По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 281
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Как сте момичета!? People Santa Gift Flowers Evergreen Tree
Преядохте ли, подаръци получихте ли, починахте ли си?
Само ако знаете как Ви пиша... с вдигнати крака Grinning Знам, че не е важно, ама за всеки случай. Три последователни успешни дни, като днес е деня на О но аз я усетих вчера... направо не мога да повярвам. И сега започва дългото чакане.
Джулка много ти е сладко бубенцето!
А Lica i Tedi са големи сладурки! Много пъти съм си представяла как изглеждате момичета!
Хубав ден прекрасни! Kissing Heart

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 11:31 от anetooo.

# 526
Здравейте, девойки!
Благодаря вии за милите думии! 🥰

Много сарми се изядоха тия 2 днии 🤣
За съжаление днес съм на работа 😥
Но довечера пак ще празнуваме с роднини на ММ. 🎄

Хаха Ро няма нищо случайно 😁😁😘
Алекс благодаря тии 😍
Ани успех момиче! Само не го мисли толкова, че и аз този месец огромни надежди, много мислене и накрая нищо и се убедих, че май наистина колкото по-малко го мислиш, толкова по-добре! Стискам палции 🥰🤰

А знаете ли аз какво се чудя дали да ида на фоликуметрия, или след като ми свърши да си действаме през ден, пък може да имаме късмет.. Какво мислите 🤔🤷‍♂️😁

# 527
Момичета пожелавам ви да изтеглите от Новогодишната баница бебешките късмети и 2020г да си ги гушкате.
Аз чакам лелката след 2 дни.

# 528
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави, обичани и нека предстоящата година донесе най-голямата радост! Прегръщам ви!

# 529
  • София
Аз сега по край празниците хич не го мисля...даже вчера направо тръгнах да заспивам...но мъжо реши да вършим работа...от утре почвам с ову тестовете...заредила съм се с 10броя...утре ми е 9ти ден...

# 530
  • София
Четита Коледа, момичета! Желая ви от сърце да сте здрави и вие и семействата ви и догодина всяка да прегърне мечтаната рожба.

Аз съм тук с надеждата за второ дете и е някак по-леко, но това, което сте писали последните страници ме върна преди първата бременност. Хем мога да кажа, че знам много добре какво ми беше с всичките изследвания, тестове, прегледи, вливки, цялото треперене по време на бременността, че и тромба накрая хем наистина мозъкът ни пази и някак спомените избледняват. Не се сърдете на жените, които са "забравили" или пък не ви разбират. Всеки си носи кръста и си върви по пътя. Има хора, които по-лесно преминават през нещата когато се опитват да се разсеят и да забравят, има и такива, които мислят и премислят по 100 пъти. Всеки си върви по пътя както казах и за мен няма правилно и грешно.

Иначе не мога да повярвам, че ще го напиша, но видях 2 чертички преди няколко дни. Никога не съм очаквала, че точно аз ще забременея от първия месец опити, но явно се случва. Следях О с тестове, правих вливка Имуноглобулин преди овулацията понеже съмс  положителни ембриотоксини, след теста правих и Интралипид за НК клетките и се надявам всичко да е наред. Утре съм на първи преглед и се надявам да видим точица в матката.
Това е тестът от днес с вече наситени чертички Simple Smile

Скрит текст:

# 531
Госпожа Лаленце, честито! Прекрасен коледен подарък си получила.

# 532
Честито Лаленце! Лека и този път безпроблемна бременност ти желая! 😊

# 533
Госпожа Лаленце, честито и до пухкав финал след 9 месеца!

# 534
Момичета от доста време искам да задам един изключително тъп въпрос. Тъй като с ММ пробваме вече 5 месеца за бебе и не се случват нещата и той взе да си мисли че проблема е в него ,пък аз само цитонамазка съм си пускала и преглед с ехограф и всичко беше наред.Та се опитвам да му обясня че е възможно никой да няма проблем от нас просто да не се случват нещата.Та въпроса ми е права ли съм или задължително има проблем щом  не се случват нещата?

# 535
Божа работа..

# 536
Може да си пусне една СГ, не е скъпо, лесно е и дава голяма яснота. Така или иначе 5 месеца не е много време за опити, за да имате притеснения. Успех (:

# 537
Честито Лаленце, прекрасна новина.

# 538
  • София
nadeto0o91, ако и двамата сте под 35 се води, че година опити е нормално. Ако сте над 35 е добре да започнете с изследванията след 6 месец. Ние лично правихме спермограма и основен пакет хормони още преди да започнем с опитите просто за наше спокойствие.

# 539
Лаленце,под 35г.сме и двамата и май сме малко нетърпеливи просто.

Общи условия

Активация на акаунт