ОСМИ КЛАС Сплотеното ни общество ще посреща Рождество

• 30 366
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ceco1, благодаря. Надявах се за него да говориш.
Познавам единият от собствениците, надявам се нямаш против да споделя обратната връзка.

Нямам Simple Smile

# 571
За малко да помисля, че някой е пуснал нова тема. Никакви ви няма.
Преди час приключих със слугинажа и след малко отивам на театър. Билетите са коледен подарък от децата. Bowtie

Аз понеже не съм толкова чевръста като Спунк, още не съм приключила със слугинажа, все пак неделя вечер е Simple Smile
Колко хубав коледен подарък! Ние също получихме от ДК ( Wink ) ваучер за двама за Театъра на армията, постановката я избираме ние. Ако имате идеи и отзиви за актуалните постановки там, ще ви бъда много благодарна да споделите!

# 572
Бях  харесала в Армията "Тайната вечеря на дякон Игнатий" - от Стефан Цанев, но не знам дали е още на сцена.

# 573
  • София
В Театъра на армията гледахме през ноември "Железният светилник" с абитуриентката (по аналогия с миналогодишното посещение на "Хъшове" с наборката Simple Smile ). Много ми хареса. Тази седмица пак там ще гледаме "В полите на Витоша" по Яворов (пак са абитуриентката), та ще споделя. Билетите ги купи девойката на черния петък с намаление.

# 574
  • нейде там, където ....
Благодаря за идеите - и за постановките, и за хотелчето. Не знам кога ще се възползвам, но си ги записвам. Дори лятната ваканция е вече уплътнена, но се надявам да вмъкнем още някое активно мероприятие.

# 575
  • София
"Аз плащам" беше постановката. Не зная как са я избрали. Искали са да вземат билети за "Богът на касапницата" или "Лисичетата", защото знаят, че искам да ги гледам, но не е имало. Оттам май на "онче-бонче" са я карали.

# 576
  • София
Като говорим за постановки, някой гледал ли е “Колко е важно е да бъдеш сериозен (години по-късно)” в народния театър и какви са отзивите. Аз в неделя много интуитивно взех билети за там и се надявам да се хареса.

# 577
  • София
Звездица, после да дадеш отчет! Това някаква нова версия ли е - щом е "години по-късно". Бих го гледала, писах преди заради, това че харесвам О. Уайт. Но писах и колко бях разочарована от "Идеалният мъж" в Народния, при все че беше с Ю. Вергов и Карамазов. Имах чувството, че всички преиграват, същевременно озвучаването беше лошо и се напъвах да чувам, а не бях при ангелчетата. Бях на първи балкон - 1ред. Може би пък оглушавам.
Аз съм си намислила да гледам "Цигулар на покрива" в музикалния, но исках да улуча ден, в който ще участват точно определени актьори (не знам дали е възможно това, като са зададени по двама сменящи се в програмата) и още се помяйвам.

Сега да се оплача, че и аз, и щерката се мъкнем все едно с една торба камъни на гърба. Вместо след ваканцията да се чувстваме отпочинали, мисля че се отпуснахме и едва кретаме. Наспиваме се и пак сме изтощени. Само мрънкаме и двете. Обмислям стимуланти като "Амбинор енерджи". Мен друга година по това време той ме оправя, но сега си мисля да метна детенцето на него за 10 дни.

# 578
И аз съм на ръба на силите, но пък и не почивах, така че си има причина. Следобед към 2 буквално заспивам, но знам, че в тая работа пръст имат полуделите ми хормони и с голямо нежелание ще трябва да ида на един преглед, ей така, за разкош. Откакто чукнах 40, всичко се обърна с главата надолу, чак не мога да повярвам.
Днес мисля да ида на една йога в обедната, барем се разбудя малко.

На театър не сме ходили отдавна, като изключим кукления, разбира се, на Гурко последно в неделя гледахме с малката Непознатото дете, на мен ми хареса, за нея не съм сигурна дали го разбра.

# 579
  • Sofia
Моят син се оплака миналата седмица, че се чувства много уморен в училище. Ваканцията леко ни отупсна, освен това тогава лягаха късно и ставаха късно. Мисля и че това ранно ставане всеки ден няма как да не се отразява, умората се натрупва, организмът пък се изтощава от зимата (липсата на слънце, витамини)... комплексно е... Аз пък с е почувствах по-дейна, когато се върнахме към нормалн режим. Не обичам дългите почивки Confounded
На младежа му давам витамин С и Ескимо. Не съм най-редовната, но поне по един прием на ден има. Пробутвам понякога и бирена мая, но не харесва какъв дъх му оставя Grin

# 580
  • София
Нищо не давам. Младежа ходи на ски, след това на футбол, направо на съставни части се прибира и това всяка неделя. През седмицата е втора смяна, спи поне до 8.30, вечер не ляга късно, гледам го не се оплаква от умора. Аз като натура съм си все на педал, а и съм на смени на работа и имам време за почивка. Ще видим как ще е като мине първа смяна. Той трудно става рано сутрин, после се притеснявам че ще митка повече из центъра и трябва да го юркам да не се мотае, ами да се прибира да учи.

# 581
Аник, какво е това Ескимо?
Аз давам Зелена Енергия на Аквасорс при нужда. При опит за разболяване конска доза  Зелена енергия + Колактив.
Тези дни и правя сутрин черен чай, че и двете едвам се събуждаме, става в 6:15.

# 582
  • нейде там, където ....
Чакаме втория срок и първата смяна с нетърпение. Голяма мъка е сега за набора, а покрай него - и на мен ми се стъжнява.
Ще става най-късно в шест, но я предпочитаме всички като вариант.

# 583
  • Sofia
Аник, какво е това Ескимо?

Омега 3 и 9 мастни киселини (рибено масло Grin ), но brainsharp Wink

# 584
  • София
Аз също давам омега всяка сутрин (само омега 3 е нашето). Отделно чат-пат пие акнеаут на таблетки, което е бирена мая + витамини. Но аз се тъпча с витамини А, Е, Б12, Д3, желязо, колаген и какво ли още не, но пак всяка година по това време умората си казва думата. То при равни други обстоятелства връхните дрехи и обувките само тежат повече. Ако по празниците съм лепнала и едни 3-5кг. ги нося и тях. Всячески се опитвам да се стегна и добре, че не ми предстоят класни Wink

Общи условия

Активация на акаунт