По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 285
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Весела Коледаааа!!!

Аз получих подарък и от моето бубенце. Подарил ми е пица-чорапки, защото моите чорапи са му нон стоп в устата, както и чехлите ми 😂 фетиш!
И като се опитах да си снимам подаръка от него, той най-нагло се включи в снимката и си отмъкна чорап 😂😂😂 Моят мамин златен е той.

# 511
BettyBe, положителен е! Честито и до финал 🍼👶🤰
Весела Коледа момичета, бъдете живи и здрави, нека има мир, любов и разбирателство в домовете ви! Нека се сбъдне мечтата на всяка да стане МАМА! 🙏🤰🤗
Весели празници!

# 512
За момент се притесних,че споделяш някакви странни неща от сексуалния си живот ама после видях снимката на куцани с чорапите 😅😅😅💕🙈🙉🙊
Весела Коледаааа!!!

Аз получих подарък и от моето бубенце. Подарил ми е пица-чорапки, защото моите чорапи са му нон стоп в устата, както и чехлите ми 😂 фетиш!
И като се опитах да си снимам подаръка от него, той най-нагло се включи в снимката и си отмъкна чорап 😂😂😂 Моят мамин златен е той.

# 513
Весела Коледа на всички! Нека Коледни чудеса бъдат навсякъде около нас през цялата година. Обичайте се Heart

Джули, имаш страхотен домашен любимец Simple Smile

# 514
  • София
Честита Коледа! Желая ви здраве и най-съкровените ви мечти да се сбъднат.
За Джули, бубенцето и фетиша и аз първоначално помислих друго Joy Добре, че от снимките се светнах.

# 515
Честито Рождество Христово момичета,бъдете здрави,благословени,бъдете изпълнени със сила,радост,доброта,усмивки и много мигове на сбъднати мечти🙏🏻❤Пожелавам ви весели празници и положителни тестове🎄🧸❤

# 516
Честита Коледа! Бъдете здрави и много щастливи! Пожелавам на всички бебеправили в святата нощ скоро да се похвалят с две черти 🙏🙏🙏
Надявам се тази Коледа да ни е последна без желаните бебета. С ММ ви пращаме много целувки 😘😘😘

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 13:20 от Lica

# 517
Ликче, разкошни сте. Ти изглеждаш на 16, честно! Стискаме палци за неделя ❤

Гърлс, извинявайте, не уточних. Бубинцето наричам кученцето, и то също ми подарява подараци на Коледа 😂

# 518
Джулка, цууун. Де да бях на 16.
На 21.12 станах на 31,а ММ на 23.12 стана на 40.Той е моя дядо Мраз 🤣🤣🤣

# 519
Lica стискам палци на ръцете и краката за неделя! Да мине успешно и да ни се похвалиш след дни!

# 520
Весела Коледааа и от мен, момичета!
Бъдете много здрави, щастливи и обичаниии!
И дано до месец - два всички да сме 🤰!
А ние с ММ ви пращаме много джудженски усмивки и положителни емоции! 🎄🎅❤️

# 521
Весела Коледа,момичетата!! Бъдете здрави и обичани !

# 522
Мили момичета,Честита Коледа! Пожелавам много здраве на вас и семействата ви! Нека в домовете ви е изпълнено с любов и топлина! Най-съкровените ви желания дс се сбъднат в най-скоро време!
ПС: Пиша от стария ми телефон и имам някакъв проблем с клавиатурата явно. Като видях колко са ми ужасни предни коментари свят ми се зави. Простете ми за грозотията,ще прпбвам от другаде да вляза,но съм си забравила паролата.

# 523
Lica и аз си помислих, че си на 20 Hug страхотни сте с твоя мъж. Стискам палци всичко да мине наред.
Теодора страхотна снимка и то тебе Heart
Светли празници момичета, дано 2020 да е много плодородна Wink за всички ни Heart Пожелавам ви да имате повече време за близките си, да се обичате и да бъдете много щастливи!

# 524
  • Dope Reach
Честито Рождество, момичета! Живи и здрави! Hands Pray
Хаха, мъжете на Лика и Теди ми мязат на едни момчета, които познавам. Но приликата определено е случайна! Grinning Бих ви пратила и аз снимка, но дори не се сетихме да стигнем до такъв момент. Все пак имаше много за ядене. Joy

Общи условия

Активация на акаунт