По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 489
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
ММ е пил профертил, аз също, по три месеца. До колко знам от фармацевт, ако нямате проблем ще помогне, не знам какво да ви посъветвам. Ние си направихме ин витро в крайна сметка. Знам, че момичета споделят, че има заместители, далеч по-евтини.

# 241
Тинти, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и сбъднати мечти!
Да попитам, дали мъжът на някоя от вас е пил Profertil и дали има полза от него? Доста е скъп и заслужава ли да даваме парички или да търсим друга по - добра добавка Simple Smile

ММ пи 8месеца РАРА на витал и показателите му бяха скочили петорно , док смени добавката със С - МЕН добавките са почти идентични но двойни като милиграми.

# 242
Честит Рожден Ден, Тинти! Пожелавам всичко, за което мечтаеш да се сбъдне.

Съжалявам, Никол Sad Дано скоро отново да видиш две чертички и всичко да е наред до финал. Знам как се чувстваш.

При мен момичета от няколко дни ме боли кръста, а от вчера и червата ми бълбукат. Втория път, когато имах положителен тест също доста ме болешв кръста и съм обнадеждена, но е доста неприятно Sad

# 243
Хеей момичетаа ...

Йоанка, честито! Скоро да видиш точица и сърчице и всичко да се нареди, ей така вълшебно и Предколедно ....

Никол, съжалявам миличка. БХ много странна работа , да не смее човек да се зарадва.

Тинти, честит рожден ден, стрелците са хубави хора. Желая ти знаеш какво - бебешки плач и чувство на удовлетвореност и запълненост в живота, каквото и да значи това това за теб, освен детенцето , разбира се. Вие за първо дете ли действате всъщност?   

За идеята на Rave за среща, аз бих дошла, стига да е в София и преди това да си изтрия акаунта Flushed После може пак да се регистрирам, но по принцип много се притеснявам, че твърде много се разкривам във форума и лични неща споделям. И все пак, предпочитам среща на живо, пред "запознанство" във фб.

# 244
Никол, много съжалявам за случилото се! Дано скоро се случи наистина, а след БХ доста често май се получава бързо.
Локо, аз засега никакви симптоми нямам - нито до тоалетна ми се ходи, нито нещо ме боли. Само този апетит.
Не искам да се вглеждам твърде, не искам да се настройвам нито че съм Б, нито че не съм. Кротко (и нетърпеливо) си чакам другата седмица.. Стискам ти палци наистина твоите симптоми да са от Б!

# 245
Малък ъпдейт на списъка:
Скрит текст:
Актуалното коледно списъче:
Flowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen Tree
ylinfant Jаsmin МЦ - 24.11, O - 08.12 EFP - 24.12
ylinfant Bobolinka90 МЦ - 28.11, О  - 11.12,  EFP - 26.12
ylinfant margolotta МЦ - 02.12, О - 16.12, EFP - 31.12
ylinfant Re-Born МЦ - 04.12.19, О - 21.12.19, EFP - 04.01.
ylinfant 💋 Диди 💋 МЦ - 09.12, О - 22.12, EFP - 07.01
ylinfant anetooo. МЦ - 09.12, О - 26.12, EFP - 09.01
ylinfant m-angel MЦ - 12.12, О - 26.12, EFP - 10.01
ylinfant Rave МЦ - 19.12, О - 08.01,  EFP - 23.01
RibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbonRibbon
Честит рожден ден на Тинти! Sparkling Heart
Ох аз се разболях точно в дните за щракане. Хич не ми е до това Sad

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 21:14 от 💋 Диди 💋

# 246
Никол, съжалявам, и на теб кураж, и вярвам, че скоро ще се получи до финал!
Наистина тези БХ са ужасни!

# 247
  • Dope Reach
Честита да си, Тинти! Много щастие ти пожелавам, бъди жива и здрава! Hug
Николче, съжалявам! Следващият път да е твоят! Hug
Аз днес съм банкетлийка, утре пак, в неделя пак. Абе, няма празно. И ще си пийна, предупреждавам! Grinning Опити, неопити, не ме интересува.
Вие хубаво ще се срещате в София, ама нас по периферията за нищо ни нямате... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 248
Николче, съжалявам. Случва се доста често, явно, което не е успокояващо, ама какво да се прави. Оставай, ама за кратко.
Тинти, честит рожден ден. Бъди здрава и щастлива, а до следващия рожден ден и с нов член. 💜
За гелчето да споделя отзив - успях да сложа само половината (не ми се изплъзна Сън9051 Simple Smile ) и ми беше предостатъчно.
Жасмин, определено на мъжката аудитория им харесва, сигурно повече, даже. 😁 Да не навлизам в подробности, ама...Интересно беше и за двамата ни 😁
Пък, ако и работа свърши за придвижването на плувците, ще го сложа на пиедестал и яка реклама ще му направя.
Тестчета правя - вчерашния беше близо до плюс и съм доволна, че направихме всичко възможно и използваме гелчето още преди положителния тест. Продължаваме с него. ЦС се появи днес, изключително характерна за преди О.
И да не стане, ще съм доволна, че съм направила всичко като по учебник.

# 249
Момичета, аз да споделя пък днес нямам почти никакъв апетит, хапнах малко и сега така се чувствам все едно ще повърна толкова ми е тежко, все едно съм изяла 10 филии хляб 😁
Малко почнах да се поотчайвам, защото и аз нямам симптоми за нищо, ама като се знам рязко ще ме заболят яйчниците и ще ми дойде...ама божа работа.
Снощи си мислех, как ми се иска да съм като някой жени, които усещат че са забременели, да усетя и аз някаква промяна, някакъв знак, нещо, просто нещо...ама няма.
Доста съм се сдухала от снощи, не мога да се зарадвам на нищо, след като не съм сигурна какво става..

# 250
Здравейте мили момичета Simple Smile Надявам се да не сте ме забравили :*

Малко дълга стана моята истирия и за това я скрих Simple Smile
Скрит текст:
Цял ден сигурно няма да ми стигне да ви разкажа какво се случва с мен от месец насам.
ММ много тежко прие лошата СГ, ходихме директно в Щерев и от там казаха, че шанса ни е само ИКСИ с ИМСИ. Беше тежко. Предложиха ни няколко варианта. Да направи СГ след 3 месеца и да кандидатсваме по фонда, да се лекува с разни билки, прахчета и подобни и ако няма ефект, а според тях ефекта нямаше да е много голям, да минем към ИКСИ или да стартираме директно процедура с наши средства.
Тръгнахме си от болницата към Бургас и започнахме да прехвърляхме възможностите. ММ на 23 декември ще стане на 40 и през целият път ме убеждаваше как трябва да действаме сега и да не губим време, защото след 6 месеца или 1 година резултатите могат да бъдат още по-лоши. Жената до мъжа и мъжа до жената, нали знаете и аз се съгласих. Още на следващия ден се обадих на докторката, която бяхме избрали и й казах, че искаме да стартираме опит още следващия месец. Дойде М и на 2 ден бях на преглед, нямах задържан Ф или някакъв друг проблем и започнахме стимулацията. След 13 дни беше пункцията, всичко и там мина успешно. Извадиха 19 Ф с 19 Я, на ден едно се бяха оплодили 15, а на 5ти ден замразихме 10. Реално имам 5 опита с по 2 ембриончета. Имах хиперстимулация и нямах свеж трансфер, добре че ММ беше до мен за да ми помага и да ме глези.Аз му изпих мозъка разбира се за този един месец , ама какво да се прави - хормони. Другата седмица около Коледа ще е моят първи и надявам се единствен трансфер. Силно се моля в началото на януари да се похваля с положителен тест и чакам Джулз да си бременеем заедно.
Истинска подкрепа усетих от много от вас, много съвети, много стиснати палци. БЛАГОДАРЯ!

Тинти, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и скоро един положителен тест :*
Кейлин, честити синиии гащи Blue Heart Много се радвам за теб :*
Борнче, с теб съм, стискам палци и се моля да те сполети скоро чудото!
Алекс, нямам търпение за теста ти утре! Пожелавам ти най- ярките 2 чертички!!!!!!
Марианка, мила благодаря ти! Ти си истинско съкровище, заслужаваш само хубави неща да ти се случват, стискам ти силно палци скоро да се похвалиш с благата вест.

Мили, прекрасни момичета, пожелавам ви една незабравима Коледа, изпълнена само с положителни емоции и много топлина, обичайте се и правете бебета под елхата!!!!!!Flowers Evergreen Tree

# 251
Тинти, честит рожден ден и съвсем скоро искам и друго да честитим Simple Smile
Яна777 честити чертички и стискам палци.
Кайлин честито синичко Simple Smile
Джулка липсваш ми.
Никол съжалявам много, това втори път ли беше, извинявай ако бъркам.

За идеята на Rave за среща, аз бих дошла, стига да е в София и преди това да си изтрия акаунта Flushed После може пак да се регистрирам, но по принцип много се притеснявам, че твърде много се разкривам във форума и лични неща споделям. И все пак, предпочитам среща на живо, пред "запознанство" във фб.
Нещо такова и аз. Абе за среща съм и се притеснявам Simple Smile

# 252
Никол, много съжалявам, дано не се задържаш дълго тук и в най-скоро време пак да се похвалиш Hug

Чета ви и си мисля за симптоми и аз, ама хич никакви не усещам, не знам какви са тези чувствителни жени...Коремът ми се е подул и на мен от О и не иска да спада, температурата ми падна днес, от 37,18 на 36,9, и почнах пак да се филмирам, че ми е пак нисък прогестерона. Тук няма къде да го изследвам за съжаление, ще си се надявам, че всичко е наред, и спадът на БТ е имплантационен.От всичките притеснения, а и от стрес като за последно на работа, вдигам всеки ден кръвно и ми бучат ушите. На лекар ще мога да отида чак догодина, тук вече всички са отпускари, и се надявам като си седя вкъщи да се успокоя и кръвното да падне.

Идеята за срещата е хубава, аз за съжаление само ще си ви чета засега.

Пожелавам на всички да можете да се отпуснете покрай банкети и празнуване, и да се напълни темата с хубави новини без много чакане!

Lica, успех! Следя ти историята в дргия форум, и ти желая с тази добра реколта всеки трансфер да е успешен, пълна къща с дечица!

# 253
  • София
Lica, много се радвам за теб !
Аз те следя и в другата тема, от сърце ти желая най-хубавия новогодишен
подарък !
И адмирации за това че бързо бързо сте се събрали психически и сте действали.

Хайде, бе, момичета, очаквах повече ентусиазъм. Anguished

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 19:27 от rave

# 254
Rave идеята за срещата е прекрасна, въпреки че от скоро ви следя, сте ми доста милички. 😘😊
Обаче София ми е далеч на меен, от Русе съъм, а и с тази моята работа, почивам само неделя😕

Общи условия

Активация на акаунт