По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 451
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Ейприл, забранила си си личните съобщения, затова ти пиша тук.

Скрит текст:
Здравей.
Много мъчно ми стана като те прочетох в групата. Няма ли начин да се сдобрите?
Понякога на всички ни кипва и се ядосваме, след което правим глупости. Надявам се на ТМ да му е моментно състоянието.
Не прибързвайте с нищо. В света има двойки с много по-сериозни проблеми (тук не визирам забременяване, а болести, смърт, че даже и на децата им (да пази Бог)) и съумяват да го преодолеят. Много сме се изнежили напоследък всички и от малко нещо „си събираме багажа”. Поговорете и се изяснете. Ако проблемът му е, че не е готов за дете, съобрази се с него и си починете малко. Вярвам,  че и двама ви ще се отрази добре.

Ако мога да помогна с нещо, съм насреща....Ако ще и да е само с разговор.
Прегръщам те и ти пращам много положителна енергия. 💜🙏🙏💜💜

Поли, дали пък няма вероятност Дуфастонът да е объркал цикъла? Момичетата, които са го приемали могат да кажат. Но е съвсем нормално, ако е бил 22 дневен цикъл, овулацията да е била на 6-7 ден (както и си я засякла). Този цикъл може да си ти е с нормална за теб дължина и съответно овулацията да е доста по-късно (около 19-20 ден, щом си с 34 дневен цикъл по принцип). Започни си тестовете от рано този път, но очаквай да не ти стигне една кутийка с тестове Simple Smile
Да, и аз си мисля че от дуфастона стана така, ами ще почна тестовете за овулация от днес да видим какво ще стане. По принцип не бих се задълбочила в тях толкова, ако поне малко можех да се ориентирам но след последните аномалии ми е малко трудно. В крайна сметка, каквото е писано това ще стане 😉предната ми бременност стана бързо, нямах някакви сериозни проблеми, но пък родих в 8мия месец, така че не всичко винаги е идеално. Сега се надявам само ако нещата се получат всичко да е наред. Стискам палци за повече положителни тестове 🤞

# 91
Никол, следя какво се случва при теб, дръж ни в течение!
Ейприл, много съжалявам... За пореден път се убеждавам, че жените сме по-силни духом.

Момичета, получавали ли сте изпарителни линийки на Clear Test лентички?

# 92
Здравейте и от мен в новата тема. Не бях чела от доста време, наваксвах. Честито на забременелите!
Ейприл, много съжалявам за това, което ти се е случило. Ти най-добре познаваш мъжа си, поговорете. Вярвам, че след толкова години не се захвърля всичко с лека ръка. Ако все пак наистина се разделите, може да е за добро, колкото и клиширано да звучи и както казаха преди мен, детенцето ти умишлено да не е дошло досега. Прегръщам те!
Момичета, задължително ли е да имаш някакви придърпвания, болки при О? Моята трябваше да е на 13ти (по приложението - пък колко е вярно един Господ знае) - около датата на няколко пъти усетих много лека болка, но минаваше за секунди. Странното е, че усетих болката 2-3 дни подред (преди и след предполагаемата О). Вероятно не е било от нея щом я усещах няколко дни.
 Щракахме на 7,8,10,12,13,14. ММ е командировка от 15ти за няколко дни и ако О е по-късна е заминал месецът.
Трябва уж на 27ми да ми дойде. Гледам много много да не го мисля, ама не ми се получава Grinning Не знам още 10 дена как ще удържа!

П.С. Напоследък постоянно гледам някакви видеа в YouTube за Pregnancy reveal - как жени разбират, че са бременни и казват на мъжете си и на семействата си. Много са емоционални. Дано на всички ни се случи скоро!

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 11:14 от Mint.

# 93
  • София
Предполагам, че не е задължително, но аз всеки месец около О 2 - 3 дни съм със силни болки.

# 94
Лелеее, не мога да ви изчета ......
Защо наистина всички станахме толкова нежни , раними и чувствителни, че при първите трудноти и си хващаме багажа. April, съжалявам мила, дано да се оправите, много е неприятно случилото се.

Понякога и аз си го повтарям, че животът не е само цветя и рози, има толкова сериозни проблеми, които се случват, разликата е, че някои хора и двойки успяват да издържат, други - не. Каква е тайаната .. още я търся.

Момичета, влизам с въпрос. Последните месеци почнах да си усещам О. Не съм загубила надежда да направим бебето по ест. начин, затова и се напрягам, когато се офлянкваме точно във фертилния период. Вчера /14 ден на МЦ/ цял ден имах придърпвания и бодежи и особената ЦС, с белтъкоподобно съдържание (ще ме извинявате за детайлите). Съответно, отбелязахме Relieved
Днес болките отшумяха, но пак ги има. Ще гледам пак да щракнем.

Та въпросът ми е, болките, докато расте Ф. ли са или като се пука и се изсипва течността ... вие как мислите? дали има шанс да се хванали яйцето?

Може да е коментирано, но не ми се беше случвало така силно да я усещам и не съм се зачитала.

# 95
Аз преди да родя нищо не усещах около О. И съм сигурна, че не е въпрос на “не си го мислила и не си се вглеждала”. Разликата е драстична, такива усещания абсурд да съм пропускала години на ред.
Сега 3 дена твърдо, че и 4ти заглъхващ имам крампи подобни на пмс, с различен интензитет. Интересното е че ги чуствам в средата, не в дадена страна конкретно.
Чудя се дали има и други жени, при които О е станала болезнена след раждането?
Хем знам, че е нормално и сравнително често срещано, хем се питам дали нещо не е ок със самата овулация сега и затова и да не става.
Признавам си трудно приемам как забременях за 2 месеца веднъж, а сега уж дето по лесно ставало второто...
Редакция за Кийп : според мен и при мен, първите ден/два ме боли от големия фоликул, после се пука, и после може и постовулационно да има дискомфорт...

# 96
Здравейте, момичета!
April, много ми стана мъчно, като прочетох, пожелавам ти от сърце бързо да преодолеете този момент, и да се решат нещата по най-добрия за теб начин! Наскоро четох, че 11.12. и дните около него са най-критичните за връзките, и през тези дни статистически доказано се разделят най-много двойки...
Относно болките при О - допреди няколко години не знаех за какво става дума като говореха за това приятелките, но и при мен почна. Този месец бяха 3 дни, по-зле от месечните, и едниният ден направо нетърпими, а аз имам висок праг на болка и доста болезнен цикъл. Без обезболяващи нямаше как да се получи щракането, зашото направо се превивах от болка. И преди, и след забременяването/аборта О.си ме боли, от време на време пропускам някои месеци, но подозирам, че те са ановулаторните.

# 97
  • Dope Reach
Ив, аз преди раждането нямах абсолютно никакви симптоми ни на лелка, ни на О. Сега имам придърпвания от време на време, но с моя нередовен цикъл не мога да определя от какво са. А и съм сигурна, че О е, когато си иска, така че не съм критерий. Но 100% това се получи след раждането, не знам с какво друго да го свържа.

# 98
И при мен се появи болката след раждането. Пълен пакет - подуване, болка, ЦС, всичко..

# 99
здравейте, момичета, и от мен в новата прекрасна тема Hug

аз нямам никакви надежди този месец да сме успяли, но все пак ако има нещо, можете ли да ми препоръчате какво да взема за цистит? Днес се събудих с тази екстра Expressionless

# 100
Здравейте, момичета Simple Smile
April съжалявам за случилото се, но се надявам наистина нещата да се наредят. Знам, че това е труден момент за теб и дори и да е за твое добро, в момента няма как да го осъзнаеш, но ако наистина нещата не вървят вярвам, че след време ще си благодарна, че така са се развили нещата. Въпреки всичко пожелавам нещата да се наредят така както искаш и да бъдеш щастлива.
При мен овулацията стана по - болезнена след аборта, но и преди това съм я усещала. Последната ми овулация беше доста болезнена, но за щастие само около 4 часа. Мисля че при всяка жена се усеща различно болката при овулация - при някои дни, при други по - кратко, а трети изобщо не я усещат. Доколкото съм  запозната тази болка се дължи на повишено количество вещества, които разтварят обвивката на фоликула.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 13:21 от Bobolinka90

# 101
И при мен около 2 дена трае овулационния период и си играя на "Балона се надуува" до "пук". И точно както Ив е написала, при мен е в средата цялото усещане, нищо конкретно в яйчниците не ме боли, боцка и т.н. Като седна даже ми е дискомфортно, леко остро на моменти, на други като да не съм ходила 3 дена до тоалента. По-скоро ми е като стомашен дискомфорт плюс щипка от остри усещания откъм матката може би?
При все, че този месец фоликуметрията сутринта на 20мм фоликул, ми съвпадна с много положителен тест за ову към 18:30, и от 23:00 започнаха баш си болките, мисля , че са от последната фаза на растеж на фоликула и пукането му през нощта или през деня на следващия ден. Защото на втория ден пак имах много дискомфорт до вечера, и на третия ден вече затихнаха осезаемо.
Интересно , че миналият месец нямах никакви такива болки за сефте , а и един положителен тест за овулация , който се насити почти час след тестването, ме навява на мисълта, че може да не е имало нищо тогава.

# 102
A баш Локо. И се питам защо като вече няколко месеца се сцепваме от щракане баш в тия дни нема никой после. Днеска нещо съм киселяк, прощавайте.

# 103
Аз преди да родя нищо не усещах около О. И съм сигурна, че не е въпрос на “не си го мислила и не си се вглеждала”. Разликата е драстична, такива усещания абсурд да съм пропускала години на ред.
Сега 3 дена твърдо, че и 4ти заглъхващ имам крампи подобни на пмс, с различен интензитет. Интересното е че ги чуствам в средата, не в дадена страна конкретно.
Чудя се дали има и други жени, при които О е станала болезнена след раждането?
Хем знам, че е нормално и сравнително често срещано, хем се питам дали нещо не е ок със самата овулация сега и затова и да не става.
Признавам си трудно приемам как забременях за 2 месеца веднъж, а сега уж дето по лесно ставало второто...
Редакция за Кийп : според мен и при мен, първите ден/два ме боли от големия фоликул, после се пука, и после може и постовулационно да има дискомфорт...

Абсолютно същото е и при мен. Само, че при мен е от както започнах опитите за второ. И съм напълно сигурна, че няма как да пропусна толкова силни усещания преди това.

# 104
Здравейте, понеже и аз "усещам" овулацията всеки месец, ЦС следя, побъркваме се от щракане и всеки месец лелята е редовна до минути. Та това ме навежда мисълта дали тези болки, усещания и т.н. не си ги причиняваме от прекаленото желание да се случат нещата. Дали не сме започнали да се вглеждаме прекалено и по този начин да си вредим.
Извинявайте, разсъждавам на глас, не искам да обидя никого, но лично аз се усещам как психясвам всеки месец около О и тормозя ММ. И всеки месец си казвам, че толкова добре се справихме, няма как да не се е получило, но...
Опитвам се да намеря точната формула срещу истерясването и за сега единственото, което ми помага е да си намирам постоянни занимания, да се разсейвам от мислите за бременност. Чакам си и ТВЛ, не че ще е панацея, но надеждата умира последна.
Трябва да се разсейваме момичета, да не мислим само за това, вредим си.

Общи условия

Активация на акаунт