По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 492
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Yanna , честито и стискам палци Heart
Никол ... съжалявам , надявам се скоро пак да се похвалиш Hug
Lica , много се радвам за теб , чакам с нетърпение да покажеш януари месец две тлъсти чертички .
Кайлин , честити сини гащи Kissing Heart
Тинти , честит рожден ден Heart Желая ти здраве , щастие и много късмет . Сигурна съм , че скоро ще ти честитя и по друг повод Heart
На всички останали , не мога да ви изброя по именно , желая весели празници 💐 По Коледа стават чудеса , пожелавам го на всички 💋

# 256
Хеей момичетаа ...

Тинти, честит рожден ден, стрелците са хубави хора. Желая ти знаеш какво - бебешки плач и чувство на удовлетвореност и запълненост в живота, каквото и да значи това това за теб, освен детенцето , разбира се. Вие за първо дете ли действате всъщност?   
.
Не мила борбата при мен е за 3то , при ММ за първо Simple Smile

Здравейте мили момичета Simple Smile Надявам се да не сте ме забравили :*

Малко дълга стана моята истирия и за това я скрих Simple Smile
Скрит текст:
Цял ден сигурно няма да ми стигне да ви разкажа какво се случва с мен от месец насам.
ММ много тежко прие лошата СГ, ходихме директно в Щерев и от там казаха, че шанса ни е само ИКСИ с ИМСИ. Беше тежко. Предложиха ни няколко варианта. Да направи СГ след 3 месеца и да кандидатсваме по фонда, да се лекува с разни билки, прахчета и подобни и ако няма ефект, а според тях ефекта нямаше да е много голям, да минем към ИКСИ или да стартираме директно процедура с наши средства.
Тръгнахме си от болницата към Бургас и започнахме да прехвърляхме възможностите. ММ на 23 декември ще стане на 40 и през целият път ме убеждаваше как трябва да действаме сега и да не губим време, защото след 6 месеца или 1 година резултатите могат да бъдат още по-лоши. Жената до мъжа и мъжа до жената, нали знаете и аз се съгласих. Още на следващия ден се обадих на докторката, която бяхме избрали и й казах, че искаме да стартираме опит още следващия месец. Дойде М и на 2 ден бях на преглед, нямах задържан Ф или някакъв друг проблем и започнахме стимулацията. След 13 дни беше пункцията, всичко и там мина успешно. Извадиха 19 Ф с 19 Я, на ден едно се бяха оплодили 15, а на 5ти ден замразихме 10. Реално имам 5 опита с по 2 ембриончета. Имах хиперстимулация и нямах свеж трансфер, добре че ММ беше до мен за да ми помага и да ме глези.Аз му изпих мозъка разбира се за този един месец , ама какво да се прави - хормони. Другата седмица около Коледа ще е моят първи и надявам се единствен трансфер. Силно се моля в началото на януари да се похваля с положителен тест и чакам Джулз да си бременеем заедно.
Истинска подкрепа усетих от много от вас, много съвети, много стиснати палци. БЛАГОДАРЯ!

Тинти, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и скоро един положителен тест :*
Кейлин, честити синиии гащи Blue Heart Много се радвам за теб :*
Борнче, с теб съм, стискам палци и се моля да те сполети скоро чудото!
Алекс, нямам търпение за теста ти утре! Пожелавам ти най- ярките 2 чертички!!!!!!
Марианка, мила благодаря ти! Ти си истинско съкровище, заслужаваш само хубави неща да ти се случват, стискам ти силно палци скоро да се похвалиш с благата вест.

Мили, прекрасни момичета, пожелавам ви една незабравима Коледа, изпълнена само с положителни емоции и много топлина, обичайте се и правете бебета под елхата!!!!!!Flowers Evergreen Tree

Помня те и още как , много ме зарадва , очаквам добър резултат скоро Heart

# 257
Момичета,може ли някоя от вас,която е имала киста на яйчника да ми пише на лично за да не спамя.

# 258
Николче , много съжалявам ... ах , тези БХ 🙁 Напаследък са много често срещани ... за жалост . Кураж , момичета и успех до финал следващия път 🙏

Lica , много , много палчета за бебеносен Януари ❤

# 259
Ехааа , успях да дочета .

Здравейте, мили момичета !

Gerryka Дори не мога да си предствавя колко неприятно е цялото изживяване , както и за другите, които споделиха ! Дано съвсем скоро има положителни и КРАЙНИ резултати Green Heart  излиза, че гела помага

Kaylinnn
, честито синичко.

keep_the_faith , силно се надявам , че е точно така. Абсолютно същото си мисля, но не знам на кои фактори да се наблегне. Храна ли, спорт , сън и т.н.  

Loko , четох и аз някъде за тези оргазми... При мен е 50/50 . Но за тези почти 12 месеца вече, то поне 6 да съм забременяла хахах

Re- Born ,  на гелчето се надявам вече втори месец, време е да се похвалиш

April29 , направо.... ще наруша правилата, ако напиша колко много точно ядосват такива мъжки постъпки....
На теб пожелавам прекрасни и топли празници, търпение и сила !

Никол Purple Heart

Lica , въпреки трудностите ви, много приятно ми стана да прочета пост, който споделя подкрепа мъжът - жената ! Дано Януари е вашият месец.

Ив, Ро , Мери и т.н , трудно ми е всички да спомена , но на всички изпращам голяма прегръдка.

Идеята за среща ми харесва и съм ЗА !

При мен, какво да кажа.... О мина в Неделя 15ти ( предполагам ) . От днес вече започват леките болки в гърдите и това ме убеждава , че М ще си започне на 29ти и почти се отписвам и аз за тази година. От друга страна много силно си пожелавам Февруари да е месецът . Шегувам се , че тогава ни е годишнината откакто опитваме и си пожелавам розово скорпионче ( нали искам цялата къща да сме скорпиони ) хахаха

За малко да забравя , Честит рожден ден на Тинти Green Heart

Пропускам със сигурност момичета, не е нарочно. Чета си всички и много , много късмет на всички ни

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 17:27 от Sisi 🦂

# 260
Момичета, в темата се обсъждаха добавки за мъжете. Ще споделя нашите, които ни помогнаха: първо ММ беше при уролог професор, който му направи операцията от варикоцеле и му изписа куп неща: Ортомол фертил плюс, трибестан (въпреки че нямахме никакъв проблем със самолета ха-ха), фолиева киселина и потенциатор. ММ пи всичко това в период от 2 години и заедно с операцията успяхме да израстем от отчайваща спермограма във всяко 1 отношение до материал, приемлив за ембриолога. От всички тези добавки ММ леко напълня, но пък кожата и косата му станаха перфектни и постоянно получаваше комплименти за външността си, което  бешевсъщност доста смешно Simple Smile
Хайде със здраве, вяра и увереност към новата година!

# 261
  • София
Здравейте, момичета!

Никол, много съжалявам за БХ Sad Бих те посъветвала при следващия + тест да пуснеш и прогестерон за да следиш как е положението. Дано скоро ни се похвалиш пак!
Lica, силно ви стискам палци! Браво и на двамата с мъжа ви, че не падате духом.
tinti1984, честит рожден ден! Желая ти здраве и съвсем скоро време бебе Simple Smile Ако наборът ти е 84 и се бориш за трето - евала! И аз мечтая за три и се надявам да ми стигнат силите.
margolotta, разбирам те за симптомите ама да ти кажа и да ги има и да ги няма все не е добре. Аз като опитвахме първия път всеки месец намирах от чудни по-чудни симптоми, че съм бременна, а като забременях нямаше и помен от нищо. То си беше направо жалко моето - боли ме, придърпва ми, значи съм бременна. Затова сега си кротувам и си чакам мирно, познавам си тялото достатъчно за да знам, че за всичко има поне 2 причини, като само едната е бременност...
На мен днес ми е трети ден закъснение, но засякох О чак на 20 ден та ще си почакам със аключенията и надеждите. Ако няма лелка до неделя ще се пробвам с едно тестче.

# 262

По тъп тест, не бях правила, евър!!!
Нищо, записвам се за деугият месец.
А къде ми е цикъла??
Защо ме болят така яйчници, по принцип не ме болят преди М, направо си ми идва и чак после почват.
Както и да е! Нова година нов късмет.

# 263
Май наистина започват да развалят и шуър чек,изглежда ми преполят...

# 264
Само изглежда!!! Минаха 10 мин още не се е избистрил. Даже май сложих много малко, чак контролната не се оцвети както трябва.

# 265
Да ви споделя дами, аз напоследък все лентичките на лейди ползвам, като ми закъснее. Обикновенни са да, ама май са най-добрия вариант.

# 266
Hug Привет и от мен, момичета!
Герика, Тинти, Никол, приемете го, че е най-малкото зло и продължайвате смело напред! Успехът ще дойде Two Hearts

Тинти, по повод рождения ти ден ще ти пожелая на първо място здраве, защото без него другите неща са немислими! Пожелавам ти неземно щастие и любов, а това, което трябва, ще стане в най-удачния момент Two Hearts

Кайлин, честито синичко на теб! Дай Боже всичко да е наред до финал! Blue Heart

Яна, тихичко честито! Радвам се за теб и ти желая дамо хубави неща да ти се случват Two Hearts

Лика, силни хора сте и заслужавате възнаграждение! Ще стискаме палци и ще чакаме добри новини и при теб People Angel

Рейв, при теб цикълът дойде ли? Аз ако ви кажа какво стана пак - андроидът на телефона ми се скапа и сега не мога да го ползвам изобщо. Съответно нямам никаква информация. Ще трябва да си купувам нов телефон, а така мразя да сменям техниката.. Яд ме е, че имах снимки, както и документи..  Не знам кога трябва да ми дойде, защото само на телефона си съм записвала първия ден на последната М.. В списъка явно не съм се писала.. И смятах да се ориентирам по цикъла на Рейв. Рейв, при теб по-рано ли дойде? Явно тези дни трябва да ми идва.

Сиси, и аз искам скорпион Gift Heart

Йоанна, сега виждам, че си писала. Има време да се покаже черта! Има надежда

# 267
  • София
Jasmin, днес ми дойде.
Според приложението трябваше да е на 16ти, но досега никога не ми е познавало.
Този месец цикъл 36 дни.

Сефте виждам толкова грозен Surecheck, май верно и тях ги скапват. Anguished

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 18:29 от rave

# 268
Yoanna789, на мен ми изглежда невалиден с тази бяла черта по средата.

# 269
Намерих се в старата тема - на 24 трябва да ми дойде. Smiley
Рейв, страхотно е предложението ти за среща. Аз, като истински човек от провинцията, си казвам, че знам само 2 Мола - на Цариградско и онзи до Подуяне (забравих как се казва Satisfied). Пътувам с кола, та ще помоля, ако може да се има впредвид, че паркирането ми е болна тем,а Smiley Smiley

На първа страничка при имената си седят nikolova_03 i Ommm. Те не забременяха ли, или аз нещо не си спомням?

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 18:58 от Jаsmin

Общи условия

Активация на акаунт