По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 463
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Съжалявам много Тинти и Гери..
Само напред! И повече усмивки! 😊
shantall колко имаш до закъснение?
И може ли снимка? 😊

# 151
Гери и Тинти, много съжалявам! Следващият път ще е до край и всичко ще бъде наред! Purple Heart

Неудобно ми е да продължавам да ви занимавам, слагам в скрит текст, на когото му се чете Relaxed
Скрит текст:
На ММ му дали Шуър чек писалка в аптеката, знам, че е по-добре обикновен, но с това разполагам. Присъдата на шуър чек за мен е категорична, и една голяяяяма черна точка за One Step, повече никога не бих ги препоръчала след този горчив опит, който почти ме отказа да вярвам в добрия изход на нещата. Целувки на всички, ще ви следя и ще се вълнувам с вас. На преглед съм чак след Нова година, така че има още треперене тепърва.Dizzy Face

# 152
Shantal, дай да го видим.
Никол, чертата е чудесна. Не го мисли повече и се наслаждайвай.
Съжалявам за развоят при Гери и Тинти! Прегръщам ви, момичета и се моля скоро при всяка да дойде хубавата вест!

# 153
Здравейте момичета!
Nicole Watterson много се радвам за теб, сега спокойствие и положителни емоции, прекрасен подарък за предстоящите празници. Heart Eyes
Гери и Тинти съжалявам за случилото се, пожелавам следващия път нещата да са до финал (отлично знам как се чувствате) Hug
При мен с последни надежди, че ще ни се случи чудото тази година - днес ми дойде, много ми е криво. Опитвам се да не го мисля, но не мога.. АГ каза да изчакаме месец след БХ, изчакахме.. Толкова много вярвах и се надявах Cry  Хубав ден и весели празници от мен, ще Ви чета, но не знам дали ще имам с какво да се включа, стискам палци на всички и успех Hug Heart

# 154
Гери, Тинти , съжалявам за развоя на нещата. Но и аз като другите мисля, че това е голяма крачка напред към целта !

Гери, гелчето в кои дни го ползвахте ? Че ние миналият месец ползвахме, но май беше анаовулаторен , а този не остана време между махмурлука на ММ и нервната ми система Grinning

Никол, много симпатична втора чертичка ! Дай боже всяка от нас да ги види много, много скоро ! Очакват те вълшебни празници Simple Smile

Honeyy, изобщо не се отчайвай ! Тук има доста случаи на бременни момичета до 2-3-4 месеца след БХБ, така че горе главата, тъкмо организма си е починал един месец Simple Smile

Сиси, къде се загуби , душата ?

# 155
Благодаря Ви,  момичета! ♥️ Не се предавам , не падам духом , просто ми е болно... Минала съм през какво ли не , но предаване няма 😉 Герче гушкам те 🤗
Дами , утре аз черпя и определено ще наруша диетата!

# 156
  • Dope Reach
Нарушавай, Тинти, за един ден ти е простено!
Много хубава чертичка, Никол, честито вече и от мен!

# 157
Тинти , Гери Hug
Април сигурна съм, че е за добро това което се е случило, жалко че ще го изстрадаш и чак тогава ще го разбереш. Дано по скоро намериш своето истинско щастие! Hug
Никол не го мисли повече, ще имаш най-прекрасните празници! Flowers Four Leaf Clover
Момичета когато казвате този месец имахме еди колко си опита включвате ли в това число и неуспешните? Предполагам се сещате защо питам.

# 158
  • София
Никол, чертата ти е супер!

А моят тест остана вкъщи, дали не го и метнах даже Grinning Но беше адски невидимо, а и имам 3 дена до цикъл все пак.... всичко беше продиктувано от съня Grinning

# 159
  • София
Тинти , Гери Hug
Април сигурна съм, че е за добро това което се е случило, жалко че ще го изстрадаш и чак тогава ще го разбереш. Дано по скоро намериш своето истинско щастие! Hug
Никол не го мисли повече, ще имаш най-прекрасните празници! Flowers Four Leaf Clover
Момичета когато казвате този месец имахме еди колко си опита включвате ли в това число и неуспешните? Предполагам се сещате защо питам.
Аз смятам само успешните.

# 160
Аз броя само с `happy ending`, то от тях не се получава, та какво да очаквам от другите.....Grinning

# 161
за щастие при нас няма пропуски. Почти 20 години заедно все още всеки "опит" е с хепи ендинг за двамата Innocent

# 162
за щастие при нас няма пропуски. Почти 20 години заедно все още всеки "опит" е с хепи ендинг за двамата Innocent
Дай Боже всекиму Stuck Out Tongue Winking Eye

# 163
И при нас всеки опит е успешен. При мене рядко е с хепи енд ама сега това не ми е и важно, важното е че при господина Е!

# 164
И при нас всеки опит е успешен. При мене рядко е с хепи енд ама сега това не ми е и важно, важното е че при господина Е!
Абе като стана въпрос...я кажете според вас това има ли значение за придвижването на войниците ? Че съм чела противоположени мнения. Женската част имам предвид. Иначе и при нас си ги броя успешните като неуспешни не е имало, като изключим среднощният опит , който си беше зорлем отвсякъде Grinning

Общи условия

Активация на акаунт