ОСМИ КЛАС Сплотеното ни общество ще посреща Рождество

• 30 357
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Може ли да сънуваш, че съм отслабнала с 10 килограма?
Сънче, включи ме в този сън и мен, моля. Най-хубавата пижама ще ти купя.

# 631
А аз сънувах как отивам да прибирам детето от лагер - ниска сграда в нещо като рехава гора. Събраните отпред родители казват, че децата са вътре, но са заложници на някакви животни, и сега се обмисля как да ги освободим. Аз имам и час за преглед, та казвам ще отида да не си изпусна часа, вие мислете. Докторът е Владо Пенев, актьорът... Не помня какво ми прегледа, но чаках за амбулаторен лист и фактура да си взема парите от допълнителния здравен фонд. Връщам се при къщата с децата и родителите казват - ще отворим вратата да привлечем вниманието на животните към нас и децата ще избягат. Отварят, вътре един дълъг коридор и от дъното му към нас хукват животни. Аз тичам, ама насън трудно се тича. Гледам едно кенгуру ме гони, но си изпуска малкото и спира да си го прибере. Но пък ме настига диво прасенце - малко, в цвят пудра, не черно като истинско диво прасе. И понеже е ниско, ми стига само до средата на прасеца и ме бута в прасеца с муцуна. И там се събудих, изпотена - много беше гадно...

# 632
Сънче, ти на Пилето /У.Уорън/ конкуренция правиш. Чак страшно ми стана като прочетох, а ти как се чувстваш, не знам! Изчезна Виена-та барабар с котката. Иначе, сдружени  и търговска дейност можехте да развиете, че и печеливш би бил бизнесът!

# 633
  • София
Да не ти хабим от сънищата и мен в този, моля. Може да си поделим разходите за пижама Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Да не ти хабим от сънищата и мен в този, моля. Може да си поделим разходите за пижама Stuck Out Tongue Winking Eye

по колко събираме и на кой да дам?

# 635
  • София
Е ако се съберем повече, може да съберем за супер матрак и за нещо, от което се сънуват цветни сънища. Че току виж и се присъним цялата група, попаднали на безлюден остров и почващи да се ядат една друга. А ние искаме да ни види елегантни, по бански изтегнати на някой тропически плаж.

# 636
  • София
Моята оферта е май най-изгодна, за включването ми в сънища, в които  фигурата ми поне мъничко наподобява тази на 177 сантиметровата ми девойка, тоест с няколко десетки кг назад спрямо сегашното ми тегло, предлагам  и пижама, и ортопедична възглавница, и  дишащ матрак с мемори пяна, и сатенени чаршафи, и балдахин Simple Smile

# 637
  • В средата на времето
Е, Руслаке, ти ги уби. Joy
Може би офертата към Сънчо, за да ни сънува изтегнати по бански на тропически плаж, трябва да бъде - безплатно летуване за нея на същия този плаж. Simple Smile

# 638
  • София
Няма как, Изида, пазарен принцип:  искаш много (в случая качествена услуга) - даваш много Simple Smile С едната пижама ще сваля вероятно някое и друго килце само, а това не стига.

# 639
Сънче, може ли аз да заявя минус 5 кг, че като се повече не остава нищо на стратегическите места! Satisfied

# 640
  • София
silver pearl,   все едно си описала моята дъщеря само че хормоните не са паднали. Наистина няма усет здравето си. Винаги е била пълно дете, но с инсулиновата вече е страшно, а не ѝ пука. Винаги е имала много приятели и в ДГ и в училище, на които кг ѝ не им пречат. Сега се е сприятелила с 1 момченце от класа със същия проблем и са "шапка на тояга". Даже в пиесата, която ще правят по английски другия срок, целият клас вкупом ги е избрал да са Ромео и Жулиета Laughing
Сънчо, аз пък няма да се присъединя към съня ти, че няма да мога да понеса челния сблъсък с действителността при събуждането Tired Face
Прегласувах датата за срещата. Дано не ми се сърдите. Ако Русалката може да дойде, готова съм да я докарам и върна. Координати - на ЛС

# 641
Моята оферта е май най-изгодна, за включването ми в сънища, в които  фигурата ми поне мъничко наподобява тази на 177 сантиметровата ми девойка, тоест с няколко десетки кг назад спрямо сегашното ми тегло, предлагам  и пижама, и ортопедична възглавница, и  дишащ матрак с мемори пяна, и сатенени чаршафи, и балдахин Simple Smile

аз това цялото го предлагам на Бали.
Ради, моля ти се, ти къде се буташ тука на опашката, Спунк и Миа също? (пия бяло вино, мерси)

# 642
  • В средата на времето
Ради, моля ти се, ти къде се буташ тука на опашката, Спунк и Миа също? (пия бяло вино, мерси)

Ами sanaka?! Същата работа...Simple Smile

# 643
Моята оферта е май най-изгодна, за включването ми в сънища, в които  фигурата ми поне мъничко наподобява тази на 177 сантиметровата ми девойка, тоест с няколко десетки кг назад спрямо сегашното ми тегло, предлагам  и пижама, и ортопедична възглавница, и  дишащ матрак с мемори пяна, и сатенени чаршафи, и балдахин Simple Smile

аз това цялото го предлагам на Бали.

Ееее мерси, ще почеря с бяло вино. Ама след Коледа малко обиколките.... Недейте сега да ни вадите от съня и ние душа/килограми/ носим.

# 644
  • София
Сънчо ще сънува манифестация явно. Joy

мартеа, Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт