Пазаруване от Amazon - тема №87

• 60 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • На брега на реката
Моля, ако някой види изгодни комплекти тенджери и тигани, подходящи за индукция, да сподели! Ще трябва да сменям съдовете и се оглеждам за подходящи.

Тези са хубави и на добра цена от склада https://www.amazon.co.uk/Bialetti-Y0DVSET010-Divina-Saucepans-Ki … p;sr=1-6&th=1

Благодаря ти, Dianjeli.  Аз гледах само в немския. Харесва ми посочения от теб комплект, ама ми се искаше да има и някой тиган. Ще го мисля, че наистна изглежда добре!

# 571
  • Пловдив
Моля, ако някой види изгодни комплекти тенджери и тигани, подходящи за индукция, да сподели! Ще трябва да сменям съдовете и се оглеждам за подходящи.

Тези са хубави и на добра цена от склада https://www.amazon.co.uk/Bialetti-Y0DVSET010-Divina-Saucepans-Ki … p;sr=1-6&th=1

Благодаря ти, Dianjeli.  Аз гледах само в немския. Харесва ми посочения от теб комплект, ама ми се искаше да има и някой тиган. Ще го мисля, че наистна изглежда добре!
а пише ли кой съд колко литра е?
И не виждам отзиви в английския аз..звездите за рейтинг също.

# 572
Гледам предложения за раници.
Есента ще имам първокласничка и щях да питам тук каква да взема. Искам да е на Дайкин може би.
Та за слабо дребно дете в 1 клас колко да са литрите?
От тези на Трапезица харесах с цветята 21 литра, тя става ли, примерно?

# 573
  • Варна
Здравей, не не са минавали митница.Не зная дали работят без Алекса, трябва да проверя. Двата ги свързах първоначално ги активирах в приложението на производителя, после ги линкнах към Алекса.

# 574
Работят и самостоятелно. Има и по добри, и могат да се управляват по много начини. През Алекса не е най-добрият

# 575
Телефони купувам от Щатите всяка година. Слагам европейски преходник и си работят без проблем.
Откъде ги купуваш (сайт)?

# 576
  • Варна
Работят и самостоятелно. Има и по добри, и могат да се управляват по много начини. През Алекса не е най-добрият
Сигурно има и по-добри, има и по-добри устройства от Алекса. Споделих, защото заедно купихме Алекси по Коледа.
То е ясно, че с приложения вече всичко може да се командва.

# 577
Препоръчайте ми, моля, дентален душ. Някой не много скъп, от който сте доволни. Имам проблемни венци и ми препоръчаха да използвам такъв. Благодаря предварително!

# 578
  • Sofia
Телефони купувам от Щатите всяка година. Слагам европейски преходник и си работят без проблем.
Откъде ги купуваш (сайт)?

apple.com

# 579
  • Бургас
Препоръчайте ми, моля, дентален душ. Някой не много скъп, от който сте доволни. Имам проблемни венци и ми препоръчаха да използвам такъв. Благодаря предварително!

Аз си взех този, ноември месец и съм много доволна....
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07VCFKBCQ/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Малко резервоара ми идва недостатъчен понякога и го пълня по 2 пъти, но ми е удобен, че мога да го взимам с мен като съм на път, иначе може би за по-натам ще взема един от тези които са с голям резервоар със закрепване на стена, да си седи само у дома, но то и място трябва да имаш, за да не се пръска при миене и къпане...
 Моите зъби са правени имам и мостове и много добре почиства и под и около тях, колкото и да съм си мила зъбите с четка (и ултразвукова имам и електрическа), винаги излизат някакви съвсем дребни неща (явно изпод мостовете), които иначе не успявам да достигна Simple Smile

# 580
  • Варна
Аз ползвам този от почти две години, много съм доволна:
https://www.amazon.de/dp/B009GUDVW4

# 581
Гледам предложения за раници.
Есента ще имам първокласничка и щях да питам тук каква да взема. Искам да е на Дайкин може би.
Та за слабо дребно дете в 1 клас колко да са литрите?
От тези на Трапезица харесах с цветята 21 литра, тя става ли, примерно?
Има тема за раници в 1 клас, трудно ми е от телефона за линк,там има хубави идеи. Зависи в училище ли ще стои багажа,кой ще я мъкне ,в училище по земята ли ги държат,колко е едро детето.
Аз избрах кутии,тежат,но ги носех аз. Вътре всичко се запази и не се мачкаше. 21 л. Не е голяма,но са доста относителни нещата. Най добре е да се види и пробва на живо. Някои си избират с колелца,като куфар карета. Потърси я тази тема,има идеи.

# 582
  • гр. София
Кои са по-добри? Линк? Препоръки? От Али ли?

# 583
Не знаех за темата за раници, отивам да я търся. Благодаря, Трапезица Simple Smile

# 584
Кои са по-добри? Линк? Препоръки? От Али ли?
Ali. blitzwolf shp6 15A версията

Общи условия

Активация на акаунт