Избор на сушилня - Тема 14

• 40 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Започвам да ви пиша леко афектиран, така че ако мнението ми стане леко не ясно се извинявам. Няколко страници назад в темата започнах да се интересувам и разпитвам за сушилните защото решихме да вземем. По принцип избора на уреди, някак си, по време на съвместния ни живот с половинката стана моя отговорност и задача. Скъпата ми често няма време, но не я и влече да чете за уреди, да гледа клипове с мнения и ремонти, да вникне в дълбочина кое и как е реализирано за да изберем оптималното.
Та аз задавах въпроси тук, а вие се опитвахте да отговорите съдейки по опита си за да ми се изяснят нещата, за което мога само да ви благодаря. Оказа се че всичко е било напразно. Днес прибирайки се от фитнес (по-скоро сбирка с приятели която правим всяка събота преди обяд) влизайки в къщи, половинката ме изненада.
Закри ми очите, заведе ме в кухнята, махна си ръцете и с тон на конферансие извика "ТА - Дааа" и ми показа..... новата ни сушилня.
Оказа се че я е поръчала онлайн, зад гърба ми.... ЗАД ГЪРБА МИ...., (знам че 2 пъти се повтаря, не е случайно), уговорила се е доставката да стане в събота преди обяд (знае че ме няма в къщи), накарала е момчетата от техномаркет да я донесат до горе и да я сложат на място ( платила им е 100% за което) и ми прави изненада..... Докато аз чета, гледам клипове с ремонти, вие отговаряте и накрая "БАМ" всичко се е решило зад гърба ни. Стана ми тъпо. За съжаление ми и пролича.... Сега сме малко сърдити, но нищо, после ще се сдобрим.....
Та за сушилнята. Питам аз как я е избрала. Дали ще се сетите? !!! ПО ВЪНШЕН ВИД !!! Това е отговора. Само и единствено по външен вид. Защото изглеждала еднакво с пералнята и добре стояли като комплект. Майко мила..... Ето тази е
https://www.technomarket.bg/sushilni/miele-twf-500-wp-09168425
Та значи моето чудене приключи. Да се надяваме че ще изкара дълго време, че е добре реализирана филтърната система и няма да се задръсти с мъхове след време и че върти в 2те посоки.

# 481
Честито!
Естествено, че ще я избере по външен вид. Една истинска жена по какво да я избере?!
Няма абсолютно никаво значение в колко посоки върти.

# 482
Здравейте! Започвам да ви пиша леко афектиран, така че ако мнението ми стане леко не ясно се извинявам. Няколко страници назад в темата започнах да се интересувам и разпитвам за сушилните защото решихме да вземем. По принцип избора на уреди, някак си, по време на съвместния ни живот с половинката стана моя отговорност и задача. Скъпата ми често няма време, но не я и влече да чете за уреди, да гледа клипове с мнения и ремонти, да вникне в дълбочина кое и как е реализирано за да изберем оптималното.
Та аз задавах въпроси тук, а вие се опитвахте да отговорите съдейки по опита си за да ми се изяснят нещата, за което мога само да ви благодаря. Оказа се че всичко е било напразно. Днес прибирайки се от фитнес (по-скоро сбирка с приятели която правим всяка събота преди обяд) влизайки в къщи, половинката ме изненада.
Закри ми очите, заведе ме в кухнята, махна си ръцете и с тон на конферансие извика "ТА - Дааа" и ми показа..... новата ни сушилня.
Оказа се че я е поръчала онлайн, зад гърба ми.... ЗАД ГЪРБА МИ...., (знам че 2 пъти се повтаря, не е случайно), уговорила се е доставката да стане в събота преди обяд (знае че ме няма в къщи), накарала е момчетата от техномаркет да я донесат до горе и да я сложат на място ( платила им е 100% за което) и ми прави изненада..... Докато аз чета, гледам клипове с ремонти, вие отговаряте и накрая "БАМ" всичко се е решило зад гърба ни. Стана ми тъпо. За съжаление ми и пролича.... Сега сме малко сърдити, но нищо, после ще се сдобрим.....
Та за сушилнята. Питам аз как я е избрала. Дали ще се сетите? !!! ПО ВЪНШЕН ВИД !!! Това е отговора. Само и единствено по външен вид. Защото изглеждала еднакво с пералнята и добре стояли като комплект. Майко мила..... Ето тази е
Та значи моето чудене приключи. Да се надяваме че ще изкара дълго време, че е добре реализирана филтърната система и няма да се задръсти с мъхове след време и че върти в 2те посоки.
Добър избор е направила половинката. Честито !

# 483
Човек, правилното поведение е да кажеш "скъпа, толкова ти благодаря за правилния избор, аз още щях да се чудя, ти ме улесни безкрайно".

# 484
Честито и браво за избора!Ще ви служи вярно.

# 485
Човек, правилното поведение е да кажеш "скъпа, толкова ти благодаря за правилния избор, аз още щях да се чудя, ти ме улесни безкрайно".
Тези думи ще ги ползвам при сдобряването. То ние не сме се и карали де. Просто явно по тона и изражението ми е проличало че смятам решението за избор по външен вид за.... леко тъпо. Пак добре че е с термопомпа че можеше да ѝ хареса някоя която е с нагревател. Знам ли.....

# 486
Marsian, не се сърди много на момичето. Искала е да направи нещо хубаво. За филтрите не трябва да се притесняваш. Много добре си вършат работата.  Доколкото знам и топлообменика е защитен. Барабанът е голям ( 120л ) и се върти в двете посоки. Сензорите за влага са внедрени вътре. Има и температурни датчици. Всичко си е както трябва. Не мисля, че е под нивото на сходни модели от други добри марки. Ще си отива и с пералнята. Сервъзът им май е кофти, но дано не се налага. Що се отнася до сушенето, като я разучиш пиши как се справя.

# 487
  • Варна
Не знам заради добър усет или късмет,но със сигурност е направила добър избор...а ние баламите тука четем с месеци.Отивай за цветя и влиза в стаята само по тях Grinning
Истинската изненада щеше да е ако те беше посрещнала с някое "Много сладко" Candy Wink

П.П: Направо се просълзих като стигнах на частта с избора й...така бяха набрал и аз докато чета,че все едно моята жена го е направила това !

# 488
Ами не е много до усет. Просто хората са казали (дами моля не се обиждайте, но понякога наистина е така) "Жена с пари е като луд с картечница".
Вече чета упътването. Точно се зачудих защо едната перка вътре в барабана е метална а другата обикновена пластмасова. Също така от темата съм останал с впечатление че не е добре когато се ползва сушилня да се пере с омекотител, но в упътването на сушилнята изрично пише на 2 места омекотител ако се ползва да се спазват инструкциите на етикета на омекотителя. Тоест няма проблем да се ползва. Защо тук се споменаваше че не е добре?

# 489
То май няма и толкова смисъл. Пусни някакви хавлии и ще видиш как стават. Иначе, ароматизатора е доста добър според мен, но пък не е евтин. Наскоро суших една голяма пухена завивка и го завъртях до половината. Още се усеща миризмата в завивката.

# 490
И аз си помислих ,че си е хвърлила парите на вятъра ,но накрая и аз бях та -раааам Simple Smile Ей че хубаво... ,браво на жена ти!Поздравления за добрата покупка!

# 491
E, то това боли най-много - той чел, проучвал, избирал, а тя хоп - избрала по външен вид и направила правилен избор Simple Smile

# 492
  • София
Ами не е много до усет. Просто хората са казали (дами моля не се обиждайте, но понякога наистина е така) "Жена с пари е като луд с картечница".
Вече чета упътването. Точно се зачудих защо едната перка вътре в барабана е метална а другата обикновена пластмасова. Също така от темата съм останал с впечатление че не е добре когато се ползва сушилня да се пере с омекотител, но в упътването на сушилнята изрично пише на 2 места омекотител ако се ползва да се спазват инструкциите на етикета на омекотителя. Тоест няма проблем да се ползва. Защо тук се споменаваше че не е добре?
Има омекотители, на чиято опаковка е обозначено, че стават за сушилня. Ако не е написано изрично - не стават /има опасност от пожар/. Дали обаче в БГ се продават такива, които да стават за суш-я не знам, т.к. не ползвам омекотител /по други причини/. Има хора, които си ползват обикновени омекотители /на които не пише, че стават за С/ и нямат проблем. Дали ще рискуваш - твоя работа.

# 493
Язък за четенето и чуденето. Честито и другия път да питаш жената. Тя само симулира, че не разбира.
Омекотител  не ти трябва. Там всичко си става меко без него.

# 494
Marsian,най-вероятно половинката ви като вас се е образовала скришом  или е имала добър консултант при покупката.Не са перки ,а драйвери или Mitnehmer.

Може да имат вградени сензори или не.Не е желателно да се използва омекотител ,освен ако на опаковката не е изрично упоменато,че е съместим при сушене и СМ.Омекотителите ,съдържат силикони,които покриват сензорите с филм и те не отчитат влажността правилно.Браво на половинката ви!

Общи условия

Активация на акаунт