Нормално ли е?

• 4 906
  • 135
  •   1
Отговори
# 45
Вързал те е и си вее байряка.

Или обратното, но той си вее байряка, защото нещо не му се стича животът, както сте си говорили/обещавали.
Кой от двамата смята, че след брака със свободата е свършено, я си кажи Simple Smile
Мисля, че по скоро той си го мисли..
Въпреки че присъствах на разговор в който чух че след въпрос от приятел "И кво, как е семейния живот?" мъжа ми отговори " Много се промениха нещата брат, чувствам се много по сигурен в жена си и я заобичах повече" ( той незнае, че го чух понеже беше шумно, имаше много хора и не видя, че съм зад него..)
Но като му кажа, че след 2 месеца ще имаме бебе и неможе да я кара така, той ми казва тогава няма да имам време да ходя никъде, трябва да ти помагам в къщи, пък в крайна сметка това, че ще имаме дете не означава, че трябва да се пенсионираме... Относно свекър ми, той е много тихичък човек, но не сяда на масата без чашка.. И свекървата е така, но мъжа ми не одобрява това поведение. Баща ми също много пие.. И той му е казвал "разбирамда пиеш 1 или 2 ракии ама не и 1 литър" Объркано ми е.. А от друга страна никога не ме е спирал да излизам, не ме е делял от приятелите си, не са правили интриги във връзката ни.. Един се опита, дори му беше казал " ако се ожениш за тая змия, няма да присъствам на сватбата" от тогава не поддържа контакт с него а бяха израснали от деца..

# 46
Той може и да си го мисли, но има и защото....Wink

# 47
Той може и да си го мисли, но има и защото....Wink
Може ли да конкретизирате?

# 48
А, не, конкретиката ще си излезе от вас двамата, ако се позамислите мслко какви са ви отношенията, кое всъщност те дразни и т.н

# 49
А, не, конкретиката ще си излезе от вас двамата, ако се позамислите мслко какви са ви отношенията, кое всъщност те дразни и т.н
Не разбирам, нищо не се е променило от плановете ни до момента. И двамата винаги сме мечтали за голямо щастливо семейство с 2 или 3 деца. Никой никога не е притискал другия?! Той не е по- различен като държание от преди, по скоро, не променя досегашния си начин на живот. Това ме дразни мен. Очаквах повече разбиране и внимание в този етап на връзката ни.

# 50
Но и не иска ти да променяш своя?
Ти какво точно искаш от него?
Да не излезе, че ти си тази с мисълта за брака и края на свободата Wink

# 51
Но и не иска ти да променяш своя?
Ти какво точно искаш от него?
Да не излезе, че ти си тази с мисълта за брака и края на свободата Wink
Аз съм далеч от "край на свободата" по-скоро мисля, че е редно след като очакваме дете и мечтите ни се сбъдват, като има 1 почивен ден, да излезем на разходка, да гледаме нкой филм или нещо подобно(да имаме наши си моменти) . А не цял ден да лежим в кревата, че той е изморен и вечерта да излезе да пие бира с някой или да идем на гости у някой друг негов приятел.. Всъшност и аз имам нужда от внимание..

# 52
Чакай сега, той работи от 16 до полунощ, така ли?

# 53
Чакай сега, той работи от 16 до полунощ, така ли?
Да

# 54
И аз работя до към 12-2 вечерта. С един почивен ден в седмицата. Еми и аз като излизам за по 1 малко с колеги, се прибирам към 3-4 сутринта. Връзва ми се по около час и половина следработно. Ако човек работи от 9 до 5, а след това има цял следобед, не може да разбере какво ми е на мен. И ако половинката ми е с този работен график и може да излиза и да се прибира в 9-10-11, след 2-3-4 часа за "биричка", докато аз съм на работа, то аз нямам тази възможност. И кво излиза, половинката ми не губи от "времето за нас", понеже си прави ихуто докато съм на работа с часове, а аз го губя, защото работя до късно. Еми, не е ок.
Има ситуации и ситуации. Едно е да пие бира по час с приятели веднъж седмично и да се прибира в 2-3,  щото работи до 12, друго е да работи до 19 и да се прибира в 2.
Помислете го и това малко.
Иначе, че не прекарва почивният се ден с теб и проблем, на който би трябвало да наблегнеш по сериозно. Аз това не бих търпяла по-скоро, а не излизането след работа.

# 55
Добре де, защо не му ги кажеш тези неща?
Аз знам какво ти е, чакаш и очакваш пт него той да ги иска така, както ти. Обаче явно не се случва и си разочарована. Ама пък като пишеш във форума той пак няма да разбере какво искаш, тъй че според мен седни и си говори с него.
Извън това, на мен също щеше да ми е много неприятно ако бях в твоята ситуация. Изпадала съм в други подбни, беше ми доста болезнено изживяване. Но една връзка се гради с разговори. Седни и му кажи без да се караш какво искаш. Щото на мен тези излизания скоро на друго ще ми "замиришат"
П. П. Имам приятелка, която беше така либерална да оставя свобода на приятеля си, той излизаше по мъжки, еми по мъжки си беше до време, после се оказа че компанията не е била така мъжка, както тя си мислеше. Той си хвана багажчето и се изнесе...

# 56
Добре де, защо не му ги кажеш тези неща?
Аз знам какво ти е, чакаш и очакваш пт него той да ги иска така, както ти. Обаче явно не се случва и си разочарована. Ама пък като пишеш във форума той пак няма да разбере какво искаш, тъй че според мен седни и си говори с него.
Извън това, на мен също щеше да ми е много неприятно ако бях в твоята ситуация. Изпадала съм в други подбни, беше ми доста болезнено изживяване. Но една връзка се гради с разговори. Седни и му кажи без да се караш какво искаш. Щото на мен тези излизания скоро на друго ще ми "замиришат"
П. П. Имам приятелка, която беше така либерална да оставя свобода на приятеля си, той излизаше по мъжки, еми по мъжки си беше до време, после се оказа че компанията не е била така мъжка, както тя си мислеше. Той си хвана багажчето и се изнесе...
Може и да сте права! Ще опитам да разговарям с него..

# 57
Имам въпрос във връзка с един от предходните постове - разочарована сте, че не променя начина си на живот, но сигурна ли сте, че той иска това? Моля, не приемайте коментара ми като негативна констатация, но си мисля следното - планирали сте деца и семейство, но много мъже са научени, че те могат да си живеят, докато жена им е с бебето. Щом и майка му е реагирала така, много вероятно е просто да сте възпитани по различен начин и представите Ви да се разминават. За съжаление, ако е така, малко вероятно да промените мъж на 30.

# 58
Имам въпрос във връзка с един от предходните постове - разочарована сте, че не променя начина си на живот, но сигурна ли сте, че той иска това? Моля, не приемайте коментара ми като негативна констатация, но си мисля следното - планирали сте деца и семейство, но много мъже са научени, че те могат да си живеят, докато жена им е с бебето. Щом и майка му е реагирала така, много вероятно е просто да сте възпитани по различен начин и представите Ви да се разминават. За съжаление, ако е така, малко вероятно да промените мъж на 30.
Ние сме я водили тази тема, отговорът е, че бебето като се роди нямало да е така. Тоест на него му е ясно, че трябва да промени ежедневието си. Дали го иска? Не мога да бъда сигурна. По действията ще разбера в последствие. Твърди, че няма да излиза толкова често и понеже има мотор за който твърдеше, че никога няма да продаде, каквото и да става. Преди седмици видях, че го е обявил за продаване, и го попитах защо? Отговори ми, че на този етап няма по- важно нещо от мен и детето... Така, че силно се нафявам и със скиторенето по дискотеките да е така..

# 59
А къде е проблемът да има мотор и дете? Flushed Аз за разлика от другите дами не разбирам така връзките. А и ако се хвана с купонджия с мотор и се окажа накрая с мъж до полата ми, ще се чувствам разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт