За мен това беше огън серия. Всичко имаше. Неслихан игра превъзходно. Как само пресъздаваше различните емоции, които я връхлитаха. Прекрасна Наре

Енгин също невероятен. За да ни накара да му се гневим, значи си е изиграл ролята великолепно. Той изиграва така образа на Санджар, кара те да го ругаеш. В следващият момент го виждаш, колко е влюбен. Как само гледаше Наре, с очи, които искат да я изпият, но нали е прекалено горд не си признава това, което е на сърцето му.
Тъй наречената жена на Санджар, Менекше ми се струва, че се е омъжила за него по сметка. Така тя и семейството й ще се спасят от нищетата. Но тя не може да си представи, какво я чака от тук нататък. И дете да роди, няма да е щастлива.
Нали споменаха, че в сериала влиза още един хубав мъж. Не знам какъв ще го играе, но много ми се иска да се намеси за сърцето на Наре. Е тогава вече ще гледаме не трибой, а четирибой. Да го видя аз тогава Санджар, с кого по-напред ще се кара и разправя.

Е, това е оценка за него и неговите качества. Повечето артисти, които имат вече изградена някаква репутация, не биха приели да играят такава роля. Но Енгин си е Енгин. Погледнете само трендовете и социални мрежи. Всичко снощи жужеше и гърмеше. Навсякъде предизвика невероятни дебати 

Васе, като имаш време, изкарай го 

), ми стана много жал за Санджо. Защото за толкова кратко време няма как да се промени, а старият Санджо няма полезен ход. Ако върне Теменуга, остави я в бащината къща, тогава неговата майка жив ще го изяде, самият той oще се вълнува от това какво ще кажат хората и т.н. Оставайки с Теменуга, умира, защото тя няма качествата да го накара да забрави Пъстрата птичка. За да направи нещо кардинално, трябва да се превърне в друг човек. Да спре да вика и да се гневи, а да започне да си задава въпроси. "Аджаба, не вярвам на Наре, ама пък няма ли как да ги проверя аз нещата, които говори? Няма ли как да видя какви ги вършат татко и батко?". Много по-лесно е да вярва на това, което е чул и видял, но не и на Наре. Защото те жените по принцип са си лекомислени, особено тези расли в богати къщи в чужбина. Я, Менекше колко е честна, защото се е опазила девствена. Ама Санджо изобщо не забеляза колко се напъва Теменуга да се избави от тази девственост 

”

и пак тук ,за да си коментираме нашите Патрони