По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 505
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, качвам снимка с тестовете ми за овулация. Последния е правен днес в 16ч. Следобеда ми започнаха и обичайните болки. Проблемът е, че днес почти 100% сигурно няма да можем да действаме. Дали утре вечер ще сме изчуснали момента? Как мислите? Днес чертата е доста по-наситена, но все пак една идея по-бледа от контролната.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 19:09 от mimoni.

# 271
Дали утре вечер ще сме изчуснали момента? Как мислите?

Здравей.
Мисля, че е по-добре да действате при първа възможност, без се чудиш дали сте изпуснали момента или не - това няма как да го знаете със сигурност. Така че действайте!

# 272
Някоя от вас пие ли натаспин и знаете ли да има странични ефекти. От един месец съм качила 2 кг и корема ми е много подут. 10 дена бях на дуфастон и утрогестан, може и да са повлияли. Какво мислите?

# 273
Здравей, при първата ми бременност пих дълго време Натаспин. Утрогестан също взимах вагинално по много. Не забелязах странични ефекти. Според мен дуфастонът е по-скоро виновникът за това чувство. Към утрогестан момичета са усещали реакции, но по-скоро като зачервяване и подобни.
Някоя от вас пие ли натаспин и знаете ли да има странични ефекти. От един месец съм качила 2 кг и корема ми е много подут. 10 дена бях на дуфастон и утрогестан, може и да са повлияли. Какво мислите?

# 274
Жас, забравих да те копирам от стария списък, хем си напомнях да го направя ама на... Та извинявай ☺. Само да стигна до лаптопа и ще те добавя в актуалният ❤

# 275

Аз от утрогестан всеки път качвам килограми, последният пък бях също +2 кг

# 276
Здравейте, какво мислите да продължавам ли да пия натаспин и колко време трвбва да се пие. До сега съм изпила около 11-12 хапчета. Изгубих втория блистер и се чудя дали да купувам. Благодаря ви момичета за съдействието и за бързите отговори.

# 277
  • София
Консултирай се с този, който ти го е изписал. Няма как ие да ти кажем, несериозно е.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 17:43 от Госпожа Лаленце

# 278
Благодаря на всички Ви за хубавите пожелания , да ви се връща в двойни дози 😘♥️♥️♥️

# 279
  • София
А така ви искааам, взе да се заформя групата. Sunglasses

Сега по празниците ще е трудно, предполагам, ама си мисля януари да се организираме.
А мъжете ? ММ каза, че ще дойде, ако има поне още един-двама. Grinning

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 00:11 от rave

# 280
Честит рожден ден tinti1984 бъди здрава , весела и много много щастлива,  нека най-голямата ти мечта се превърне в реалност! 🎂
Никол съжалявам за случилото се , може би това не е било вашето бебенце , пожелавам ти много скоро да видиш 2 чертички и след 9 месеца да гушкаш пухкав бебок! ❤
Аз също от дуфастона качих 3-4 килограма за 3 месеца , то като гледам май много жени качват от прогрестероновите препарати .
Не можах да се сдържа да не направя тест 3 дни преди Ц 🤦‍♀️.
Отрицателен естествено , може би е рано , но пък си мисля ,че ако имаше нещо щеше да излезе някаква въображаема чертичка . Гледах теста поне 20 мин,  и като знам ,че на мен всеки път ми се привиждат черти дадох да ММ да го разгледа.  То беше лупи , фенерчета , нищо не се видя , и накрая го разглоби да види какво има вътре 😂. Четох ,че при първа бременност ЧХГ се покачва по-бавно,  но знам ли . Ще изчакам още 3 дни пък каквото стане , та това. 
Поне успях да го снимам здрав 😁

# 281
Здравейте момичетаа, време е и аз да ви се представя в този късен час. Аз съм на 32, а мъжа ми на 40г. Цикъла ми е на около 27-30 дни. От октомври започнахме с опитите. Но за сега без успех, а винаги съм си мислила, че ще стане много бързо. Първия месец даже напук ми закъсня и някак странно се чувствах даже, но е било само внушение явно.
Ноември пак нищо...доста се разстроих и започнах само за това да мисля. Усещам, че това ще ми изиграе лоша шега. За тази работа си  иска спокойствие, знам но...
Също така друго започна да ме тревожи, докато си правих тестове за овулация забелязах бели частици да плуват в чашката с урина, дори като парцалчета. Мислих, че съм хванала гъбички от басейна понеже бяхме скоро на почивка. Правих си микробиология преди опитите и сега, всичко е ок. Личната ме прати да проверя урината. Първия път  в изследването срещу показател белтък имах опалесценция, а трябва да отрицателен. Втория път изследванията ми са ок. Но пак си плуват тези бели точки и ме притесняват. Даже този месец ще пропуснем, така ме е яд...Взех си чай за бъбреци и бял равнец да си пия поне нещо та дано отмине бързо, че работа ни чака.
Личната ми лекарка е спокойна щом съм нямала други оплаквания. Мисля да пусна урина пак в друга лаборатория и проучвам въпроса за добър уролог или нефролог. Някой имал ли е такива неща в урината ?
Поста стана дълъг, сори.
И да ви кажа, че сте ми много на сърце, чета ви от лятото. Толкова сте готини и мили. Заедно сме в тази борба, рано или късно всички ще си гушкаме бебоците. Дай Боже да е по-скоро...

# 282
  • Dope Reach
Жасмино-Муланче, те и двете вече не пишат, ама поне Ренката знам, че чете. Wink Драсвайте по някой ред, момичета, да знаем, че сте добре, без суеверия!
Добре дошла, Анабел, дано не се застояваш!

# 283
И на мен ми дойде, момичета! Отчайвам се много всеки път......... вече наистина се замислям, че бебето при нас не идва , заради ИР, високият инсулин . Ще се наложи пак да се консултирам с ендокринолог и да започнем с лекарствата.

# 284
Такааа. С тия тестове голяма драма било Hug аз мислех че тези за О са разправия. Вчера минах да си взема  пак тест исках престо или лентички обикновенни, е нямаше. Само шурчек. Взех даже беше по скъп от предния Joy

На живо се вижда повече... моля ви малко позитивно, кажете че и вие я виждате Hug

Общи условия

Активация на акаунт