По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 468
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Няма доказана хипотеза Локо...
Забременява се и така и така.
Аз забременях без оргазъм.

# 166
Здравейте,
Според мен има значение за придвижването тъй като при оргазъм има маточни контракции.
Но добавям, че първата ми пременност беше след оргазъм, при следващия положителен тест не съм изпитвала оргазъм, така че това съвсем не е единствен фактор Simple Smile

Аз нямам търпение да стане 26ти и да направя тест, много се надявам да е станало този път. Има ли други момичета, които (не) чакат Ц около 26ти декември? Да си чакаме заедно Blush

# 167
Доколкото знам имало значение женския оргазъм за по доброто им предвижване. Ако е така аз съм явно много благосклонна към тях, тъй като при нас аз винаги оставам доволна. Simple Smile
Остава само да се случва всеки път от негова страна.

# 168
Здравейте,
Според мен има значение за придвижването тъй като при оргазъм има маточни контракции.

Аз нямам търпение да стане 26ти и да направя тест, много се надявам да е станало този път. Има ли други момичета, които (не) чакат Ц около 26ти декември? Да си чакаме заедно Blush
Успех ти желая, аз не чакам цикъл за утре, ама все пак моя цикъл е между 32 и 38,а утре ми е 34 ден, така че може би ще по изчакам малко повечко..

# 169
Здравейте,
Но добавям, че първата ми пременност беше след оргазъм, при следващия положителен тест не съм изпитвала оргазъм, така че това съвсем не е единствен фактор Simple Smile

Успех! Аз Не чакам на 28ми. Стискам палци на всички момичета🙏🤰
april29, всяко зло за добро колкото и банално да звучи. Всяка раздяла е тежка изисква време да стихне болката, но Господ си знае работата наистина може да те предпазва 🙏 Горе главата.
На момичетата с БХ и аз ще кажа същото това е добър знак така че действайте и се обичайте, стискам ви палци скоро да се похвалите 🤗
Никол честито и до финал🤰👶🍼

# 170
  • София
В първия момент не зацепих за какви неуспешни опити говорите. И ние нямаме такива. Но и не правим чак толкова често, по-рядко имаме възможност.
Иначе, когато забременях за пръв път (беше миссед) стана с "пазене" от страна на ММ. Така, че всичко е възможно.

# 171
Аз и двата пъти знам кога точно съм забременяла и двата пъти си беше с оргазъм с голямо “О” 😂
Не знам дали има нещо общо, на места пише, че има значение, на други, че не 🤷♀
Не съм коментирала с АГ, че вече ми е неудобно - аз с тоя човек кви неща съм коментирала , срам ме хваща 😂😂

# 172
Момичетааа! Хелоу, хелоу. Аз съм си тук и ви следя постоянно. Тази тема е със заглавие, което аз бях предложила, така че обещавам да е на късмет! Изчаквах да вляза в 12та седмица и да съм малко по-спокойна, за да ви ъпдейтна. Въпреки кървенето ми в началните седмици, нещата се поуспокоиха. Днес бях на БХС и всичко изглежда наред. На 80% ще е момче Blue Heart та засега туй то.
На момичетата преживели БХ искам да кажа, че on the bright side забременяване е възможно, а след такова нещо често пъти се случва и много скоро.
Поздравявам и момичетата с хубави новини!
Желая на всички късмет, коледни вълшебства и сбъднати желания!
В отчетни не е така уютно и топло, така че си оставам при вас, дори да не се включвам често Kissing Heart

# 173
  • София
И аз приключих с надеждите за тази година - М е на път и до ден-два ще дойде.

lokofenka, преди време пак обсъждахме този въпрос тук. Тогава някой
/не помня кой/ спомена за експеримент в Япония /май/, в който са участвали група жени. В жените е било вкарано някакво контрастно вещество, след което са мастурбирали, за да стигнат до оргазъм. Проследено е какво се случва с веществото - всичките жени са го 'засмукали' навътре при оргазма.
Ами супер тъпо го обясних, ама това е.
Относно гелчето - аз лично го използвам във фертилните дни, като една спринцовка ми е за 3 пъти.

Gerryka, tinti1984 - прегръдки !

# 174
Тинти, Гери, съжалявам, че така се е получило, следващия път ще е успешен!! Както някой е писал, БХ Б. е най-малкото зло и е знак, че Б. все пак е възможна.

Хахааа, искрено ме засмяхте. Опасни стее, какви неща обсъждаме тука, нямам думи. То затова едва ли ще се реша на срещи на живо или дори пренасяне във виртуалното фб пространство, след споделяне на толкова пикантерии публично Grinning

Локо, видях добрите новини. Бравос! Сега вместо за доктори, влагаш средствата в секси бельо и прическИ и действаш Wink)

Аз съм още на вълна бетъкообразна ЦС, втори ден - чудо, чудо. Почвам да мисля, че е от витекса или от всички цярове, дето ги пия накуп. Има ли вариант да изтича гела?? Днес пак нападам. Вече стратегически даже обмислям в кой момент е най-удачно да става това, че повисим ли на дивана до 12, шансовете за хепи ендинг при него спадат до 2%. То и при мен де, ама сега не съм аз важната.

Всъщност, четейки вашите истории, напоследък се замислям за следното:  Ако приемем, че няма здравословен проблем при двойката, СГ е оптимална и средата при жената достатъчно гостоприемна + добри нива на хормони, то забременяването не би трябвало да е толко непосилна задача. И може би начинът е да подобряваме отделните фактори, да се подобри общото здравословно състояние при всеки от двамата. Защо пък да не стане естествено при тези от нас, при които се води неизяснен фактор? С какво е по-различно инвитрото, нали пак си е до организъм. В тази връзка много съм доволна, че усещам О., радвам им се на тези болки, приемам го като знак, че организмът работи.

# 175
Момичета, много сте борбени и много ми повдигате духа. Аз не пиша, защото и аз не знам вече какво чакам и какво не. Откакто ми дойде М след раждането досега са минали 3 цикъла, всеки път все по-кратък от другия и не мога да предположа следващият колко дни ще продължи. А последната овулация беше отляво, където ми липсва тръбата. Та съм се облещила вкъщи и ако се случи нещо интересно, ще споделя.
Много ми е приятно да ви чета Simple Smile Желая ви уютни предстоящи празници!

# 176
Magi09 , с теб сме горе-долу по едно и също време за М - аз чакам 27-29ти  Simple Smile

Кийпче, като прочетох за дивана и живота след 12 , си вдигнах погледа към ника ти да видя дали не съм го писала аз това Grinning

Иначеее по темата , която зададох , се надявам проучванията да грешат Grinning Grinning

# 177
Magi09 , с теб сме горе-долу по едно и също време за М - аз чакам 27-29ти  Simple Smile
Дано не ни дойде 🙏 Стискам палци🤗

# 178
Момичета и аз НЕ чакам М на 27-29. Доста сме май с тези дати.
Аз постоянно го мисля и не знам как ще издържа дотогава Grinning

# 179
За оргазмите обсъждахме преди няколко теми, добре е ако е едновременно (на мен ми е митологично това) или жената е втора.

Аз не чакам на 26ти Simple Smile
Ако не ми зацапа до 25ти ще е добър знак.
Палци на всички, нека има много плюс по Коледа, преди Коледа, след Коледа ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт