По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 236
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Привет момичета! Честито на положителните тестове, всеки ден си имаме по 1!
Джули Избери да гледаш на нещата така: с инвитро зле, ама без инвитро!? Всичко ще стане от първия път и няма да има значение кое как, все го повтарям като стара баба, но ще видите, че като се роди малкия човек малко неща от миналото имат същата тежест и значение.
Сисиии мани плодовете, масажи му е майката. Аз забременях след Тайланд. Мисля, че слънцето и храната оказаха влияние, пак бяхме там за нова година, но яко ми правиха масажи и някак с ръце ми затопляха върху матката, още тогава си помислих, че като видят млада жена действат. Grinning Най вече се отпусни и наслади, догодина като забременееш само ще мечтаеш пак за екзотики! Приятно! Имаме страхотни спомени с ММ от Тайланд!
И за финал, аз от вчера съм гъбясала. След М веднага, гъби, що за тъпота....
Хайде следя ви за още предновогодишни вълни.

# 586
Честито, Минт Simple Smile Желая лека и безпроблемна бременност с пухкаво бебче на финала Simple Smile

# 587
Добро утро, трети ден закъснение реших да направя тест, но отново нищо..

# 588
Мина ми трансфера Simple Smile Бременна съм до доказване на противното. Върнахме две снежинки, на 8ми тест Simple Smile

# 589
  • София/Севлиево
Лика,стискам ти силно палци,даже и на краката.И ти пожелавам близнаци,щом са върнати две.Сега почивка му е майката,взимаш си назначените лекарства и се зареждаш с търпение и много позитивни мисли.

# 590
Здравейте момичета, малко се изгубих. Реших да се пусна по течението и каквото стане. Не съм следяла нито овулация, нито нищо, но днес ми е 15 ден и нямам никаква промяна в течението. Какво мислите? Знам, че не сме лекари, но доста са ни сходни симптомите. Опитите започнахме този месец да ги правим от 12 ден, ММ не успя да издържи повече. Друго което искам да попитам момичетата които имат котки, чистите ли им тоалетните, реално докато се правят опити би ли било някакъв проблем?

# 591
Lica, много силно стиснати палци от мен! Чакаме да се похвалиш на 8ми с хубава новина!
Честито и на всички, видели положителен тест последните дни! Желая лека бременност и до пухкав финал!
Аз ви чета тези дни, но нямам с какво да се похваля. Чакам М днес или утре, вчера реших да направя един тест, че тези за Б при мен залежават, за разлика от ову тестовете, и си беше напълно отрицателен. Нещо ми е депресирано тези дни, и даже и празниците не могат да ми оправят настроението. Смятам да изпратим с гръм и трясък гадната 2019 година, и да почваме на чисто и надявам се с положителни емоции от януари...
Успех на всички нечакащи, и момичетата около О - действайте, вчера пак гледах репортаж, че това е периодът, в който се зачеват най-много бебета Heart

# 592
Lica, стискам палци! 🙏🏻✊🍀
Успех, момиче! 🤗

# 593
Lica, стискам палци на всички крайници !!!!
И накрая два броя за героя ! Grinning

# 594
Lica , много , много стиснати палци и успех ти желая от Heart

# 595
Lica, пожелавам ти успех! Дано и двете се „хванат” - ще е чудно догодина на Коледа - с голяма кака и две ревящи пеленачета 💜
Марго, вярно е това, че повече се зачеват през този месец (като цяло зимата). Аз си го обяснявам с това, че са празници, студено е, хората почиват, денят е кратък....Какво да правят, ако не любов, за да се сгреят 😁

Скрит текст:
Аз съм наранена за пореден път от човек, от когото не очаквах. Уж добра приятелка, кума съм ѝ, а тя в рамките на 2 дни ми показва страшно пренебрежение. Пример: Уговорили сме се да пием кафе 3 двойки. Тя и мъжът ѝ идват последни, а аз ставам, за да ги посрещна и си давам ръката за „Здравей”. Тя мина покрай мен, без да ме погледне даже и в следващия момент мъжът ѝ замаза положението, като ми стисна ръката. После се видяхме на улицата (на следващия ден). Махнахме си за поздрав, тя пресече, мина през мен и продължи. Същата вечер се уговаряме да излизаме, обаче аз закъснях и когато отидох, изведнъж мъжът ѝ се сдоби с главоболие, което след 5 минути се превърна в стомашни болки и си тръгнаха. През това време, докато бяхме всичко заедно обсъждахме едно познато семейство, за което има Зов за помощ, в което дарителите обмисляха какво да им дарят - климатик или дърва за огрев и аз написах, че климатика е ок, обаче няма да ги стопли, защото прозорците им са счупени и на първо време трябва поне на една стая да сменим дограмата....и т.н. Тя на масата ми каза „А ТИ искаш дограмата да им сменяш”, казано с подигравка и насмешка - много ме заболя. Не за друго, а защото аз, макар и със скромен доход, дори и без работа, когато съм била, съм заделяла от заплатата на мъжа ми, всеки месец за благотворителност. Раздавала съм техника и мебели, за дрехи да не говоря. Абе, всеки месец отчитам дейност, която ми пълни сърцето, когато видя детска усмивка, само защото на това дете ще му е топло и ще има какво да яде, макар и боб, леща и каквото и да е.
Не разбирам защо ме иронизира и защо ме отбягва?! Нямам и намерение да я питам скоро. Обаче ми е много болно....

# 596
Ликче, то не остана! Ей го къде е 8-ми! Стискаме палци! Поне сега са празници и почивка, няма да усетиш кога е минало времето. И ще чакаме 4 черти, не 2. За 2 бебета, минимум 😘

Мег, същата си, като мен. Всичко те жегва. Аз се опитвам да се уча на непокизъм. Дано успея скоро, щото тоя живот е прекалено кратък за такива безсмислени тревоги.

# 597
Lica, от ❤️ и душа стиснати палци и от мен.
Борнче, много жалко, че през Коледните празници изживяваш тези неприятни емоции. Ако бях на твое място, щях да постъпя по един от двата варианта:
1. Да си кажа на ум майната им и да преусмисля отношенията с тези хора.
или
2. Да направя последен опит, като попитам директно какъв им е проблема.

Марго, присъединявам се към нетърпението ти да изпращаме тази година.
Честито на момичетата с + тестове.
Ив, за гъбичките може да използваш масло от чаено дърво за външно мазане Wink
На мен много ми помага.

# 598
Лика от сърце ти изпращам положителна мисъл и стиснати палци. Почивай си и мисли позитивно. Hands Pray Heart
Честито на момичетата с две чертички! Hug

# 599
  • Варна
Лика, много силно стискам палци!!! Вярвай!
Борн, какво да ти кажа, като имам подобен проблем директно питам. Не ми се е случвало приятелка да се държи толкова грозно и ако го направи, директно ще ѝ заявя, че поведението ѝ е неадекватно и повече няма нито да ме види, нито да ме чуе. Разбран човек съм, но държа на уважението между хората, а това за мен си е унижение от нейна страна. Не страдай, не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт