Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • На луната
Привет Coffee
Еванджелин, благодаря за трейлъра Flowers Bouquet
Явно ни предстои поредната драматично-сълзлива серия Simple Smile
Горката Наре, от една страна Опърничавия, от друга Гиздавия. Ще я допобъркат, милата.
Единия с ината си, другия пък точно сега намери да я занимава с чувствата си.
Много тъпо. Ами почакай малко, да се успокои жената, че тогава. Не може да й даваш покрив над главата, да й предлагаш работа, и накрая да й се предлагаш за десерт Simple Smile
Човек в такава ситуация се чувства задължен и притиснат.
Да не споменавам онази пасмина, родата й. На Акън явно му се наместиха чакрите и вече замисля поредната гадост.

# 497
Аляска, Гедиз дава индикации за умен мъж. Може да не й се предложи засега Grinning

Башак Парлак е на гости при Несли в Мугла.

В клуб са били снощи, певицата се снимала с тях

# 498
  • На луната
Аляска, Гедиз дава индикации за умен мъж. Може да не й се предложи засега Grinning
Умен изглежда, да Simple Smile
Може би се подведох, по тези му думи. Заприлича ми на обяснение.

# 499
Цитат
Думите от фрага, какво са си обещали Санджар и Гедиз, са част от стихотворение на Шейх Бедреддин.
"Споделям храната си, водата си, земята си, но любимата ми (дословно - бузата на любимата ми) е само моя, приятелю, не се обиждай. "
Ахъ, мъжете в този регион са любвеобилни, ама и ... серт. Подобно. Посреща грузинец свой гост и започва да се раздава: "мой дом - твой дом, моя мать - твоя мать, моя лошадь - твоя лошадь, моя жена - ... твоя сестра."  Grinning

# 500
Привет на компанията. Hug
Доста интересен финал на фрагмана. Това си е направо за залог, кой ще утрепе селянина на финала!? Бих сложил стотачка за Гедиз, но няма да се сърдя да загубя парите ако ДП гътне Санджар! Признавам си, че ще бъда приятно
изненадан от такъв край!
Между другото не само на Акън са му оправили чакрите. Като гледам Ментешето как е изпънала гръбнака в леглото и как блажено спи явно Ефето е наместил и нейните чакри! Smile Гледайки снимките си мисля,че по-добре като двойки стоят Гедиз- Наре и Ментешето с Ефе! В предната серия, не усетих и не видях някакво голямо привличане или остатъци от страст между селянина и ДП, а и липсва според мен поне засега магията между ГГ. Важно е историята да е интересна и с много обрати за да има тръпка за гледане!
Хубав уикенд и умната ей!

# 501
  • На луната
Гледайки снимките си мисля,че по-добре като двойки стоят Гедиз- Наре и Ментешето с Ефе!
Е, недей така с лошото още отначало Simple Smile Ефето, може да е като буре с барут, ама не е съвсем за Ментешето.
Най-малкото, ако остане с нея, залога ще ти отиде на кино. Няма да се наложи никой да го убива. Ако се принуди още два-три пъти да посети семейното ложе, сам ще умре. Я от инфаркт, я от отвращение. Simple Smile

# 502

Е, недей така с лошото още отначало Simple Smile Ефето, може да е като буре с барут, ама не е съвсем за Ментешето.
Най-малкото, ако остане с нея, залога ще ти отиде на кино. Няма да се наложи никой да го убива. Ако се принуди още два-три пъти да посети семейното ложе, сам ще умре. Я от инфаркт, я от отвращение. Simple Smile

Майната му на залога. Важно е тръпка да има и всичко да не е ясно 10 серии преди финала! Нищо му няма на Ефето и нищо лошо няма да му се случи, ако редовно си изпълнява съпружеските задължения! Не е грозна Ментешето, затова не виждам защо да предизвиква отвращение в съпруга си. Тя държи тескерето за брака, така че
като нищо може да го осъди по някоя клауза на Истанбулската конвенция ,за неспазване на съпружеските задължения още повече, че Турция е подписала тази конвенция! Hug

# 503
  • София
Ново от Неслихан в Бодрум  Kissing Heart lovekiss

Кой ли е бил на гости при Несли с любимото куче

Много неща се изговориха за сериала ДП, но до сега нищо не се каза за майката на Наре  newsm78
Доколкото си спомням, при представянето на каста, показаха една артистка, за която се твърдеше, че ще изпълнява ролята на майката на Наре. В първите 3 епизода няма нищо по-съществено, какво се е случило с нейната майка. Дали ще я включат в историята. Какво ли се е случило с нея.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 20:53 от БлагаВест

# 504

Доколкото си спомням, при представянето на каста, показаха една артистка, за която се твърдеше, че ще изпълнява ролята на майката на Наре.[/b]

Линде, няма артистка, която да са показали да е майката на Наре. Първоначално се писа, че артистката, която е майката на Санджар, ще е майката на Наре, но това си беше неофициално...и предполагам фенско.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 22:07 от savovas

# 505
Васе Hug Патрона хептен го забравихме значи Grinning

https://twitter.com/Hagiu10/status/1215680609181409281

Майката на Наре е починала, казаха го в първи епизод още Smirk

# 506
  • София
Васе  Еви   Hug Hug
Явно съм се объркала нещо  Peace
Еви наистина покрай ДП, Кадир малко остана в сянка. Качили са тази снимка на театралната трупа с участието на Кадир, на връщане от турнето. Докато повечето най-блажено спят, Кадир си чати със севгилето  newsm47 newsm53

# 507
Здравейте! Мисля да се присъединя към темата след известно време четене.
Започнах сериала заради Неслихан и се радвам на дискусиите ви, доста от нещата, които мисля са вече споделени Grin
За съжаление Енгин ми е неприятен, може би и героят му подпомога доста, в КПА по едно време ми стана симпатичен. Екранната му майка също, дали е търсен ефект, дали актрисата просто така играе, но има много демонстративно повдигане на брадичката и опити за гледане отвисоко на героинята ѝ, които я правят направо трън в очите ми. И тонът на гласа ѝ, когато иска да звучи авторитетно, е правещ впечатление с някаква фалшивост, сякаш е неприсъщ на тази жена, та е трън и в ушите ми Grin Засега характерът на героинята ѝ ми е несимпатичен, интересно ми е дали ще променят това с разкритията от миналото, свързани със забогатяването на семейството.
За любовта на Наре и Санджар - чакам да я видя. Имам предвид тази в младостта им, защото ако там не я усетя, евнтуалното ѝ възраждане би ми било странно. Надявам се да покажат още ретроспекции, защото тези досега не ми бяха достатъчни. И аз като дъщеря им се чудя в какво по-точно в него Наре се е влюбила, засега ми идва наум 'в любовта му' предвид диалозите, само дето просто, йок...
Не знам какво да очаквам от сериала, но Наре и Мелек са толкова симпатични и мили, имат толкова сладка връзка, че мога да кажа, че те са единствената любов, която ме привлича засега. Гедиз също е симпатяга, повече ми се ще да имат хубаво приятелство с Наре вместо да е използван за отмъщение или лекуване на раните. Не мисля и че е логично за Наре да постъпи така, ама знае ли се сценаристите какво са намислили.

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 11:12 от kakx

# 508
Васе Hug Патрона хептен го забравихме значи Grinning

Майката на Наре е починала, казаха го в първи епизод още Smirk
Еве, да...покрай страстите за ДП, забравихме за красивото ни момче Heart Eyes

Да, Наре каза за майка си на Санджар в ретроспекциите, когато той я чакаше на брега с Гедже Peace

kakx, добре дошла при нас Hug

# 509
  • София
Привет Кakx   wavey  Добре дошла в нашата група.  

Много са ми интересни ето тези двете особи. Как така станаха приятелки? Какво ги свързва толкова?
Майката на Гедиз, богата, а я какви бели чорапи е нахлузила. Нещо ми селянеят. Пишман богаташки.
А тази на Санджар - боже, боже, сляпо да не прогледне  ooooh!

Ето го нашият красив патрон

Общи условия

Активация на акаунт