Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
След като малко се поуталожиха първоначалните ми страсти, мога да споделя на първо четене моето мнение. Когато излезе превода, тогава вече мога да коментирам по-задълбочено.

За мен това беше огън серия. Всичко имаше. Неслихан игра превъзходно. Как само пресъздаваше различните емоции, които я връхлитаха. Прекрасна Наре smile3501
Енгин също невероятен. За да ни накара да му се гневим, значи си е изиграл ролята великолепно. Той изиграва така образа на Санджар, кара те да го ругаеш. В следващият момент го виждаш, колко е влюбен. Как само гледаше Наре, с очи, които искат да я изпият, но нали е прекалено горд не си признава това, което е на сърцето му.
Тъй наречената жена на Санджар, Менекше ми се струва, че се е омъжила за него по сметка. Така тя и семейството й ще се спасят от нищетата. Но тя не може да си представи, какво я чака от тук нататък. И дете да роди, няма да е щастлива.

Нали споменаха, че в сериала влиза още един хубав мъж. Не знам какъв ще го играе, но много ми се иска да се намеси за сърцето на Наре. Е тогава вече ще гледаме не трибой, а четирибой. Да го видя аз тогава Санджар, с кого по-напред ще се кара и разправя.   

# 391

Нали споменаха, че в сериала влиза още един хубав мъж. Не знам какъв ще го играе, но много ми се иска да се намеси за сърцето на Наре. 

Този си мисля, че ще е мъжът, в който сестрата на Гедиз се е влюбила на 20.

# 392
Добро утро в последния ден на годината! Още малко излежаване в тъмното. Хрумна ми, че освен опит да “ отмие” Наре от съзнанието си, което очевидно все още му нашепва, че тя му е изневерила и е “нечиста”, Санджар може и да е длъжен да покаже потентност на съседите като спи с жена си. Иначе ще го изкарат нефелен. А в неговия свят мнението на околните е очевидно важно. Как се е хванал за кревата като на ръба на пропаст. И такова нещо не знаех че има- да правиш секс с отвращение. Говоря за мъж. Признавам, че съм объркана. Но и не вярвам някой турчин това да му повлияе на оценката за традициите. Това са си филми за женска аудитория. Мъжете си гледат Чукур. Хубав ден!

# 393
Добро утро, дами Hug

Виктория, изглежда не само жени са гледали Дъщерята на посланика. В категории АВ и АВС има по-висок рейтинг от Чукура.

https://twitter.com/startv/status/1211921000394346496

#SefirinKızı Вчера вечерта в АВ и ABC, затвориха на върха, като най-гледано дизи. Честито 👏👏👏
@sefirinkizidizi

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 10:14 от Еванджелин

# 394
Може да е защото жените са млади и интелигентни. От АВ имам предвид.

# 395
  • София
Привет къзларки в последният ден от годината  Praynig
След снощната бурна нощ ДП е твърдо на 1-во място в турските социални мрежи  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

Казах ви аз, че тепърва ще набира скорост. Какви емоции и страсти само се развихриха снощи. Всички бяха пощурели от това, което сътвори Санджар в края на сериала  smile3521
Този Енгин, какви роли си избира да изиграе. След Фатмагюл, Облака и др. сега са наел да бъде обругаван от цялата женска аудитория по света  ooooh!  Е, това е оценка за него и неговите качества. Повечето артисти, които имат вече изградена някаква репутация, не биха приели да играят такава роля. Но Енгин си е Енгин. Погледнете само трендовете и социални мрежи. Всичко снощи жужеше и гърмеше. Навсякъде предизвика невероятни дебати  smile3521

Неслихан, какво може още да се каже за нея. Прекрасна, великолепна. Уникално изиграване на всякакви емоции, от радост, през любов и до скръб  smile3501 smile3501 smile3501

Тези двамата направо се стиковаха още от старта. Влязоха в образите си без да им се налага да се адаптират. Така ни вкараха в историята, че вече няма мърдане. Чакам си 4-ти епизод с нетърпение. Защото си мисля, че ни очакват много неочаквани обрати и събития  newsm10

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 11:40 от БлагаВест

# 396
От Стар ТВ сигурно умират от кеф. В последно време бяха я закъсали с дизитата Grinning

След това...

това

Много хубаво гифче Heart Eyes Васе, като имаш време, изкарай го Flowers Rose

https://twitter.com/diptemiyimneyim/status/1211763100388597760

# 397
  • София
Момичета, вижте какво се случва след снощната серия  Peace
Почти сме се изравнили с Ямата  Heart Eyes
Дори повторението е в челото по показатели   smile3521

На всички ви мили виртуални дружки, ви пожелавам едно много весело и приятно прекарване на тази новогодишна нощ. Нека да посрещнем Новата, високосна 2020 година с настроение, пълни маси и пълни чаши с шампанско и надежди за много по-добър живот, мир, любов и разбира се най-вече със здраве. За да можем да се радваме на всичко, с което ще ни дари живота през 2020 година.

# 398
Привет, момичета  Hug Hug Hug

Весело посрещане на новата година Hug

# 399
  • Яко в Матрицата...
Хубав рейтинг, да им върви все така Party

Сега на свежа глава (след един Red Bull и няколко кафета Joy), ми стана много жал за Санджо. Защото за толкова кратко време няма как да се промени, а старият Санджо няма полезен ход. Ако върне Теменуга, остави я в бащината къща, тогава неговата майка жив ще го изяде, самият той oще се вълнува от това какво ще кажат хората и т.н. Оставайки с Теменуга, умира, защото тя няма качествата да го накара да забрави Пъстрата птичка. За да направи нещо кардинално, трябва да се превърне в друг човек. Да спре да вика и да се гневи, а да започне да си задава въпроси. "Аджаба, не вярвам на Наре, ама пък няма ли как да ги проверя аз нещата, които говори? Няма ли как да видя какви ги вършат татко и батко?". Много по-лесно е да вярва на това, което е чул и видял, но не и на Наре. Защото те жените по принцип са си лекомислени, особено тези расли в богати къщи в чужбина. Я, Менекше колко е честна, защото се е опазила девствена. Ама Санджо изобщо не забеляза колко се напъва Теменуга да се избави от тази девственост Joy

Малко внимание се обръща на бащата на Наре. А пък аз се питам, всъщност, какъв й е този на Наре? Отговорът - палачът й! И не стига това, ами в нейните вени тече неговата кръв! Ей заради това и не си заслужава да си хабим думите/клавишите за него!

Пожелавам ви весело посрещане на 2020 година! Party Да ви е много спорна, здрава и щастлива! TadaChampagneParty Time

ПП не мога да не споделя това Joy

Някакъв потребител в ЮТ пише: “Моля ви, нека да има Наре и Гедиз. Заради тях оставих “Чукур”, който гледах три години Sweat Smile

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 14:37 от Reni - BG

# 400
  • Варна
Весело посрещане на Новата година!

Да не забравяме и Кадир. Неговият сериал е много по-хубав. Жалко ,че не му партнира Неслихан.
Така оформен с малко по-дълга коса вече прилича на себе си и на по-стилен мъж.

# 401
  • На луната
Весело посрещане на Новата година и от мен! Champagne Cocktail
Забавлявайте се на макс Simple Smile

Тази сутрин с кафето отделих пет минути да анализирам поведението на Санджар аби, и стигнах до извода, че страда от биполярно разстройство. Или някакъв друг вид там разстройство. Simple Smile
Другият вариант, който облислям е, че повярва на Наре, и сега се самонаказа. И се самобичува с теменужки.

Що се отнася до двойката Гедиз-Наре, прелестна е, спор няма, но и банално скучна. А хората не седят пред мониторите да въздишат по семейни идилии. Ще въздишат една-две серии, и ще сменят канала.

# 402
Весело посрещане на 2020 ! Здрави ,прави и корави Stuck Out Tongue Winking Eye и пак тук ,за да си коментираме нашите Патрони Heart

# 403
Честита Нова Година!

Много здраве, късмет и благополучие!

# 404
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МИМИ МОМИЧЕТА  bouquet
ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕШНА 2020 ГОДИНА,
МНОГО ЗДРАВЕ И БЕРЕКЕТ ДА ИМА  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт