По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 200
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Виждате ли нещо?

# 616
Здравейте дамиии 😊
Lica честито, дано всичко е наред и да имаш две здрави пухкави бебчета! 😍
Честито и на всички останали, които видяха двете чертички, успеех и до финааал 😘

При мен нищо интересно, Ц приключи и започваме лека полека, реших да не ходя на фоликуметрия и тестове няма да правя.
По календар ми дава на 10ти януари (19ти ден) овулацията, но ще видим около него ще по щракаме повече иначе за сега ще гледаме през ден-два 😁
А може би ако пак не успеем вече следващия път ще ида на фоликуметрия.
Решила съм този път да не го мисля, както предните, дано имаме късмет.
Целувам ви момичета!
Хубав ден ви желая!

Успех! И моята О по календар е на 10ти Simple Smile Дано заедно се похвалим.
Дано, дано! 😊
Стискам палци! 🍀😍

# 617
  • София

Май не.

# 618
Обработих я и като че ли се вижда черта, но ми се струва много в долния край. На тези тестове нямам представа къде трябва да бъде.

# 619
И аз виждам, успех! Имате ли закъснение?

# 620
Честно казано и аз не знам къде точно трябва да е чертата, за пръв път използвам тази марка, и да имам закъснение 3 дни при което си мисля че би показало по-наситена черта

# 621
Честно казано и аз не знам къде точно трябва да е чертата, за пръв път използвам тази марка, и да имам закъснение 3 дни при което си мисля че би показало по-наситена черта
Опитай утре сутрин с първа урина.

# 622
  • София

Дали е положителен или не още? 12ти ден ми е ...

Май на връх нова година ще трябва да се потрудим Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 19:54 от iana28

# 623
  • Dope Reach
На този етап гадаенето на мен вече ми идва в повечко. Всяка от нас е нетърпелива, но вече възприемам гледането под лупа като леко психарско. Нищо лично. За мен е форма на самотормоз. Вероятно съм в "бранша" прекалено дълго. Избягвам негативизма, затова съм длъжна да спомена, че постът ми няма нищо общо с подобни чувства.
Нека да хапнем и пийнем, да си посрещнем новата година подобаващо и с надежда. А има ли, няма ли Б, Божа работа. Няма да се бъркам в Неговите планове. Бъдете щастливи, момичета, че много си пречим с нещастието си. Никой не може да ни вини, де, но е ненужно. Сори, много ми е писнало, ама всичко казвам с най-добри чувства, знаем се вече.

Която е с подходящата нагласа, нека да постне снимка-поздрав утре или в първия ден на новата година. Ако пък не щете да се показвате, постнете си трапезата, много ще се радвам да видя как празнувате! Hug Има нещо в другата година, числата ми нашепват нещо (или пък звездите ми го говорят, вече съм се чалнала Grinning). Годината на тумбаците да е!

# 624
На този етап гадаенето на мен вече ми идва в повечко. Всяка от нас е нетърпелива, но вече възприемам гледането под лупа като леко психарско. Нищо лично. За мен е форма на самотормоз. Вероятно съм в "бранша" прекалено дълго. Избягвам негативизма, затова съм длъжна да спомена, че постът ми няма нищо общо с подобни чувства.
Нека да хапнем и пийнем, да си посрещнем новата година подобаващо и с надежда. А има ли, няма ли Б, Божа работа. Няма да се бъркам в Неговите планове. Бъдете щастливи, момичета, че много си пречим с нещастието си. Никой не може да ни вини, де, но е ненужно. Сори, много ми е писнало, ама всичко казвам с най-добри чувства, знаем се вече.

Която е с подходящата нагласа, нека да постне снимка-поздрав утре или в първия ден на новата година. Ако пък не щете да се показвате, постнете си трапезата, много ще се радвам да видя как празнувате! Hug Има нещо в другата година, числата ми нашепват нещо (или пък звездите ми го говорят, вече съм се чалнала Grinning). Годината на тумбаците да е!
Съгласна съм с теб, но при последния ми прегледа след два спонтанни аборта Без остановена причина доктора каза ако видя положителен тест възможно най-най скоро да съм на преглед за са може да изпише медикаменти с които да задържим плода

# 625
Шайн-че, какви медикаменти ще приемаш, след като не е открита причина за абортите?
А пускала ли си изследвания за тромбофилия? Често е там причината, ама щом при теб не е открита причина и лекарят има нещо предвид, предполагам, че сте ги изследвали?
Ако не си пускала, пусни, че с лякаря ще си играете на доверие и ще работите „на око”.
Всъщност какво си изследвала, за да не е открита причината? Реално може да пропускате нещо много важно - уреаплазма, микоплазма, хламидии, токсоплазмоза, лоша спермограма и т.н.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 21:51 от Re-Born

# 626
Да се включа с цикъл точно навреме , вчера , докато сменяхме полетите. Ив , дано се окажеш права и да имаме след тайландско бебе

Изпращам ви един прекрасен залез и 31 градуса

# 627
Момичета весело изкарване довечера. Пийнете, хапнете и здраве да бъде!!!!

Ии да попитам нещо пих 2 месеца агнес, което е същото като витекса. Обаче сега си купих витекс на нейчъръл уей, на опаковката пише 2 3 седмица да пия по 2 капсули, после по една. Вие как го пиете???

# 628
Да, направени са. Не знам защо беше тази реакция, ходя редовно на прегледи, изследвания и т.н.. може и да не съм добре приета тук. За инфото : тази сутрин ми дойде цикъла. Желая Ви весело посрещане на новата година и нека ви донесе само положителни емоции❤

# 629
Оо, Шайн, недей така. Тук сме, за да се опитаме да помогнем, с каквото можем. Учим се една от друга, и, ако има пропуск в нещо, може да изникне нещо от съвети.
На мен единият АГ беше пропуснал важни неща, които вторият провери и се отхвърлиха, а в течение на времето излезе и нещо друго. То и лекарите са хора и понякога не виждат очевидното.
И точно, защото повечето от нас имат също неуспешни бременности и са изчели много по темата, се питам какво ще ти изписва АГ-то при положителен тест, след като няма видима установена причина за абортите. Може нашите лекари да пропускат нещо, и, ако кажеш и ние можем да се консултираме за въпросните медикаменти. Може точно това да спаси следващата ни бременност, разбира се, ако желаеш да споделиш.
Съжалявам за цикъла... Дано следващият път се получи.
И още нещо, не се чувствай не добре приета, защото не е така. Всички си обръщаме достатъчно внимание една на друга и тук няма не добре приети. (Освен Теди, ама тя е друга бира 😁)
Весело посрещане на Нова Година. И 2020 да донесе на всички пишещи и четящи поне по едно бебе. 💜

Общи условия

Активация на акаунт