Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Васе мерси за разясненията от разговора в болницата  newsm10
Усетих аз, че Акън нещо лъже. А то точно Санджар излъга  ooooh!
Гадина... Ето защо Санджар в първи епизод все повтаряше, че Наре го била напуснала.
Трейлъра към 3-та серия
Гледам, че скъсяват растоянието Санджар и Наре  smile3503 newsm47 smile3534

# 226
https://www.youtube.com/watch?v=HsK8JelxAKQ
трейлър за 3 еп.
Действа му като електрически ток. Laughing
И тук цяла гмеж от гадняри.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 23:13 от Katya_I

# 227
 Линде, аз съм сигурна и че посланикът е дозатвърдил версията на Акън.

Кате  Flowers Rose

# 228
  • София
Момичета, в тренда тази вечер ДП държи твърдо първото място  smile3508

На предварителното допитване, какво ще гледат тази вечер комшиите, убедително води нашият сериал. Да видим утре рейтинга

# 229
Дъщерята на посланика - еп.3 трейлър

https://ok.ru/video/1363224562372

# 230
Васе , мерси за разяснението . Като по поръчка ми излезе в Тубето .Музиката е убийствена .

Вече се затоплят отнощенията във фрага , а горкият Гедиз е хлътнал , ама няма шанс в тази легендарна любов ...И Маргаритката , и тя няма никакъв шанс ,ама се надява ...
Еве , мерси за преведения фраг

# 231
  • София
..."Сега, когато дъщеря ми е в ръцете на баща ми спри да ме наричаш дъщеря на посланика"
..."Няма да те наричам Наре на Санджар, я"

Малеее, много серт този Санджар. Репчи се, държи се грубо, а в същото време го тресе бясна ревност от Гедиз  newsm62

От онлайн превода от рускините:

— Пойдем.
— Санджар, это некрасиво!
— Некрасиво, что ты здесь с моей...
— С кем?
— Ты хочешь увидеть дочь или нет?
— Санджар, ты почему передумал? Что-то случилось?
— Санджар, отвечай!
— Она молчит, трясется..

Врачката от Черна гора: "В чужбина огънят и барута ще могат ли да стоят заедно, много ми е интересно?"   Rage txtloves

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 00:13 от БлагаВест

# 232
Фили, много вода трябва да изтече, докато им се затоплят отношенията. Дори не знам как ще му прости Наре.
Изпуснах аз разговора й с Гедиз. Сега го пуснах и тръпки ме побиха от страданието й.
Обичал я, а не й повярвал...дори не се старал да й повярва. Тя получила своя дял от тази любов. Тялото й са го събирали с импланти...само сърцето нямало с какво да го скрепят. Никой повече нямало да я доближава, освен дъщеря й.... "Разберете ме. Нека бъде проклет всеки, който не ме разбира".  newsm45

# 233
  • София
Фили, много вода трябва да изтече, докато им се затоплят отношенията. Дори не знам как ще му прости Наре.
Изпуснах аз разговора й с Гедиз. Сега го пуснах и тръпки ме побиха от страданието й.
Обичал я, а не й повярвал...дори не се старал да й повярва. Тя получила своя дял от тази любов. Тялото й са го събирали с импланти...само сърцето нямало с какво да го скрепят. Никой повече нямало да я доближава, освен дъщеря й.... "Разберете ме. Нека бъде проклет всеки, който не ме разбира".  newsm45

Лелеее, много силни и тежки думи. Чакам с нетърпение превода  Peace

# 234
Страхотно изигра тази сцена Неслиханче Heart

# 235
Ама много и отива на Несли ролята . Наистина и помен няма от Нихан . Голям талант е това момиче , постоянно ме кара да и се възхищавам .

# 236
Скрит текст:

Лелеее, много силни и тежки думи. Чакам с нетърпение превода  Peace
Линде, а в допълнение с изпълнението на Неслихан е още по-разтърстващо.

П.п. редактирам се, изтрих го...видях че Евето го е пуснала Peace

# 237

Леле . каква сцена . С отворена уста я гледах ...

# 238
  • София

Е много ни е добро момичето  smile3501 smile3501 smile3501
Така го изигра, с такава лекота, направо все едно наистина го е изживяла всичко това. И само пред Гедиз си разкри донякъде сърцето. Но и Гедиз  smile3521  признавам го  smile3505
Как успя леко, с такт да я накара да си разкаже преживяното. Санджар, с неговите крясъци и обвинения, нищо не може да постигне. Още повече кара Наре да се затваря в себе си. Той продължава да вярва на приказките на другите, но не и на нея. Толкова не може да му се пречупи езика и да я нарече Наре  smile3515

# 239
Не знам какви са плановете на Несли и агентката и за бъдещето . Но мисля ,че Турция е вече тясна за нея .Ако не е добър английският и ,да се захваща с учене .Това момиче е за Холивуд .Казвам го съвсем сериозно . За съжаление на нас феновете , но сериалите са вече малка хапка за нея .
Лека нощ , дружки Heart , сигурно всички ще сънуваме Наре .
Чудя се тези селски истории с тази леко бездарна игра на масовката за какво ги дават ...Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт