Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Светле Hug добре завърнала се !
И аз като Катя Hug - може да е записан той като баща или настойник .Абе направо си злоупотребява с властта , която има като висш дипломат Smiling Imp Нищо , това ще сближи Наре и Санджар .
Аз съм гледала Енгин единствено във Фатмагюл . Там той винаги беше смутен в любовните сцени заради вината , която чувстваше , предполагам тук ще е различен .Не се съмнявам в него , той е класен актьор , а и както казвате Неслиханка ''подава '' репликите и емоциите перфектно Smile Щом на фона на истерията на фенките - хейтърки на Фефа и преекспонираната ревност на Кадир изигра перфектно сцените с Бурак , с Енгин ще и бъде мноооого по-лесно .Убедена съм .
За майка Халисе - прав е Алеко : ''Пази , Боже , сляпо да прогледа ! '' Satisfied Sweat Smile
Гости Hug Линде Hug

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 12:47 от Phillipine

# 61
Цитат
Посланикът го взе пред погледите на Наре и Санджар, а и на полицаите Laughing Аз се чудя как го постигна това обаче...

Аз предполагам, че детето е било записано на баща й като настойник.  Само така мога да си обясня защо с полицейска намеса взе Мелек.
Катя, да. Има логика в предположението ти Peace

Линде, Гедиз се влюби в нея от пръв поглед на летището. Още не знаеше, че това е Наре. Сложничко ще му е, като приятел на Санджар. Не знам дали ще й признае...но ще й помага доста.

# 62
Здравейте момичета,
Надявам се, че приемате нови попълнения в тази уютна тема! Flowers Hibiscus
Аз съм гледала почти всички сериали с Енгин и някои моменти от филмите му. Харесвам много и Неслихан.
От първа серия на "ДП" съм все още със смесени чувства, но имам усещането, че историята ще се разгръща. От каста и актьорската игра съм много доволна и бях сигурна, че всички ще са на ниво, особено ГГ...невероятни! Момиченцето е принцеса, талантлива и чаровна!
Все още не съм имала възможност да изгледам серията, но на пръв поглед: Санджар - ясно стана, че е консервативен, обича традициите, прекланя се пред тях и за сега е тесногръд. Ще видим, как ще се промени той, защото иначе любовтта с тази красива и съвременна жена няма как да просъществува. И аз мисля, че Гедиз е влюбен вече в Наре. Ще видим и той как ще действа. Много ми допадна да чуя нашенски мотиви в сериала.

Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 16:22 от dana78

# 63
Дана, добре дошла при нас Hug

Аз сега съм си пуснала да гледам и ...

Влюби се Гедиз и още как. Стъписа се на сватбата, че това е Наре от легендата. Никак не му се искаше...та и затова в самолета реши, че е друга, макар да знаеше, че това име се среща  рядко и сам каза - Още една Наре в Мугла. Ама че работа.

Харесах си го аз... и много ми допадна "лудия". Какви му ги наговори на Санджар...нищо не му спести. И как се зарадва като разбра, че е жива, че и потомство води.

# 64
Дана, добре си дошла Hug

Определено Гедиз буди повече симпатии засега. Нищо общо с мнителния и на моменти налудничав Санжар Grinning
Според вас, Наре скочила ли е наистина от скалите? Дето се вика, йок артък, ама надоха как пада тяло, как потрепери Наре при спомена... Още и Каврук накрая каза - този път не отлитай Thinking
Определено най-съм впечатлена от сцените между майка и дъщеря. Не мога да се отърся от съпреживяването.
Ама това малкото наистина е боец Grinning Развика се на баща си, макар да я беше страх.
И до колибата, като крещеше Санджар на Наре, пак тръгна да я защитава, но майка й я спря с поглед Heart Eyes
Засега в нашия отбор са Гедиз, Каврук, Мюге, също и Зехра и Яхя май. Снахата Елван поне няма да ни вреди, ако не друго Laughing

# 65
Дана Hug добре дошла и от мен
Вярно , Васе , добре му  каза всичко .Той сигурно ще бъде гузната съвест на Санджар . Понеже още не съм гледала епизода ( онлайна не се брои ) точно Лудият не помогна ли на Наре в онзи нощ ?

# 66
Привет Hug,
Благодаря ви за топлия прием! Flowers Cherry Blossom
Гедиз е и много по-спокоен, по-устойчив, сякаш и умее да прави разлика между традиции и консервативно мислене. Видял е и други нрави. Хареса ми повече от Санджар. Ох, Санджар...идеше ми и на мен да му лепна няколко шамара, та да се освести. Подобно усещане имах и когато гледах "Ако бях облак"...там Енгин беше като буря и именно тогава ме впечатли много като актьор. Сменяше настроенията за части от секундата (героят му - Мустафа, страдаше от епилепсия, която водеше и до бърза промяна в поведението му) и просто физиономиите му се променяха, гласът...докарваше и епилептични кризи, сякаш наистина гледаш припадък. Бях впечатлена. И сега ще му се ядосваме, ще плачем с него, ще го съжаляваме и т.н. Сигурна съм, че Неслихан ще представи една незабравима Наре. Много е важно, обаче, как ще се развие сценария и дали всичко ще се възприеме от турската публика. Ще видим.
И аз се чудя, за онази нощ, когато тя сякаш скочи и "полетя" както казва легендата. Тепърва ще "навързваме" нещата.

# 67
Еве, скочи. В спомените й дадоха как полита от скалата. Ама дали е паднала и къде, не се знае. Иначе както е била бременна с Мелек...да е пометнала.

Фили...не го дават Каврук да е наблизо и да я спасява...поне аз докъдето съм стигнала. На онлайна не всичко видях...изпуснах цялата сватба, започнах оттам как Санджар крещеше, че детето не е негово...а и после сядах... ставах.

Цитат
И сега ще му се ядосваме, ще плачем с него, ще го съжаляваме и т.н.

Аз ще му се ядосвам и ще го съжалявам/даже вече започнах/, но няма да плача с него...че той си заслужи това, което му се случва.

Ох, подпалих отново с него. Тряска врати, крещи...

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 17:53 от savovas

# 68
  • София
Чудесно че към нашият отбор се прибавят нови момичета.
Дана, добре си дошла, а и прекрасно се включваш с твой коментар по първи епизод  newsm51
Аз ще коментирам малко по-късно, когато изгледам целия епизод.

# 69
Това малко  ангелче ми скъса сърцето ! Милото , принудено  да  порасне за няколко часа ......

А Санджер колко ли време още ще си остане "блатно растение ". Дано побърза защото  Гедиз е от "сортови  семена " ,въпреки приятелството и ортаклъка .

Мислех ,че Наре ще се предаде в полицията .

Благодаря за превода !

# 70

А Санджер колко ли време още ще си остане "блатно растение ". Дано побърза защото  Гедиз е от "сортови  семена " ,въпреки приятелството и ортаклъка .

Софи, много добре си го казала Joy

Еве, ето ги  Heart Eyes

# 71
Благодарности за превода и от мен!Малката Мелек ми сви шапката,за Несли не се и съмнявах в изпълнението й.Страхотни сцени с двете.На тези скали,с тази бяла рокля и на тази музика ми е като "самодива в бяла премяна".Майката на Санджар е като в онзи виц :
- Как разбра,че това  е твоята жена? 
- Само като я погледна и ме нервира

# 72
Добър вечер  Simple Smile
У мен възникна един въпрос, гледайки превода на серията. Гедиз, майка му, че и някои други нарекоха Наре бившата жена на Санджар. А и се вижда, че я води в колибата с традиционната бяла рокля и червеното коланче. Та, като как стои въпросът сега с Менекше, при условие, че бившата жена е жива, а няма развод. Хммм , проблем... Затова Менекшето нещо нервничи и се съгласява на всичко. Обаче е истеричка, и то от злобните.

# 73
Кате, и самия Санджар, докато се пенеше в колибата, говореше за никях, как сложила коланчето и прочее.
Ако не са били официално оженени, той нямаше да я докосне. Видяхме, че след "годежа" на плажа, дори не я целуна. Чак дотолкова е праведен Grinning
Менекше в описанието на героите беше наречена шейтан. Ще гледаме още от нея Sunglasses

# 74
Скочила е Наре първия път, обаче как е оживяла и е запазила Мелек...ще ни покажат нататък. След това разбира, че е бременна и решава да живее за дъщеря си/не повтаря отново/. Но идва момента с убийството/както тя си мисли/ и сега отново е решила да свърши със себе си. На видеото казва на баща си... "Заради Мелек оживях, заради Мелек ще умра. Но този път наистина ще успея. Сякаш не съм съществувала... Но първо ще поверя дъщеря си на Санджар."
В дневника също е отбелязала -  6 декември петък. Повери дъщеря си на Санджар. 7 декември, събота. Унищожи себе си.
Независимо, че говори на дъщеря си за полицията...няма да се предаде. На скалата е и ще скача отново.

Еве, да, има нещо. Говорят за нея, като бившата жена на Санджар.
Но от друга страна Халисе казва на Менекше, че бракът не е на онази жена, а неин...и нарича Мелек незаконородена.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 22:10 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт