По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Честито Mint! Прекрасни две черти ни донесе дядо Коледа Simple Smile

Успешно бременеене! Пухкав финал Simple Smile

Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала, бях решила да не влизам да чета, понеже така почвам да мисля само в това, а не ми се отразяваше добре.
Влизам обаче да ви поръся с прашец! Nature Sparkles
Вчера трябваше да ми дойде, бях решила днес сутринта ако не дойде лелката да направя тест. Първо беше бледа черта, после се насити.
Направих още 2 теста, всичките бяха с наситени черти. Приключвам една прекрасна година, а завършекът е повече от чудесен. Пожелавам на всички да видите такива хубави черти и да изпитате такива емоции съвсем скоро!
Скрит текст:

# 571
Честита Коледа, момичета! Нека се сбъднат най-съкровените ви желания! Heart Decoration
Честито на Минт, Лаленцето и всички с положителни тестове, лека бременност до щастлив финал!
Невър ми се губи, не съм те забравила с твоята бледнушка, надявам се не си се обидила от коментарите на момичетата, дано не пишеш по хубав повод!
Аз прекарах празниците с много смесени чувства, както ви казах тоя месец не ми е никак хубав и серията продължава, наложи се да стоим сами на Коледа, защото всички хванахме вирус и още се борим с последствията. Поне се случваха разни други неща, които ме разсейваха от мисленето за БХ. Затова и не съм писала, а и няма много какво... Още се чудя дали да си дам малко почивка, защото отрицателните емоции ми дойдоха вповече, или просто да не се пазим, без сметки и графици, пък когато стане, ако стане, докато се почувствам отново готова да положа повече усилие. На 02.01. съм на преглед, който бях запазила, за да видим точката... направо една буца ми е заседнала. Исках да го отменя, но доки каза да отида да ме види все пак. Този цикъл се точи безкрайно, десети ден ми е и още цапа, нещо страшно... Нямам представа кога ще имам О и дали ще се опитвам да я хвана изобщо. И така, съжалявам за мрачния пост, особено след хубавите новини, но знаете как е...

# 572
Честито Mint. , наистина перфектен край на годината !
И при мен го има страха от напразните надежди по темата за ранното тестванв
При мен дойде и последният цикъл за десетилетието ! Да си отива и да се не връща в новата ера Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 13:41 от lokofenka

# 573
Правя си тест един или два дни преди закъснение, ако има нещо ще покаже, след това се успокоявам и не го мисля.

# 574
  • Варна
Никол, извинявай, че те връщам към негативните емоции, но ти отрицателен тест видя ли или просто реши, че бременността е загубена заради кървенето?

# 575
Арвен, не съм видяла, но 5 дни много силно течение с ярко червена кръв и огромни съсиреци за мен е доста категорично.

# 576
Оффф такива случаи има, необясними от мед гледна точка. Наскоро четох в една др група, жена с IVF процедура, кръвен отрицателен, жената спира лекарствата, цикълът и идва, след известно време прави уринарен тест, въпреки кървенето  и излиза положителен резултат. Всичко е божа работа, какво да кажа.

# 577
Никол благодаря ,че се сети , но не пиша защото паднах в някаква черна дупка и се опитвам да изляза . Тестът на другия ден беше със същата чертичка , и към 18:00 часа всичко приключи със зверски болки и силно течение . Не знам какво беше това , но вече почвам да мисля , че проблем има и в ММ . Не знам дали си спомняте , но бях спонемавала ,че ММ е близнак , но сестричката му почина при раждането . След това му откриха херния  , която до онзи ден си мислех ,че била пъпна , но се оказа ингвинална. Поразрових се малко и открих ,че този вид херния причинява стерилитет. И сега не знам от къде да започна .. празници ли да карам , изследваня ли да правим , сватба ли да подготвяме,  в ремонт сме от 100 години вече,  какво да правим най-напред , просто не зная. Разгледах клиниката Адела и за сега съм се спряла на нея . Ще започнем със разширена спермограма и ЦС на мен , но поне да мине януари ,че и финансово вече не смогваме.

# 578
Имам позната, която е категорично против инвитрото. И те не можеха да имат дете сумати години. Накрая забременя по нормалния начин де, но винаги ми е било странно.
А аз да ви призная, също не искам инвитро. Не защото съм против него, а защото чисто и просто си мечтая нещата да се получат нормално. Тези терапии и хормони, с които се лумкаме, хич не са безобидни. Ето ме мен- минаха почти 2 месеца и още не мога да се оправя. Та анемии ли не бяха, та високо тсх, капеща коса, чувствам се в друго измерение. Е, не исках това! И само тези, които са минали през този процес знаят, че хич не е розово. И пак няма гаранция, че нещата ще станат. Криво е да виждаш, че голяма част от двойките успяват да сътворят живот по натуралния начин, а ти трябва да се боцкаш, като животно и да се блъскаш с тези лекарства, които те превръщат в друг човек на моменти. Но поне имаме това. Имаме опция, която нашите майки и баби са нямали едно време. И съм благодарна. И ако това е начинът за мен и много други двойки- чудесно. Само се моля да става от първия опит и всичко да протича нормално. Всичко е Божа работа. В темата за инвитрото бяха писали, как трябва да си наредиш приоритетите в живота и да се отдадеш изцяло на желанието си за дете, за да стане. Трябва да освободиш място о време, за да дойде бебето. И се замислих, как аз хем искам дете, хем се боря за кариерно развитие. Което не е ок. Опитвам се да правя и 10000 други неща, но как да дойде тази душица при мен, като вижда, че съм постоянно заета и съсредоточена в други дейности. И както ми беше казала една астроложка- научи се да обичаш истински И безрезервно. Не да приемаш детето, като цел, а да го искаш с цялата си душа, защото майчиното ти чувство се е пробудило. Тогава нещата ще се случат. И когато се появи,  трябва да продължи тази смиреност и обич без предели и да не забравяш, защо и как си станала майка, и да си винаги благодарна.
Истината е че няма рецепта за забременяване. Нито немисленето, нито прекаленото вглъбяване дават резултат. И аз вече съм се отказала да търся под вола- теле. Кото е...

Невърче, нищо не си мисли, преди да имате резултати от изследванията. Няма смисъл да се сдухваш излишно. Каквото и да е- има начини! Гуш!

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 16:25 от Анонимен

# 579
Здравейте, чета ви от няколко месеца и е време вече да се включа. На 29г съм, млада булка от няколко месеца. Този месец за първи път правихме опит за бебе, като си следях овулацията само с приложения на телефона - 3 бр. Трябваше да е на 19, но дали е така не мога да кажа със сигурност. Нямала съм предишни успешни или неуспешни опити за бебе. Досега съм пила противоачатъчни хапчета около 7 г, с почивки естествено. Така че първия ни опит е точно след като ги спрях. Очаквам цикъл на 2.01. . Но от два дена усещам бодежи ниско долу, понякога от страните, но точно в момента по средата. Имате ли идея от какво може да е?

Надявам се всички да видите положителни тестове и да си бъем взаимно полезни и приятни. Останала съм с впечатлението, че всички са много добронамерени.

Благодаря!
 P.S. Нямам открити някакви заболявания или поликистозни яйчници.

# 580
  • София
Mint., тихичко честито и лека бременност! Наистина чуден завършек на годината!
Nicole Watterson, аз бих отишла на прегледа за да видим как се чисти матката и да питам дали трябва да се пазим някакво време.
Neverstopdreaming, направила си много добър план за действие. Аз също бях пациент на Адела преди първата бременност и съм много доволна от подход и отношение. При нас проблемът излезе другаде и не ми помогнаха там, но ги препоръчвам.

# 581
Привет, момичета!
Честито на момичетата с две чертички, лека и безпроблемна бременност ви желая!
Относно ин витрото, аз го приемам като шанс за всяка жена да стане майка, което е най-ценното в живота.
Никола, Невър прегръщам ви!
При нас за сега нищо нова Simple Smile датата за лелката е началото на новата година, та се надявам да не дойде Simple Smile
Желая ви весело посрещане на новата година!

# 582
Здравей,

Аз този месец видях двете чертички и мога да кажа, че след овулацията ми която беше на 15 ден, една седмица по късно около 20-22 ден усещах леки бодежи в ниско долу в средата на корема. Дано и при вас да са се получили нещата. При нас станаха от 2ри месец, като от 8 до 16 ден правихме всеки ден секс и деня в който забременях имах обилно ЦС. Успех!

Здравейте, чета ви от няколко месеца и е време вече да се включа. На 29г съм, млада булка от няколко месеца. Този месец за първи път правихме опит за бебе, като си следях овулацията само с приложения на телефона - 3 бр. Трябваше да е на 19, но дали е така не мога да кажа със сигурност. Нямала съм предишни успешни или неуспешни опити за бебе. Досега съм пила противоачатъчни хапчета около 7 г, с почивки естествено. Така че първия ни опит е точно след като ги спрях. Очаквам цикъл на 2.01. . Но от два дена усещам бодежи ниско долу, понякога от страните, но точно в момента по средата. Имате ли идея от какво може да е?

Надявам се всички да видите положителни тестове и да си бъем взаимно полезни и приятни. Останала съм с впечатлението, че всички са много добронамерени.

Благодаря!
 P.S. Нямам открити някакви заболявания или поликистозни яйчници.

# 583
Привет, момичета !

Mint , честито , нека всичко е наред до финал .

Jullliana , много е неприятно , когато се съберат толкова негативни чисто житейски преживявания. Много сила трябва да продължи човек да гледа напред. Мисля , че споменавах , как най - близката ми приятелка наскоро ме попита " Ти сигурна ли си , че мъжът ти не взима някакви хапчета да не те забремени " . Честно , реагирах със смях. Споделям си със нея , тя не ме разбира , защото има три деца и всички са от първи месец опити. Инвитро за нея е дума от друг свят. При нас наближава вече година ( нямаме доказан проблем ) , но няма и резултат и не знам какво да правя с времето. Доктор ли да се сменя , всички изследвания ли отново... и аз като теб , никак не ми се иска да се стига дотам, но слава богу , че в днешно време винаги има начини и ако се налага това ще е.

Neverstopdreaming силна прегръдка ти изпращам !

Очаквам М утре , летим утре... това , че най - накрая ще посетим мечтана дестинация много ми помогна този месец да се разтоваря. Дълбоко в себе си съм много притеснена вече , стресирано ми е , гадно , но се опитвам да намирам позитивизъм във всичко. Признавам си , че ровя в гугъл за тайландски плодове , храни въобще за фертилност , ще се помоля в някой храм и там , смешно , трагично... това е положението

Прегръдки за всички ! Момичета, които споделихте снимки , страхотни сте 💐

# 584
Аз пък се хванах за ин витрото като удавник за сламка. Ако трябваше да подобряване СГта щяха да минат месеци. Още терзания и болка, много болка. Аз поне така си го представях. Реших, че мога да жертвам месец в гадости в името на сигурно създаване на дете. ММ е с 1% по Крюгер... Колко и да се подобри си го представях как отнема години. Вярно е, че изкарах късмет от първия опит да замразя 10 снежинки и сега имам 5 опита и някак си съм спокойна, че все един от тези 5 ще е успешен. Може и да не е така, никой не може да ти гарантира нищо. Може после пак да трябва да мина през пълната програма и да отнеме още повече време. Но аз не знам защо и как, но вярвам, че ще ми се случи още утре, дано да не греша. Стискайте ми палци, утре ще ви пиша.
Това което исках да кажа е, че гледната точка е най-важното нещо. Много зависи как гледаш на нещата, а аз все съм си оптимист Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 21:37 от Lica

Общи условия

Активация на акаунт