ОСМИ КЛАС Сплотеното ни общество ще посреща Рождество

• 30 347
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • В средата на времето
Мъжете, гласувахте ли? Simple Smile

# 616
  • София
Аз да се оплача,че вкъщи и тримата сме с вирус,който аз донесох от едно обучение. Frowning
Синковецът ходи при личната и там е било чудо от болни и малки, и големи. До петък включително няма да ходи на училище,а аз утре трети ден ще работя от къщи да не натръшкам и колегите.
За срещата аз лобирам за 25.01, защото на 24 ме няма.

# 617
  • София - Младост 1А
Синковеца и той е в групата с болки в коленете. Преди малко писах на фамилния ортопед, да го заведа. Предполагам е от растежа, но за всеки случай. В моето семейство сме с проблеми по кокалите, та редовно се профилактираме.

# 618
Има някаква връзка все пак между момента на порастване при момичетата (появата на МЦ) и очаквания ръст. Вероятно има изключения, но като че ли колкото по-рано започне МЦ, толкова по-нисък е очакваният ръст. Все пак да уточня, че това не е заключение в резултат на строго научно изследване, а статистика на база лични впечатления Simple Smile Подкрепям мнението, че растежът не спира с идването на цикъла. Мога да допълня дадените примери с още един, дванадесетокласничката продължава да расте, последното лято дръпна с два сантиметра и вече е 176.
Аз да полобирам пак за среща на 24-ти. Обаче с две ръце подкрепям Русалка да гласува “по съвест”, пък ние ще се съобразим с нея Simple Smile

# 619
Мъжете, гласувахте ли? Simple Smile
Абе ние гласувахме, ама вие не слушате мъжорлята.
Казах ви аз на вас още миналата година и фактите го доказват.
Срещата трябва да започне в петък вечер и да приключи в събота срещу неделя. И гласуването го показва. Joy

# 620
  • София
Освен да направим две срещи Wink
Или гласувалите и за двете дати да се коригират само за една....-по-предпочитаната...
За Халбите ли си оставаме?

Ние сме здрави, пу пу, но синковецът току довлече някоя и друга въшка.. Cry
Сигурно щото не му давам нищо имуностимулиращо. Сестра му пие чат пат корастра на Аквасорс, сигурно затуй няма Wink Wink Wink

Иначе на мен ми е мързеливо и минорно, но нормално за януари.

Я кажете - сънувате ли? Така де -помните ли си сънищата?
При мен е от екшън в екшън -минимум  10 различни истории ми се пръкват всяка нощ .. какво е това чудо...?
Някой път е супер гот, друг път адски се напрягам.

# 621
  • София
Момичета и момчета, много сте мили, ама не ме карайте да се чувствам неудобно. Не мога да поема ангажимент, понеже вече втора седмица ме мъчи една кашлица и не спира. Не е вирус, понеже е  на кризи. След криза следва няколкочасово затишие и после изведнъж пак ме погва. Така че вие си гласувайте, а аз ако съм ок, ще се разпиша с кеф на избраната от вас дата : )

# 622
Има някаква връзка все пак между момента на порастване при момичетата (появата на МЦ) и очаквания ръст. Вероятно има изключения, но като че ли колкото по-рано започне МЦ, толкова по-нисък е очакваният ръст. Все пак да уточня, че това не е заключение в резултат на строго научно изследване, а статистика на база лични впечатления Simple Smile Подкрепям мнението, че растежът не спира с идването на цикъла. Мога да допълня дадените примери с още един, дванадесетокласничката продължава да расте, последното лято дръпна с два сантиметра и вече е 176.
Аз да полобирам пак за среща на 24-ти. Обаче с две ръце подкрепям Русалка да гласува “по съвест”, пък ние ще се съобразим с нея Simple Smile
Когато дойде цикълът, започва да се произвежда активно естроген, който намалява относителното ниво на мъжките хормони. Те са с активен анаболен ефект и съответно порастването се, забавя /спира. А младежите пък дръпнат здравата след качване нивата на тестостерона, белег на което за брадаците, космаците и миризмите Grinning

# 623
  • София
Аз съм тук, но не пиша, че са ме налегнали проблеми и нямам никакво настроение, но не можах да се стърпя при поста на Сънчо за сънищата. Сънчо, моля те, разкажи ни поне няколко от 10те, които сънуваш. Няма как ние да се мерим с теб по сънища. Ти си всепризнат талант.

# 624
Да се разпиша и аз с болки в коленете при щерката. При нея, обаче се появи и болка в опашката, та ще я водим в Горна Баня да я види ортопед другия петък. Ако се интересувате ще пиша, какво е казал - дали е от растежа или ...., дано да не е нещо сериозно, че вече душа нямам от болести и болежки на деца и родители (вируси разни и старчески болести, ама си ги мисля и се притеснявам), моите са си ми ясни.
За срещата не пиша, защото никога не съм сигурна дали ще мога да дойда. Ако мога на определената дата, с удоволствие ще дойда. Ако не - другия път, все на някоя среща ще се класирам да ви видя и на живо какви сте сладури.

# 625
Ооох, моята е с тежка зараза - мързел, още от детската градина, а и се оплаква от болки в глезените и колената. Тя качи килограми при ендокринните проблеми и не знам какво да я правя. Ще търся и ортопед, и травматолог и психолог, като последният е за мен.Joy

не знам какви проблеми има вашата, но моята направи отклонение в TSH и инсулинова резистентност - дали от промените в пубертета или и стреса в 7ми клас помогна, не знам, но качи килограми, започна косопад, страшна умора - все неприятни неща. Пълнееше, а на ръст нищо не качи. Ходим на прекрасен диетолог, тази учебна година има спорт 5 пъти в седмицата и 2 пъти физическо, тръгна на иглотерапия плюс аз нон-стоп говоря какви са важните неща, за да е здрав човек. И давам някои добавки. Така свали 4кг, TSH влезе в норма, веднага порасна с 2см и енергията й е на добро ниво. Много е критично това с хормоните да не започне още в пубертета

# 626
Специалистите твърдят, че има скрита/негласна епидемия на инсулинова резистентност и то сред младите момичета. Аз познавам няколко около мен. Цялата безумна хранителна химия, ГМО и т.н. избуяха през 90 години и се твърди, че това е една от основните причини.

# 627
Хормоните и бяха с големи отклонения. Миналото лято открихме това, след като пуснахме изследвания всякакви заради теглото. Не знам колко време е била в това състояние, но докато чакахме ред за преглед (около месец), аз пуснах нов пакет изследвания и всичко беше в норма. Ендокринологът каза, че става така в тази възраст - най - вероятно от стрес. Прероръча диета и спорт, но на цялото ми говорене не мога да я накарам да спортува. Кънки и плуване, но рядко - тя прави всичко ужасно бавно и просто не и остава време. Внимавам много какво яде, но тя има вкус за сладки и тестени храни, а навън не мога да я контролирам, явно хапва, каквото и харесва. Проблемът е, че за себе си няма никаква мотивация.

# 628
  • София
jenap, трябва нарочно да си ги разкажа, или запиша, иначе не помня.

Онзи ден сънувах д-р Николова, работи в Шейново, при нея си ходех навремето на проф. прегледи на гърдата (като и казах колко време съм кърмила ми каза, че такава ми била структурата, че съм била в състояние да накърмя целия български народ, хахаха)

Та отдавна не бях ходила, последно в Лозенец бях на мамография и реших, че е крайно време да отида. Миналият месец не можах да си запазя час - има 1 ден в месеца, в който записват и е ужас да пробиеш.
И се бях отказала, но онзи ден я сънувах как ми каза да отивам при нея на преглед и и днес от второто звънене взех, че пробих и си запазих час.

# 629
  • София
Може ли да сънуваш, че съм отслабнала с 10 килограма?

Общи условия

Активация на акаунт