По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 269
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
ММ е Козирог и е толкова зле с технологиите,че горкия не може едно изречение да ми напише. Все се смея с писанията му, защото ми трябва шифър да разбера какви ги е написал. А аз съм безгрижно стрелче и все съм с розоивите очила и никога не мисля, че някой може от снимка да ми мисли лошото или подобни. Но по негово желание свалих снимката, която ви качих онзи ден, чееее не се знаело нищо.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 13:55 от Lica

# 556
ММ хич не би се израдвал да кача наша снимка в бгмама и не би ми хрумнало да го направя. Аз и моя не бих си качила, не се знае какви агенти дебнат, а и от Теди си ме е страх направо Joy

# 557
Аз съм такава, че не се крия от никой, което ме прави и доста наивна. Онзи ден казваме на нали приятели ( те не знаят, че правим ин витро) че други приятели са родили и имат близнаци. Реакцията беше „ ооо ( тъжно лице ) те са ин витро. ” Ама все едно е някаква диагноза. Та за това се крия, какво ме съжаляват, нали искам дете, не чудовище Joy
Иначе днес пуснах пак чхг 1306 на 15ти ден. Сигурно до прегледа ще пусна още 3 пъти. Щастлива съм и ме е страх ... типично нали. Само викам на ММ че много искам да почна да повръщам, това ще ме успокои че всичко върви нормално. Шегувам се естествено Joy предполагам, че никога не съм си представяла такъв развой на нещата. Малко по сложния начин стават. Момичета страхотна опора сте Heart
Ако кача тука снимка на ММ горкия ще го е страх да излезе, тия мъже какво им става Close

# 558
Почнах да се плаша дамии с тия очии, дето казвате, как да махна снимката 😁

Честити две чертички на дамите!
Успех и до финал! 😊

# 559
Инвитро, ама близнаци нали. Две, наведнъж. ооо мечта, пък ако ще и щъркелът да ги донесе.
Нашето общество страда от предразсъдъци и двойнствена морал. Приемете го и подминете. Но аз за себе си, точно за да си спестя огорчението, съм по-предпазлива.

# 560
Две ,три колкото дойдат, няма да ги върна, в това отношение хич не съм страхлива, ако може и дядо Коледа да ми ги пусне през комина докато спя. Направо се учудвам на такива хора с подобно мислене, и то млади хора, главата ми не го побира колко сме зле българите , страхуваме се от всичко ново.

# 561
  • София/Севлиево
Какво като са инвитро.Да не са извънземни? Когато се случи мисед-а ми след първия ЗЕТ разбрах колко много познати имат дечица инвитро.Всички те ме успокояваха,че ще се случи.Разказваха ми коя от кой път е успяла и така се заредих с надежда и позитивизъм,които имам и до днес.
Колкото до повръщането-с нито една от 4-те ми бременности не ми се е гадело.Само веднъж през успешната ми бременност много ми бе лошо и сама си бръкнах в гърлото да изкарам туй,дето ме мореше.
Колкото до мъжете и технологиите-моят е IT и трудно мога да скрия нещо за дълго от него.Но пък нямам тайни,така че съм спокойна.

# 562
  • София
Честита Коледа и от мен, макар и със закъснения!
И на именняците честито!
И за положителните тестове! Пожелавам ви безпроблемни 9 месеца и сладки и пухкави финали!
Никакво време нямам да седна пред компа, гостита, работа ....
Аз чакам да си замине лелката и почваме пак с тестовете за О, като и сменям витамините /още не съм се спряла на нови, че не мога да стигна и до това/ досега пиехме Прегнакеър за него и нея.

Понеже ще съм на работа тези дни и имам много задачи не знам дали ще успявам да отворя форума пожелавам ви невероятна нова година и следващата да я посрещнем всички с +1 член на семейството, а защо не и +2 Wink

# 563
  • София
Аз съм във форума от десетина години, мъжа ми знае и общо взето му е все тая. Даже ме е бъзикал с въпроса "Какво мислят мамите?". Аз имам и приятелки от форума покрай първата бременност, много си помагаме и се подкрепяме, мъжа ми също познава някои, та няма против да членувам в такова общество.
Снимка не бих качила нито своя, нито негова във форума. А да кача негова снимка без да му кажа никога не ми е минавало през ума.

Относно инвитро бебетата - за мен няма никаква разлика. Толкова бебета на познати, приятели и роднини са от инвитро, че съм благодарна за тази технология. Иначе тесногръди хора има навсякъде и само бих им пожелала да не разбират какво е да стигнеш до инвитро.

# 564
Относно инвитрото , за мен даже не е нещо ненормално и аз никога не съм го приемала по различен начин. Направо ме втрщихте че има хора, които го мислят за нещо ненормално и тъжно и т.н. Кво като да инвитро да не са мутанти случайно, или роботи ,или изрудчета?!Пък и да са кво!Луда работа!

# 565
Откакто сестра ми забременя ин витро , гледам на него по съвсем различен начин.
За мен тия жени са героини в истинския смисъл на думата и им се възхищавам.

Имам една братовчедка, тя е на 40, с мъжа си е от 20-годишна. Опитваха 10 години естествено - не стана. Като беше на 30 започнаха ин витро , правиха 5 - всички неуспешни.
Преди малко повече от 2 години правиха последното ин витро , вече самофинансирано в Турция , забременя и роди близнаци - две момчета. Сега са  на годинка и нещо.
Тая жена е чакала 18 години, за да се сдобие с рожба, а Господ й даде две! Страхотно е, представете си каква емоция е било това за нея... 😊
На мен такива истории винаиг са ми вдъхвали кураж, че ето..и аз ще успея! Simple Smile

# 566
Тесногръди хора винаги е имало и винаги ще има. Аз пък съм благодарна, че медицината върви напред и нещата се случват. Нищо нередно няма в ин витрото, важно е мечтите да се сбъдват по един или друг начин. А и с нашият "спокоен и здравлсловен" живот, май естественото забременяване ще става все по-рядко от асистираното.

# 567
Здравейте, дами, имам следното питане, как се справяте с желанието да правите тест за Б преди закъснение. Аз лично не издържам, броя дните до предполагаемия Ц и все си купувам по някой тест, който разбира се е отрицателен.. Първите дни до седмица след ову съм спокойна и не мисля станало ли е не е ли, ама след това направо не се сдържам. Знам, че не е хубаво това "вманиачаване", но е по-силно от мен.

# 568
Мен лично винаги ме е било страх, че ще направя тест, той ще е “+” и после на деня за лелка, тя ще дойде. 😕
Сигурно е ирационално за някои, но мен това ме е спирало да се тествам преди закъснение +, че имах ужасно нередовен цикъл. 🙄

# 569
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала, бях решила да не влизам да чета, понеже така почвам да мисля само в това, а не ми се отразяваше добре.
Влизам обаче да ви поръся с прашец! Nature Sparkles
Вчера трябваше да ми дойде, бях решила днес сутринта ако не дойде лелката да направя тест. Първо беше бледа черта, после се насити.
Направих още 2 теста, всичките бяха с наситени черти. Приключвам една прекрасна година, а завършекът е повече от чудесен. Пожелавам на всички да видите такива хубави черти и да изпитате такива емоции съвсем скоро!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт