68
На мен ми изглежда като волна птичка по описанието му - нощна работа, мотор, много приятели, консумира алкохол, на 30 години (все още!) се напива. Все си мислех, че напиванията би трябвало да приключат след около 25 годишна възраст.
Сега ще дам малко по-нестандартен съвет. Ще родиш съвсем скоро първото си дете. Шокът ще е голям. Децата дестабилизират - и двойката като цяло, и майката, и бащата поотделно. Коткай си го твоя свободолюбив мъж, дори и малко да ти помага с детето, все ще ти е от полза. Ако вечно си начумерена, намръщена и му мрънкаш, ще го отдалечиш от себе си още повече, ще го отдалечиш и от детето ви. Мъжете не чувстват децата си толкова близки колкото майките ги чувстват като свои, логично, излизат от тях буквално. Та, ако искаш да е ангажиран с детето ви, прикоткай си го и си затваряй очите. Като минат най-трудните детски години (до 3 години децата са трудни за гледане чисто физически), та като минат и ти се стабилизираш, върнеш на работа, му бий шута ако искаш. Но го поизползвай доколкото е възможно.
Аз обичам мъжа си и не искам да се развеждам! Искам съвет как да го накарам малко да се кротне .. Това с раздялата ми е ясно как става.

# 69
Аз пък не че съм против предходния пост, но не бих издържала просто. То затова и сме различни. Аз не мога да се преструвам и ако нещо ми е криво си го казвам в прав текс. Разбира се, нося си последствията. Но пък така мъжа разбира къде е границата и общо взето ако е решил че ти си ьа него ше започне да се съобразява с теб. Противно на повечето мнения и с риск да сгреша, бих експлицирала проблема. Ако не се получи, все ще го отгледам това дете, гладно и жадно няма да е. Но пък ако той види моя проблем и все още желае да е с мен, ще се съобрази и ще се промени.

# 70
Ми, говори с него. Ако можеш. И не го карай да се кротва, няма да стане с каране Simple Smile

# 71
Така погледнато.. Май аз излизам егоист!

Не обръщай внимание на такива приказки, независимо откъде идват.
Разбира се, че трябва да се промени, ще става родител. На някои неща просто им идва естествения край, и първото е безгрижното шляене след работа и поркането с приятелчета.

# 72
  • София
Аз пък не че съм против предходния пост, но не бих издържала просто. То затова и сме различни. Аз не мога да се преструвам и ако нещо ми е криво си го казвам в прав текс. Разбира се, нося си последствията. Но пък така мъжа разбира къде е границата и общо взето ако е решил че ти си ьа него ше започне да се съобразява с теб. Противно на повечето мнения и с риск да сгреша, бих експлицирала проблема. Ако не се получи, все ще го отгледам това дете, гладно и жадно няма да е. Но пък ако той види моя проблем и все още желае да е с мен, ще се съобрази и ще се промени.
То, хубаво си казваш нещата, ама защо след дъжд- качулка?
Защо да не си ги кажеш преди да се ожените, а се омъжваш, раждаш и тогава тропваш с краче, че искаш да се промени по твоя калъп?
Всяка ще си отгледа детето, ама не е там работата.
Защо трябва да подлъжеш човека и после да го тормозиш, а и себе си?

# 73
И аз това я питам. Защо се е омъжила за него?
Ще го променяла тя, да бе.
 Проблемът ѝ нямало е как той да го види преди, ако си го е скрила и сега изпълзява.
Въобще как си е мислила, че ще живее в терзания да не се случи нещо с него, ако сега използва това като основно оръжие. А, и дето щял да става баща, сякаш и това не го е знаела.
Така и не разбрах какво точно иска, освен нещо да го накара. Даже не знам как точно би формулирала кротването.

# 74
То, хубаво си казваш нещата, ама защо след дъжд- качулка?
Защо да не си ги кажеш преди да се ожените, а се омъжваш, раждаш и тогава тропваш с краче, че искаш да се промени по твоя калъп?
Всяка ще си отгледа детето, ама не е там работата.
Защо трябва да подлъжеш човека и после да го тормозиш, а и себе си?
Колко пъти трябва да кажа, че с мъжа ми сме обсъдили тези теми? !  Разбрали сме се, че и на двамата ни е времето да си седнем на задниците и чак след това се стигна до сватба и бебе! Въпросът е, че още не съм родила и не виждам кой знае каква промяна от негова страна!  И попитах дали това е просто преходно или имам повод да се притеснявам, че евентуално след раждането ще продължи! Друг е фактът, че сега съм по цял ден сама у нас и  откачам, защото очаквам да си дойде и да си поговорим, да имаме малко време за нас.. А като си дойде човека си ляга.. Когато почива сме с неговите приятели или предната вечер се е почерпил и проспива деня. . Започвам вече да се повтарям!

Общи условия

Активация на акаунт