Или обратното, но той си вее байряка, защото нещо не му се стича животът, както сте си говорили/обещавали.
Кой от двамата смята, че след брака със свободата е свършено, я си кажи

Въпреки че присъствах на разговор в който чух че след въпрос от приятел "И кво, как е семейния живот?" мъжа ми отговори " Много се промениха нещата брат, чувствам се много по сигурен в жена си и я заобичах повече" ( той незнае, че го чух понеже беше шумно, имаше много хора и не видя, че съм зад него..)
Но като му кажа, че след 2 месеца ще имаме бебе и неможе да я кара така, той ми казва тогава няма да имам време да ходя никъде, трябва да ти помагам в къщи, пък в крайна сметка това, че ще имаме дете не означава, че трябва да се пенсионираме... Относно свекър ми, той е много тихичък човек, но не сяда на масата без чашка.. И свекървата е така, но мъжа ми не одобрява това поведение. Баща ми също много пие.. И той му е казвал "разбирамда пиеш 1 или 2 ракии ама не и 1 литър" Объркано ми е.. А от друга страна никога не ме е спирал да излизам, не ме е делял от приятелите си, не са правили интриги във връзката ни.. Един се опита, дори му беше казал " ако се ожениш за тая змия, няма да присъствам на сватбата" от тогава не поддържа контакт с него а бяха израснали от деца..
Аз за разлика от другите дами не разбирам така връзките. А и ако се хвана с купонджия с мотор и се окажа накрая с мъж до полата ми, ще се чувствам разочарована.