По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 486
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Тинти, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти на следващия да хвърляш наакани памперси по новите момичета в групата ( ние всички дотогава ще сме се изнесли в отчетни Grinning )!

Kaylinn, преди да забравя отново - честити сини гащи! Как бързо минава времето...

Александрия, дано утрешният тест е еднозначен! Според мен е възможно вече да отчете и уринарен тест, нищо, че е преди 23 декември, ако не се лъжа ти върнаха 2 бластоциста. При мен на един върнат на 9и ден показа веднага втора черта, а на 10и ЧХГ беше 178. Стискам палци!

На всички, при които М все пак се е появила - нова година, нов късмет Flowers Four Leaf Clover

# 226
Честит рожден ден, Тинти! 🎁🎂

На всички дами, на които М е дошло - съжалявам.. ☹️
Желая ви успех следващия месец! 😊

При мен няма развитие, едно и също си е..
По-големи гърди и по-твърди станаха 😁
Решила съм да изчакам поне 5-7 дни и тогава тест, ако не ми дойде де...

# 227
  • София
Честит рожден ден, Тинти!
Честити сини гащи на Кайлин!

# 228
Честит рожден ден на tinti1984. Присъединявам се към пожеланията на момичетата да си жива и здрава и на следващия рожден ден с бебе на ръце Hug
Yoanna777, честито и успешна бременност ти желая.

April29, изпращам ти прегръдка за подкрепа. Имам само един съвет към теб за ситуацията, в която си изпаднала: Послушай интуицията си.

Shantall, държиш ни в напрежение.
Александрия, аз бих направила кръвен на десети ден. Съжалих, че при моята процедура не го направих. Стискам ти палци.

tinti1984, Gerryka Two Hearts
Джулка, губиш се.
Пожелавам на всички весели празници, изкарани с близките ви хора в уютна обстановка. Не съм се погрижила още за подаръците и следващите дни ще са ми натоварени, но ще намирам време да влизам и да чета.
Приятен ден.

# 229
Честит рожден ден Тинти.Пожелавам ти много здраве, усмивки и много скоро да видиш така бленуваните две чертички.
Честито ♂️🍼на Кейлин, много се радвам, че при теб всичко е наред.

# 230
Честит рожден ден, Тинти! Hug
Честито на Никол и Яна! Лека и спокойна бременност и прекрасни, здрави, бебчета на финал!
Кайлинче, честити сини гащи! Да сте здрави!
Момичета, желая ви прекрасни празници, много любов и повече щракане с повод и без Hug

# 231
Честито Никол и Яна! Желая ви лека и жизнерадостна бременност!
Тинти, ЧРД - дано си получиш най-хубавия подарък с малко закъснение Simple Smile
За тестовете на Шуърчек и на мен ми се е разливал така, много неприятно. Явно има дефектни..
Относно апетита, напоследък и при мен е повече особено през деня.. дано да е с причина. Макар че то не знам дали е възможно да е от това 5-6 дни след О.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 12:06 от Mint.

# 232
  • София
m-angel, чакам най-рано събота Grinning не искам да си давам празни надежди

# 233
Mint. , и аз съм около 5 дена след О и от тогава до сега не спира нито подуването в корема ми, даже се увеличи.Постоянно ме човърка ту единия Я , ту другия, а за разкош през останалото време стомаха ръмжи и се бунтува. Мисля, че и гърдите ми започнаха да растат и леко да ме болят от вчера. По принцип не споделям за симптоми толкова рано, но сега много ме дразни тоя корем вече 5ти ден и като написа, че и при теб има странни неща, реших да споделя Simple Smile
ММ хич не е доволен от днешната проба в Адела. През цялото време са минавали хора да му чукат на вратата и доста се е изнервил накрая. Миналият път пък хигиената в стаята била "на ниво"... Дано не окаже голямо влияние на резултата в крайна сметка.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 12:37 от lokofenka

# 234
  • София
Яна приемам теста ти като подарък ♥️
Дами , черпя виртуално ♥️ пожелавам на всяка тук бебе(та) ♥️ Благодаря Ви , че Ви имам ♥️

Честит рожден дееен Kissing Heart !
Знаеш какво ти пожелавам, и то в най-скоро време, и то в розово Heartbeat.
Хубав празник !

lokofenka, и ММ имаше същия проблем там... За хигиена нищо не е казал, ама се оплака, че постоянно имало шумове отвсякъде, тропане, хората си говорели и всичко се чувало.
Изобщо не е можел да се отпусне и само е искал да приключи по-бързо.
Това си е сериозен проблем според мен и то масов май, по клиниките влагат сума пари за апаратури и т.н., но никой не мисли за тези стаички и комфорта на мъжете. А това е важно.

# 235
Момичета-кокичета!
Най-напред, тихичко честито на Яна, лека и безпроблемна Б до пухкав финал! Kissing Face

Честит рожден ден на Тинти! Gift Heart

Честито синичко на Кейлин! Дупе да ти е яко, но си заслужава! Blue Heart

Сега за мен... За съжаление аз нищо хубаво не мога да споделя, на четвъртия ден от закъснението при мен лелката дойде, ярка кръв, съсиреци и всички екстри, явно и аз се сдобих с биохимична бременност. Тъжно ми е, но животът продължава. Ще поостана още в темичката, както изглежда. Hug

# 236
Никол, съжалявам да го прочета. Прегръщам те! Кураж и следващия път да е до финал.

# 237
  • София
Nicole Watterson, съжалявам !

Момичета, какво мислите по въпроса да си организираме една среща в София.
От известно време си го мисля.
Последната такава на темата, беше доста отдавна, май.. преди повече от година, тогава още ви четях без да пиша.
ММ даже предложи да дойдат и мъжете, които искат. Grinning
Защо не, да си направим една сбирка в някое хубаво заведение.
Какво ще кажете и колко от вас биха дошли ?

# 238
Тинти, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и сбъднати мечти!
Да попитам, дали мъжът на някоя от вас е пил Profertil и дали има полза от него? Доста е скъп и заслужава ли да даваме парички или да търсим друга по - добра добавка Simple Smile

# 239
Никол много съжалявам, кураж и следващият път да бъде до финал 🙏
Тинти Честит рожден ден, на първо място ти желая здраве, щастие, любов и не на последно разбира се да се похвалиш в най-скоро време🤰.
При мен - нищо ново както всеки месец се моля да не дойде лелката, въпреки че усещам леки придърпвания в десния яйчник 🙄 Днес ми е 21ви ден, а на 16ти ден имах много хубава наситена чертичка на О теста. Моля се да сме успели 🙏
Кураж и успех на всички ❤️

Общи условия

Активация на акаунт