По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 204
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Стиснати палци и от мен Ликааа! Имам добро предчувствие! Ти си позитивно стрелче, а късмета обича такива хора!
Меги душа пак достойнството те спъва, чуствителна си и аз бих се засегнала от това, което разказваш, обаче питай, аз сигурно още при първата ситуация щях да съм ъъъ Пенке кво ти става, ръка ти подавам, проблем ли има? Joy На някой хора не им понасям, но смятам, че ако всички сме по открити ще е по лесно. Обаче светът е шарен и всички сме различни. Но така де, ако държиш на приятелка ти, отвори диалог, може нещо да си я засегнала и тя също да пази достойнство и става един омагьосан кръг.

# 601
Борнче , много кофти ситуация . Грозни постъпки от нейна страна , но понякога е по-добре да видим истинските лица на някои "приятели" и да си извадим изводи . Аз на твое място може би бих разговаряла с нея . Ако това поведение продължи , явно не си струва да съжаляваш за изгубеното близко отношение .

# 602
Здравей, Минк9, ние имаме котка, откакто сме заедно с ММ. Когато си правихме опитите за бебе вкъщи, си пуснах изследване за токсоплазмоза, което излезе "-" и понеже котката ни е домашна, никъде не ходи и редовно я обезпаразитяваме, си чистех тоалетната й. Но като дойде време за старт на ин витро процедурата, док ми каза да спра, за всеки случай, и реално това задължение премина изцяло към ММ.
Успех!
Друго което искам да попитам момичетата които имат котки, чистите ли им тоалетните, реално докато се правят опити би ли било някакъв проблем?
Лика, стискам и аз всички палци за снежинките - да се наместят уютничко. Това чакане до кръвния тест и аз го изкарах и ми се стори най-страшното на света.
Тихичко честито на всички момичета с двойни чертички - с пожелание за здрава и спокойна бременност до термин!
Тези дни нищо не споделям, защото няма какво. От вчера съм във ову прозорец и съм се отдала на празничен разврат и лекомислие с ММ.
Успешна нова година на всички пожелавам!

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 15:31 от Frekoko

# 603
Frekoko много ти благодаря, че отговори. Весело посрещане на новата година.

# 604
Mnk9, аз си я чистех през цялото време на опитите ни. Изобщо не ми е хрумвало да не я чистя..
Когато забременях се изследвах за токсоплазма, изследвах и нея - и двете бяхме с “-“ изследвания.
Обезпаразитяваме я редовно, често се шегувам, че тя е по-обезпаразитена и ваксинирана от мен, но въпреки това сега мъжа ми сменя тоалетната.
Макар че съм говорила с ветеринар много обстойно, шанса да хванеш токсоплазма сменяйки тоалетната на домашна котка с ръкавици е 0%. И все пак ...нека и той се помъчи малко 😂

# 605
Поне ще имам оправдание защо да не я чистя. Британка е нашата, ходи на лекар по- често от мен 😄. Чувала съм какви ли не неща, затова реших да ви питам. За ЦС имате ли мнение на кой ден от цикъла започва, че и това ме притесни. Нормално ли е на 15 ден все още да нямам. Засякох си цикъла по миналите 3 месеца и средно е на 30 дена.

# 606
Лика, имаш стистанти палци и от мен! Браво за бързите реакции и не отналагането на проблема във времето! Крайно време е и аз да го направя, от отлагане няма смисъл.
Днес ми е малко тъжно, ако не беше се случил мисед-а април месец, днес беше датата на термин Disappointed Relieved Но... явно не е било това нашето дете и още не сме заслужили да се появи при нас. Имах някакви надежди, че този месец се е получило, но.... зацапването май започна. А е рано, днес е едва 21 ден. Само да мине нова година и ще си запиша час някъде, защото взех много да се тревожа. Всеки изминъл цикъл е по-кратък от предишния, което хич не е ок.

# 607
ДидиHug моят термин беше 31.12, затова и аз съм в дупка...Аз знам, че ако станат под 19-20 дена редовно циклите, е за притеснение,  не бързай още да се отчайваш!

# 608
Мили момиченца, прегръщам ви! Вие сте героини. Не искам да чета повече такива неща. Само положителни резултати, завършили с бебета 😘

# 609
Здравейте момичета. Честито на виделите две чертички, безпроблемна и до финал 🤰
На мен днес лелката дойде, колкото и да не исках. Вече направихме година и девет месеца без успех. И аз се присъединявам към чакащите с нетърпение да изпратим дългата 2019 година....
Весело посрещане на новата 2020година и дано ни донесе много здраве, успехи и дай Боже и ние чакащите да се похвалим с положителни тестове! 🙏🤗🙏

# 610
Джулка, няма да пишем и четем повече такива тъжни истории (докато го пишех, предвид предната ми публикация, изведнъж прозвучах, като човек с биполярно разстройство 😁, ама не съм), оттук насетне ще има само плюсчета, издържали до финал. И тематично - вижте ми късмета от играта на форума.
Скрит текст:
Бг Мамма ме обича 💜😁. Поствам го тук, за да не губите надежда.
.
.
.
.
И, ако забременея да ме подсетите да пратя нещо на екипа 😁, който е направил програмата, че точно това да ми се падне.

# 611
Лика пожелавам и двете бебочета да останат и да се родят здрави и красиви Simple Smile (и умни), надавам се че така ви се иска де Simple Smile,  а не да пожелавам неща дето са ви в повече !!!
Честито на всички с две чертички!

щях да съм ъъъ Пенке кво ти става, ръка ти подавам, проблем ли има?
Това много ми допадна. Уча се да проверявам и аз, без обвинения и фантазии, ми да попитам, понякога е нещо дето няма как да ми хрумне, ако ми отговорят де ..  

п.п. мен взе че ми закъсня, 2 дена (дойде вече). Имах възможността да правя тестове, което си е приятно вълнение, ама после е трудно.

# 612
Lica , честито и от мен! Да имаш много спокойна и безпроблемна бременност до края! Аз малко съм объркана днес имам силни болки от овулация, но ми е едва 11ти ден. Може би след БХ бременост миналия цикъл и спирането на дуфастона ми дойде на 37мия ден и това оказва влияние за по ранна овулация Rolling Eyes  .Иначе от питката на бъдни вечер ми се падна бобчето - плодородие , ха дано Simple Smile .

# 613
Здравейте дамиии 😊
Lica честито, дано всичко е наред и да имаш две здрави пухкави бебчета! 😍
Честито и на всички останали, които видяха двете чертички, успеех и до финааал 😘

При мен нищо интересно, Ц приключи и започваме лека полека, реших да не ходя на фоликуметрия и тестове няма да правя.
По календар ми дава на 10ти януари (19ти ден) овулацията, но ще видим около него ще по щракаме повече иначе за сега ще гледаме през ден-два 😁
А може би ако пак не успеем вече следващия път ще ида на фоликуметрия.
Решила съм този път да не го мисля, както предните, дано имаме късмет.
Целувам ви момичета!
Хубав ден ви желая!

# 614
Здравейте дамиии 😊
Lica честито, дано всичко е наред и да имаш две здрави пухкави бебчета! 😍
Честито и на всички останали, които видяха двете чертички, успеех и до финааал 😘

При мен нищо интересно, Ц приключи и започваме лека полека, реших да не ходя на фоликуметрия и тестове няма да правя.
По календар ми дава на 10ти януари (19ти ден) овулацията, но ще видим около него ще по щракаме повече иначе за сега ще гледаме през ден-два 😁
А може би ако пак не успеем вече следващия път ще ида на фоликуметрия.
Решила съм този път да не го мисля, както предните, дано имаме късмет.
Целувам ви момичета!
Хубав ден ви желая!

Успех! И моята О по календар е на 10ти Simple Smile Дано заедно се похвалим.

Общи условия

Активация на акаунт