Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 170
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Яко в Матрицата...

Мда... “Влюбеният мъж вярва на любимата си!”

# 361
  • София
Сепеееер, точно така, само така. Нека от тук нататък да го боли сърцето мнооого... С какво право не разрешава на Наре да има друга връзка, при положение че той вече се отдаде на друга.

# 362
Леле фраг - огън , мерси Еве !
Не са го накарали женурята , Санджар сам се ''накара '' тъпакът му , с тъпак . Абсолютен примат , хем Наре му разказа . И сега като кучето на градинаря - не яде ябълки , ама и на другите не дава .  Наре да се омъжи за Гедиз , това заслужава Санджар . Всъщност може и да го направят ( е, сигурно фиктивно ,че в Турско жените са деви Марии )

# 363
  • На луната
Не ги знам кои са сценаристите, но не съм им фен. Не им разбирам нито героите, нито логиката.
Но едно може да им се признае, разбуниха духовете и предизвикаха полемики.
Умирам от любопитство, как точно ще ни накарат да захаресваме Санджар, след като го превърнаха в глупав, инат мазохист.

# 364
  • Яко в Матрицата...
Ама съм и аз ... Joy Ма Санджо иска харем да си прави човекът, а ние за много горд и честолюбив го взехме JoyJoyJoy

# 365
  • София
Леле фраг - огън , мерси Еве !
Не са го накарали женурята , Санджар сам се ''накара '' тъпакът му , с тъпак . Абсолютен примат , хем Наре му разказа . И сега като кучето на градинаря - не яде ябълки , ама и на другите не дава .  Наре да се омъжи за Гедиз , това заслужава Санджар . Всъщност може и да го направят ( е, сигурно фиктивно ,че в Турско жените са деви Марии )
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А мъжете им са "железни", може да не погледнат друга жена с години  newsm47

# 366
Еве, ма много клиширано това и очаквано. Имах повече вяра в тия драскачи Joy
Не избягаха от клишето , току виж повече не я ''ощастливи '' , ама тя и на бременна ще се направи . Пфу , и аз очаквах повече . Сега Теменугата ( аз незнайно защо и виках Маргаритка Fearful ) и с танк не може да я изкарат от грозния конак .

# 367
Сега дали е щастлив от червеното коланче на Мелекше!? Май не е,  като му гледам физиономията. Поне се успокоих, че не изложи на присмех мъжествеността на турците Simple Smile )))))))))))

Харем я, ама Наре със статус на  любовница !!!

# 368
Ама съм и аз ... Joy Ма Санджо иска харем да си прави човекът, а ние за много горд и честолюбив го взехме JoyJoyJoy
GrinningJoy

# 369
  • Яко в Матрицата...
Еве, ма много клиширано това и очаквано. Имах повече вяра в тия драскачи Joy
Не избягаха от клишето , току виж повече не я ''ощастливи '' , ама тя и на бременна ще се направи . Пфу , и аз очаквах повече . Сега Теменугата ( аз незнайно защо и виках Маргаритка Fearful ) и с танк не може да я изкарат от грозния конак .
Теменуга втори път не знам дали ще бърка кекс, но ще е заченала и то наследник. Трябва да надцака Наре, няма как Rolling Eyes

# 370
Сега са равнопоставени. Тя - насилена, той - самонасилен. Да почват мъките. Mr. Green
Ева, твоето предположение си беше най-достоверно, обаче на никой не му се искаше тая простотия.  Laughing

# 371
  • На луната
Има нещо гнило в Дания.
Санджар си беше чисто нормален, е според възможностите си Simple Smile в Черна гора, и изведнъж кацна и се зомбра.
Ако сценаристките не го поставят в някаква патова ситуация, демек да е било на живот и смърт консумацията на теменужки, де да знам, накакво изнудване свързано с Мелек или Наре, което не са ни показали... не виждам, как ще го изчеткат. Все пак е главен герой, а те не са дорасли още да си излязат от клишето главния да е гадняр.

# 372
Ще надцака Наре , ама утре ! Разлика огромна м/у двете . Малко като хиперболизирани приказни герои са типажите в този сериал . Все едно се подчертава огромната разлика помеджу им . Всички герои са в черно и бяло като изключим Санджар , той в тази серия имаше наченки и на други цветове ама за кратко .Виж Наре и Наренце са като пъстри птички в най-слънчеви тонове . Щеше ми се образите да бяха по-многопластови , не толкова лоши и не толкова прости , но хората рейтинги гонят и трябва да се съобразяват с драгия турски зрител .
За съжаление Еви и Терзи познаха за кекса .
А това със ''самоизнасиления'' Санджар на Катя  ми хареса !

# 373
  • София
Сега са равнопоставени. Тя - насилена, той - самонасилен. Да почват мъките. Mr. Green
Ева, твоето предположение си беше най-достоверно, обаче на никой не му се искаше тая простотия.  Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Много точно казано  smile3508 newsm62

Ето как влязоха за първа брачна нощ пишман-младоженците.
Менекше с блеснал от щастие поглед, Санджар с наведена глава, сякаш го карат на заколение   newsm48

# 374
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Много точно казано  smile3508 newsm62

Ето как влязоха за първа брачна нощ пишман-младоженците.
Менекше с блеснал от щастие поглед, Санджар с наведена глава, сякаш го карат на заколение   newsm48

Честно казано ме е яд, че познах... Има мнение в другата тема, че поради фенски мераци, ще се заформи звойката Наре-Гедиз, пък Санджар само ще ближе рани отстрани... да видим...
Голям тъпак го изкараха, защо въобще се даде за нищо, не знам... Пък и съм на мнение, че любовта трябва да вярва и даже не ми се иска Наре да му прощава...но ще видим какво са измислили сценаристите. Може и да стане бял и добър Санджар накрая, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт