ОСМИ КЛАС Сплотеното ни общество ще посреща Рождество

• 30 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
... има такива ужасни дни и аз като Аник мисля, че трябва да има малки гадни дни, за да предотвратят по-голям и сериозен проблем, нещо като малките сеизмични активности, които освобождават напрежението, за да не стане голямо земетресение.
Ето това ще си го повтарям като се скофтят нещата. Всяко зло за добро.
Винаги така се опитвам да разсъждавам, когато неприятностите са преодолими и/или са малки загуби.

Тел. на набора се отключва с пръстов отпечатък, достъп нулев...

# 556
  • Варна
Не мога насила да я направя кифла, след като не ѝ идва отвътре.

И от моята кифла май няма да стане. Даже  нарочно избягва всичко, което влиза в категорията "кифленско". Но пък от поне три години си оправя веждите при козметик - щото били чорлави и леко сключени. И на кола маска ходи, и на масажи/ама това е свързано със спорта/

Години наред се сърдех, че не ми споделя. От други майки разбирах какво се случва в детската градина и по-късно в училище. Докато не разбрах последните години, че тя всъщност не се вълнува твърде от ежедневните неща и не смята за необходимо да ми разказва. Споделя това, което я касае пряко и смята за важно, както и неща, които силно са я впечатлили. Вълнуват я глобалните теми, много чете, интересува се, тези дни търси решение на проблемите в Австралия...И понеже е над ежедневните неща, стаята й вечно е разхвърляна и постоянно търси нещо.

Иначе сякаш пубертет не кара - много е разбрана, разумна и отговорна. Няма гневни изблици, спокойна и ведра  и все още предпочита да прекарва вечерите, когато не учи, при нас вместо с телефона в ръка.

# 557
  • София
По повод веждите, леле всякакви теми подхващаме тук  Sweat Smile Девойката беше за първи път да и ги оправят декември, желанието и беше да са максимално естествени, хвана и по съвсем малко косъмчета козметичката, колкото да ги изравни и оформи, станаха супер, даже не личи, че са пипани.
Точно това обмислях след разговора тук. Имаме козметичка при фризьорката и може да ги оправя тя, всеки път когата ходи при фризьор. Сама няма да се справи, нито на мен ще ми позволи.

# 558
  • В средата на времето
Добре, че синко спря да си бръсне междувеждието, че както я беше подкарал...Малката обаче, да ми е жива и здрава, е много косматичка. При нея ще са драми в пубертета.Simple Smile

# 559
  • София
Сега си писахме по темата. Отговорът беше: "Неее! Да не си посмяла да ми пипнеш веждите!  Както и някой друг! Много съм си добре"  Grinning

# 560
  • В средата на времето
M_I_A, и нейното време ще дойде, остай го детето. Simple Smile Нека се влюби или загаджоса и ще натамъни всичко. Simple Smile

# 561
Откраднато:

"Да имаш тинейджър е като да имаш котка. Показва се само да яде, а ако се опиташ да го погалиш-съска"  Simple Smile

# 562
  • София
ох, четох ,писах, писах, четох и накрая всичко затворих  кукувицъъ.

като четох на selena за тъпата скоба - ей, че гадове, на секундата да я скобират... и се сетих как нашата кола чинно паркирана на 26-ти вечерта в карето ни в синята зона, за което имаме винетка, на 31-ви (когато мъжо и децата решиха да излязат с колата) най-вълнуващо се оказа на наказателен паркинг.
А то се пръкнал някакъв служебен абонамент, който вечерта късно никой  от нас не е отразил (не помним да го е имало). И изпратихме старата година с едни 130 лева на вятъра Simple Smile

MIA, нашите приятели в Банкя са други, не тези с бебето.

Ceco1, как се казва хотелчето, браво за теб на организацията! Трудно е да се угоди на много хора.

buni, стискам палци и при ендокринолога всичко да е наред!

Изида, 300 страници книга, това за ваканцията ли? Ко? Ужас.

Хубав уикенд, за вежди другия път Simple Smile

# 563
  • В средата на времето
Сънчо не, ти пък...Simple Smile) Минимум толкова страници трябва да бъде книгата на инглиш, която трябва да прочете през втория срок.

# 564
  • София
Много забавни истории около децата ви.
Не мога да се похваля с такива.
Ама с момче няма оформяне на вежди, няма пубертетски изпълнения... Направо скучно ежедневие, от което не се оплаквам. Учи по малко, чете си някакви негови си неща повечко ... но задължителната литература е някак пренебрегната. Simple Smile
Едва ли и в телефона съм записана с друго име, но не пречи да проверя като се върне от английски.
Като споменах английския - и той, и аз сме доволни, че не го спряхме тази година - така си ги бута едновременно с немския, който все още му е по-труден. Но и непрекъснато чете нещо на английски. Ако започне да търси и чете на немски, еее тогава вече ще стане работата с немския. Simple Smile
Скоро се беше сетил нещо за подготовката в седми клас, та сега като е минала вече, твърди, че не е било толкова трудно и стресиращо! Интересно защо пък на мен ми изглеждаше по друг начин?! Smile

# 565
  • Варна
Дъщеря ми казва, че подготовката в седми клас била песен в сравнение със зубренето на думи по немски.

# 566
ох, четох ,писах, писах, четох и накрая всичко затворих  кукувицъъ.

като четох на selena за тъпата скоба - ей, че гадове, на секундата да я скобират... и се сетих как нашата кола чинно паркирана на 26-ти вечерта в карето ни в синята зона, за което имаме винетка, на 31-ви (когато мъжо и децата решиха да излязат с колата) най-вълнуващо се оказа на наказателен паркинг.
А то се пръкнал някакъв служебен абонамент, който вечерта късно никой  от нас не е отразил (не помним да го е имало). И изпратихме старата година с едни 130 лева на вятъра Simple Smile

MIA, нашите приятели в Банкя са други, не тези с бебето.

Ceco1, как се казва хотелчето, браво за теб на организацията! Трудно е да се угоди на много хора.

buni, стискам палци и при ендокринолога всичко да е наред!

Изида, 300 страници книга, това за ваканцията ли? Ко? Ужас.

Хубав уикенд, за вежди другия път Simple Smile

х. Мурсал, с. Ягодина

# 567
  • София
Ceco1, благодаря. Надявах се за него да говориш.
Познавам единият от собствениците, надявам се нямаш против да споделя обратната връзка.

# 568
  • София
За малко да помисля, че някой е пуснал нова тема. Никакви ви няма.
Преди час приключих със слугинажа и след малко отивам на театър. Билетите са коледен подарък от децата. Bowtie

# 569
Страхотен подарък, Спунк. Поздравления за децата! Ако не е тайна, ще споделиш ли коя е постановката? Интересно ми е каква постановка биха избрали деца за родителите си.

Ние по празниците посетихме балета "Лешникотрошачката". Чудех се дали един бунтар тийнейджър ще му е интересно такъв тип представление. Дойде с желание, не му е било досадно, даже каза, че му е харесало.
Аз пък използвах момента да му покажа, че мускули не се правят само с фитнес Joy Joy

Иска ми се да го заведа и на Bai Ganyo в Младежкия театър.

Общи условия

Активация на акаунт