Мисля си, че рейтингът го крепят двамата, въпреки че Енгин ми е еднотипен с ролята си в Облака, отчасти и от Фатмагюл

След всичко, което дадоха до сега няма нормален човек, който да повярва в една щастлива развръзка. Но аз, като един непоправим оптимист вярвам, че е напълно възможно чудото да стане 

Много хубав образ, на силна жена
Здраво седи на краката си, възпитала едно невероятно дете... Очарована съм

, тайни може да няма, но ще гледаме как Санджар открива сам истината и си скубе брадата косъм по косъм, чудейки се как да накара Наре да му прости. Това ще гледаме. Освен това, не мисля, че Акън се е отказал да бърка мизерии. Може, например, да доведе партнерите до банкрут и те да се опитат да му светнат маслото
, ама освен него и някой от тях да падне жертва... Гедиз ще се бори и той за щастието си - ако не е Наре, може да е някоя друга дама. Селският такъм също ще трябва да претърпи развитие - аннето Санджарово да се научи да говори като нормален човек
, Теменугата и другата снаха ще се надпреварват коя да роди дете първа, и те такива работи... Има какво да показват в духа на класическото турско дизи.
) Просто феновете трябва да се успокоят и да се оставят дизито да ги води, а не сами да си пишат сценарии.
) Просто феновете трябва да се успокоят и да се оставят дизито да ги води, а не сами да си пишат сценарии.
После вече идва историята, която или ги грабва или не. Естествено всеки има право на мнение, и гледа неговия си телевизор. Обаче винаги съм се чудила, защо като не му харесва на някой нещо, продължава да си губи времето
имам предвид и играта и историята 

, но и за него не е ясно докога ще го правя

Препоръчани теми