По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 279
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Никой не може да каже дали имате проблем или не. За ваше спокойствие може да си пуснете СГ, а за теб основните хормони. И да има нещо може да е малко и да може лесно да се коригира. Повярвай ми много по-добре е да знаеш, отколкото да се луташ в нищото. Какво ли не бих дала да знам къде ни е проблемът, а не да минаваме през стотици изследвания, процедури и пак едно голямо нищо. Пожелавам ти успех и дано се случат бързо нещата.
п.с скоро ще дойде краят на темата, та моля ако някой иска да се запише във вълшебния списък - ЛС

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 20:16 от 💋 Диди 💋

# 541
На някои места в други държави смятат, че и 2 години е нормално да опитва една двойка.
При нас първият път отне 6 месеца, но завърши с извънматочна.
Вторият път като не стана на 3-я и хукнахме по изследвания.
Сега го отчитам за грешка. Можеше спокойно да си изчакам да мине 1 година.

Според мен ти си права - не е необходимо да ви има нещо, за да не става бебето в рамките на 5 месеца. Simple Smile

# 542
Никой не може да каже дали имате проблем или не. За ваше спокойствие може да си пуснете СГ, а за теб основните хормони. И да има нещо може да е малко и да може лесно да се коригира. Повярвай ми много по-добре е да знаеш, отколкото да се луташ в нищото. Какво ли не бих дала да знам къде ни е проблемът, а не да минаваме през стотици изследвания, процедури и пак едно голямо нищо. Пожелавам ти успех и дано се случат бързо нещата.
п.с скоро ще дойде краят на темата, та моля ако някой иска да се запише във вълшебния списък - ЛС

Вълшебният списък е списъка на чакащите за двете чертички или? Simple Smile Извинявам се за глупавия въпрос, ама както се казва- с питане до Цариград се стига Grinning

# 543
Точно така, Chef-mama Simple Smile
Лаленце, честито. Неочаквано развитие, а? 😊 Все пак, Коледа си е Коледа. Вълшебна е за някои хора. Просто трябва да повярваме.
Честито Рождество на всички християни.
Джулка, моите кучовци не са така креативни. Далеч по-неприятни подаръци ми оставят, ако са без надзор (пък и са големички - Кучо е към 30 кила) 😁, ама си ги обичам, де.
Наде, аз пък, противно на повечето съвети, ще ти кажа, че е хубаво да имате една спермограма и хормони за теб. Във форума има тема за хормонални изследвания и можеш да видиш, кое-кога се изследва, на кой ден и т.н. Ако има нещо извън нормата, ще отидеш при АГ-то на консултация. Нищо не пречи да си наясно, поне на този етап. Като видиш, че всичко е ОК, ще се отпуснеш, а ако не е, ще го коригираш. Наистина е раничко, но щом ТМ има някакви притеснения, най-добре е да види, че не е така, за да се отпусне, защото стресът влияе много отрицателно. Успех ти желая. Simple Smile

# 544
Благодаря момичета! 😘🎀

# 545
Ех, така искам и аз един кучо, ама ММ упорито все ми отказва Sad Не съм се предала ще ми падне той някой ден Grinning

Наде, мила, без да искам да те стресирам или нещо такова, но ще се съглася с Борнчето. Пуснете си стандртните зследвания за ваше спокойствие. Стискам палци и се надявам всичко да  е наред, но все пак бъди с една крачка напред, аз цяла година загубих като време, колко теста за овулации и мерене на температури и всичко е било напразно.
Лаленце, честито!!!! Най- хубавия коледен подарък.
Аз искам вв вълшебния списък Trollface Последно ми дойде на 9.12, на 29.12 живот и здраве трансфер, на 7.01 не чакам М. Планирам за 2020 въобще да не се вясва тая лелка Grinning
Успех на всички!

П.С Почваме ли да четем? Препоръчайте автор и да го мятаме Grinning

# 546
  • София/Севлиево
Госпожа Лаленце,честито и лека бременност ти пожелавам от сърце!
Джули ,страхотен домашен любимец.И ние с детето искаме,но няма място и май само с желанието ще си останем.
Наде,и аз не искам да те стряскам,но е добре ТМ да си направи СГ, защото понякога се оказва,че дори под 30 може да има проблем.ММ бе на 27,когато разбрахме,че има малък такъв.И все пак аз забременях два пъти естествено,въпреки проблема.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 11:17 от Елислава

# 547
Ох, снощи писах от тел и не беше много. Та честито на видялите заветните чертички, мисля, че Буболина и Лаленце бяха. И искам да ви кажа, всички сте страхотни!  Ама бубенцето е топ Simple Smile
Ние също посрещнахме Коледа, въпреки опитите на разбойничката да повали елхата Grinning

п.с. за какво четене става въпрос, това съм го изтървала май Simple Smile

# 548
Добро утро момичета.
Честито Лаленце!
Алекс как си ?

Много хубави семейства ей, а кучо на Джулката е просто прекрасен Simple Smile
Ние изгледахме 8те епизода дето са излезли на "Тъмните му материи" и аз сега искам хермелин за домашно животно:

п.п. извинете ме: не искам да качвам дори снимка на котката, не ща да ме разпознават случайни форумки

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 11:33 от Одри

# 549
Честита Коледа и от мен ! Честито на Лаленцето и Бубето ! Перфектен момент за такава изненада Simple Smile
Ето го и нашият Коледен Гринч - един на мама и на тате

# 550
Много милички кучота, страхотни семейства и любимци сте се събрали Heart

Честита Коледа!! Госпожа Лаленце, ама чудна изненада за под елхата, йеей, честито!!

Още някоя бременелка имаше по-горе, и на нея честито!

Начи много смело, че поствате снимки с мъжете си. Те как реагират на форума между впрочем? Моят го държа малко встрани от женските ни разговори, не съм сигурна как биха му се отразили Thinking

На Лика пожелавам успех в неделя, но тя си знае Kissing Face

# 551
  • София/Севлиево
Кийпче,ММ не дава да го качвам,но пък сега я свалям,няма и да разбере.Що борби водихме да не го качвам във ФБ,накрая една позната качи общо селфи и той се примири.Но не дава да го отбелязваме,а и повечето снимки там са видими само за най-близките ми.

# 552
Ели, и ние сме така Grinning Като беше много флюбен в началото, снимаше де що има наред и хич не пазеше личното ни пространство. Но после му дойде разумът в главата и сега не ще и да чуе за качване на снимки във публичното пространство, само по изключение и с негово съгласие хаха. Бъдещето ни дете сигурно няма да му се види лицето във фейсбук поне до 1ви клас хаха

# 553
Здравейте, отново момичета Simple Smile
Изчетох всички коментари в тази тема и реших да споделя подробно и моята история. Ще стане дългичко и ще го направя в скрит текст, ако на някоя ѝ се чете Simple Smile

Скрит текст:
На 26 години съм, с мъжа ми сме женени от 2 години и 7м. Като резервирахме дата за сватбата разбрах, че съм бременна. Много се изненадах- бебето беше станало при един единствен полов акт без предпазни средства. Имах страхотна бременност, но заради 9дневни преносване се наложи секцио. Юли месец тази година решихме да пробваме за второ. Началото на август бяхме на море, там ми дойде и бях убедена, че не е станало. Да, ама не. Към средата на месеца имах страшно болки в корема и на сутринта видях двете чертички. Оказа се извънматочна, която беше премахната чрез лапароскопия заедно с лявата ми тръба. Изчакахме 3 месеца пуснахме микробиология и док ни даде зелена светлина за бебеправене. Този месец ни беше първия опит. Седмица преди М започнах да усещам симптоми на бременност и започнах с тестовете. Изпитвах ужасен страх, че може пак да е извънматочна и исках възможно най- рано да разбера. За седмица си направих 6 теста- всички отрицателни. Лелката дойде на 24.12. Казах си, че повече няма да се психясвам и няма да правя никакви тестове преди закъснение. Дано устискам!

Честито на всички видяли двете чертички.
А всички, които ги чакат нека ги видят още идния месец!

# 554
А ММ даже не знае, че пиша тук. Живея с типична Дева, та.... не е много лесно. Даже във фейсбук не дава да качвам общи снимки /ама аз измамих системата и ги крия от него Smiling Imp/, даже и кучето не дава да публикувам Simple Smile)) Та както каза Кийпчето, бъдещото ни дете ще е в пространството ама друг път ако зависи от него Grinning
Общо взето ми е много забавно, ама май така е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт