По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 180
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
За много години момичета ! 🍾🥂
Пожелавам ви на първо място здраве,  всичко друго ще се нареди !
На късметчето на баницата ми се падна "Детски имена започвай да избираш ти , в семейството бебенце ще се роди !" В същия момент на ММ му се падна "Нова година нов късмет ще имаш ти ,детски плач в нова къща ще кънти!"
Аз пък след вечерята и купона,  когато всички вече си бяха по леглата , започнах да мия чинии защото ми миришеше на "манджа" 😁 поне утре няма да имам много работа .
Относно операцията на ММ , много хора ми казаха ,че за да се получи стерилитет трябвало да има усложнения,  и пак не е 100% сигурно, че ще има проблем . Той е нямал никакви проблеми след операцията , а и  на моя много близка  , племеникът и бил с 3 такива операции и има 4 дечица и то все момченца . А също така си излях душата и пред майка ми , за пръв път откакто сме започнали с опитите , и разказах почти всичко и много ми олекна .  Тя ми каза ,че баща ми е бил с вроден дефект на тестисите (единия му тестис липсвал) , и ето на , тук съм жива , здрава и съм се получила на 6-Тия месец опити . Така че спирам да се вманиачавам толкова много на тема бебе и си давам срок до май, ако до тогава няма бебе , правим СГ  , ЦС и т.н. 
Дано 2020г. ни донесе така бленуваните 2 чертички !

# 646
Честита Нова година, момичета. Нека да си пожелаем здраве и всяка съкровена мечта да ни се сбъдне.
Ние бяхме на домашно с компанията и децата и това мисля, че беше едно вълнуващо преживяване за всички.

# 647
Честита 2020 година, момичета! Казват, че огледалните години са едни от най-хубавите и вълшебните, за това ви пожелавам от сърце да се изпълнят всички ваши желания през следващите 366 дни!
От баницата ми се падна, че до следващата зима ще имаме нов семеен член, ама като се знам може и още някое животно да е, та... Simple Smile
А по инициатива на Ро, ще покажа себе си, че като се сетих масата не беше много за снимане
Скрит текст:
който видял, видял 😀

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 16:38 от 💋 Диди 💋

# 648
Честита новата година момичета, да е изпълнена със здраве и бебешки плач. Така че заемайте се със задачката- догодина снимки на бебоци. Това ми е гледката тази сутрин, докато си пия кафето-Белоградчишките скали.

# 649
Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи и обичани.

# 650
  • София/Севлиево
Честита Нова Година!Да сме здрави и щастливи и накрая ѝ всички с бебче или две Simple Smile Ние бяхме при свекърите,ММ реши да работи този път и да си запази отпуската,но пък сега има още 9 почивни дни тази година.Аз исках в Лондон при сестра ми,но трябваше да гоним самолети и за 3-4 дни решихме,че не си струва.Та понатам.Ето ме и мен,че храната бързо бе скрита от малкия ми унищожител(синът ни), защото седна в 6 и не се спря ,докато не я махнахме...Къде я побра всичката и как е толкова слаб още не мога да разбера...

ПП-От баницата с късмети ми се падна бебе,даже 2 Simple Smile и сбъдване на мечтите

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 11:41 от Елислава

# 651
Честита нова година момичета нека ни донесе много здраве преди всичко и всяка от вас да сбъдне мечтата си🥰🤰🤱

# 652
Нека Новата година бъде за всички година на мир , оптимизъм,  просперитет и много късмет! Бъдете пример за доверие, успех , доброта и обич - дарявана и получавана! Честита Нова 2020 година и нека бъде много бебеносна!
А аз изпълних традицията да съм с нещо ново при посрещане на новата година. Преди няколко дни с ММ се върнахме от няколко дневен шопинг в Истанбул и от там си купих сладурски пуловер за бременни с 2 човечета на него. Та надеждата ми е през новата година да го напълня.

# 653
Момичета, влизам специално да ви поздравя. Идва нов период, идва нова надежда, време е за ново начало. Пожелавам ви от все сърце да сте здрави, безкрайно щастливи, силно обичани и нека всичките ви мечти се превърнат в реалност! 💞😘💞
Честита Нова година!
Аз съм добре. Ще наминавам от време на време. 💞

# 654
Здравейте, и за мен изтегленият в България от баницата късмет е бебе ( уж без да е нагласено 😜), но тук ми се падна пак кариерата, може пък накрая да ги съвместявам и двете. А иначе нашата маса не беше много фотогенична, съчетаваме БГ с немските традиции - раклет с баница с късмети и български салати, та затова за малко ще ни покажа с ММ и малко от нашия фойерверк

Желая на всички много хубаво начало на новата година, много щастие и късмет!

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 15:48 от margolotta

# 655
Честита 2020 година момичета! 💕🎀

# 656
За моного години , момичета Kissing Heart Пожелавам на всички ви една прекрасна 2020 , изпълнена с много сбъднати мечти и копнежи Heart

# 657
Честита ни нова година! Да сме здрави, много обичани, щастливи! Дано се сбъднат мечтите ни! Нека е спокойна, мирна и плодоносна 2020!
 На мен ми се падна най-желания късмет - бебе през новата година. Пожелавам го на всички нас, който желае и по две! Hug

# 658
  • Dope Reach
Диди, аз нарочно показах масата, щото пък ние не бяхме за снимане. Виж, котьо винаги е красив. Grinning
Брех, на всички са се паднали бебетата. На мен само материални неща, а на ММ много любов и... ласки. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но пък цялата баница си е за нас двамата, все в някакъв момент бебето ще се падне на някой от нас. Grinning

# 659
Честита Нова Година, дружки.
На мен ми се падна пътуване до Рим, а на ММ кола. Навързвайки нещата - ще ходим до Рим с нова кола 😁

За всичките тези години, никога не съм имала кървене, зацапване и каквото и да било, извън менструалното кървене. Никакви хормонални смущения - нищо!
Снощи имах ярко червено зацапване, почти минималистично. Смятам-смятам и сметките не ми излизат. Нито е време за имплантиране (дай Боже да е това), нито е време за цикъл...
На 21-и ми беше положителен теста за овулация и май е възможно да е имплантиране, ако О. е била на следващия ден. Т.е. 9 дни след овулация. Разсъждавам си просто. Като е напълно възможно да е нещо незначително или хормонално. Но, все пак - въодушевена съм, за което съм сигурна, че ме разбирате. 💜

Общи условия

Активация на акаунт