Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Според мен няма нищо преувеличено...със сигурност има мъже, като Санджар,  които предпочитат да си скрият главата в пясъка, отколкото да видят истината. И по леко ли му стана, като не повярва...загуби 9г. от живота на Наре и дъщеря си...а жена му е таман за него...пред очите му се мазни, а зад гърба му тормози детето и си изкарва неудовлетвореността си като жена и съпруга...Браво на Гидиз.
Гости и аз не виждам нищо преувеличено. Познавам точно такъв мъж на една колежка. Същият плужек. Добре, че тя се осъзна, но доста време и съсипа този човек.
Само ако се огледа човек около себе си и съвсем спокойно ще види по един екземпляр от всичките герои. И подли и лицемерни и прости, но с невероятно самочувствие. И агресивни и властни. А за изверги-изнасилвачи да не говорим. Последният случай е от онзи ден. Такива като посланика пък да не говорим. Колко ги изпратиха посланици и аташета без грам знания, но с голям опит в рушветите, далаверите и пристрастяванията им към хазарт, алкохол и т.н.

# 571
  • Яко в Матрицата...
Ами преекспонирани са и за мен, аз нямам такива познати. Никой не е идеален, но и толкова черен не е. Да, тъпакът е инат до безумие, но е добър човек. Чак толкова да иска да навреди да майката на дъщеря си, не ми е реално. Иначе излиза, че Наре е била в яка заблуда като девойка. Е, той се издъни и пред щерката. Чудно се нареди!

# 572
  • Плевен / София
Не казвам , че иска да навреди на Наре, но не и помага....Като каква ще я издържа....и праведната му съпруга ще позволили...Че той не повярва и поиска ДНК , а сега издръжка ли ще и плаща...така и не разбрах наистина  ли бяха женени и ако е така разведени ли са.Голям майтап ще е, ако тая дето все в очите го гледа , се окаже " втора" жена...

# 573
  • Яко в Матрицата...
Ама той й вреди, не само не й помага. Че и кара Гедиз да му помогне да я отпрати. Ми като си такъв голям мъж, свърши си сам работата. Няма как да му съчувствам вече. Разбирам какво е преживял в миналото, но сега това е чиста проба егоизъм.

# 574
  • София
Фрагът към 5-та серия с рус. суб.  Peace

https://vk.com/feed?z=video-99351837_456254564%2F6eafbd513eb675b … -99351837_1491514

Влюбеният мъж вярва на своята любима...
Кой от двамата е този влюбен мъж  smile3521
Стигнаха до бой от любов към Наре, но пътят по който искат да стигнат до сърцето й е различен  Peace
Докато Санджар се прави на много засегнат и излъган, без да е наясно с цялата истина, защото не си е направил труда да я разбере, то Гедиз е избрал много по-лесният и пряк път. Изслушва, не крещи, не обвинява и най-вече вярва на всичко, което Наре му разказа. Това, на което Санджар така и не пожела да повярва, Гедиз го прие безприкословно. Толкова е просто, но как да го разбере Санджар Ефе.

Прелестна Наре  love001
Колко добре я бяха направили. Едно невинно, чисто и нежно създание на 18 години. Неподозираща какъв изверг стои пред нея. Приела го за брат, а той така жестоко се изгаври с девствеността й, в деня на нейното пълнолетие. Добре го намушка, ама как не успя да го занули. Та тепърва още ще й създава неприятности.

Защо писаха, че тази артистка ще бъде приятелката на Наре. Те дори не се познават  newsm78

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 00:31 от БлагаВест

# 575
  • София
Привет момичета  bouquet
Много странна тишина е тук, след снощната серия.  newsm78
Както и да е, на мен ми харесва сериала. Както показва рейтинга отново сме 2-ри, като в група АВ сме първи пред Чукура  Peace
Нормално е след едно такова прекъсване от две седмици на излъчване на сериалите, да има лек спад на рейтингите. Очаквам следващата седмица отново да има покачване  Heart Eyes

# 576
  • близо до брега на морето
Hug Hug Hug
    Линди Hug не видях,че и ти си качила рейтинга- Ма Бош вер. Няма трия

# 577
  • На луната
Много странна тишина е тук, след снощната серия.  newsm78
Както и да е, на мен ми харесва сериала.

Привет Coffee
Явно още осмисляме видяното Simple Smile
Аз обаче не успях да хвана серията в началото и не разбрах нещо от глобално естество за бъдещото развитие на сюжета. Беше ли Менекше уважена в брачното ложе, или не беше. Thinking Санджар май го потвърди пред Гедиз, край онези сините туби, обаче не разбрах съвсем думите му.
Питам не за друго, ами да знам, ще ни бъде ли спестена интригата с фалшивата бременност, или няма Simple Smile
Между другото, трейлъра ми харесва. Най-сетне видях някакво развитие.
Иначе серията не ми хареса особено. Имах чувството, че това, което се случи, можеха да го съберат в не повече от час в едно с лукумите. Дано живне малко, и се появи някаква динамика и напрежение, защото до тук нищо особено.

# 578
Хелло момичета Hug
Само да уточня ,че аз Санджар не го слагам определено в преекспонираните , той е друг вид - заблуден , наранен , инат и както казвате- щраус с глава в пясъка . Малката ще го превъзпита , мисля . Но много от другите герои са преекспонирани , и аз нямам познати чак толкова прекалено лоши , или прости , или продажни . Що се отнася до посланика - той е опитен дипломат , но е толкова затънал в порока си ,че е ужасен човек и баща .
Ама много са ми противни двете майки - Халисето вирнала глава все едно е английската кралица , а на Гедиз ането - тъпа, тъпа чак тъпоъгълна !

# 579
  • Плевен / София
Фрагът към 5-та серия с рус. суб.  Peace

https://vk.com/feed?z=video-99351837_456254564%2F6eafbd513eb675b … -99351837_1491514

Влюбеният мъж вярва на своята любима...
Кой от двамата е този влюбен мъж  smile3521
Стигнаха до бой от любов към Наре, но пътят по който искат да стигнат до сърцето й е различен  Peace
Докато Санджар се прави на много засегнат и излъган, без да е наясно с цялата истина, защото не си е направил труда да я разбере, то Гедиз е избрал много по-лесният и пряк път. Изслушва, не крещи, не обвинява и най-вече вярва на всичко, което Наре му разказа. Това, на което Санджар така и не пожела да повярва, Гедиз го прие безприкословно. Толкова е просто, но как да го разбере Санджар Ефе.

Прелестна Наре  love001
Колко добре я бяха направили. Едно невинно, чисто и нежно създание на 18 години. Неподозираща какъв изверг стои пред нея. Приела го за брат, а той така жестоко се изгаври с девствеността й, в деня на нейното пълнолетие. Добре го намушка, ама как не успя да го занули. Та тепърва още ще й създава неприятности.

Скрит текст:

Защо писаха, че тази артистка ще бъде приятелката на Наре. Те дори не се познават  newsm78

+1

# 580
  • София
Хелло момичета Hug
Само да уточня ,че аз Санджар не го слагам определено в преекспонираните , той е друг вид - заблуден , наранен , инат и както казвате- щраус с глава в пясъка . Малката ще го превъзпита , мисля . Но много от другите герои са преекспонирани , и аз нямам познати чак толкова прекалено лоши , или прости , или продажни . Що се отнася до посланика - той е опитен дипломат , но е толкова затънал в порока си ,че е ужасен човек и баща .
Ама много са ми противни двете майки - Халисето вирнала глава все едно е английската кралица , а на Гедиз ането - тъпа, тъпа чак тъпоъгълна !
Фили, радвай се че нямаш  Peace
Защото светът е пълен с такива хора.
По принцип в почти всички турски сериали има някакви злодеи, които не знаят защо правят толкова злини. Да не ги изброявам, за да не им правя реклама. В един, който в момента е в челните места по рейтинг, има една баба обладана от толкова злоба, че не щади дори близките си.  smile3505
Освен това всичките тези зли хора, винаги са заобиколени от верни слуги. Които без да мислят изпълняват техните злодеяния безприкословно. Така, че не виждам, какво точно  не възприемате. Сюжетите на турските сериали са много еднакви. Явно това се харесва при комшиите, щом ги правят като на конвейр, пък и ги гледат с интерес. Я какви рейтинги правят.
За криминалните им сериали пък направо не ми се говори. Изкарват главният герой някакъв супермен, който винаги успява да обезвреди поне 10-тима противници сам. Раняват го, но той оживява. А мафиота, с който се бори е с пипала на октопод. Има връзки на всички нива. Цялата държавна система работи за него. Всички затвори са под негово разпореждане и т.н. Пълни измислици, но също правят невероятен рейтинг.
Така, че ако ви харесва, гледайте сериала, без толкова да се вживявате и без да се опитвате да променяте сценария. За това си има сценаристи, на които им плащат   newsm10 smile3534

Ето и рейтинга в социалните медии, убедително на първо място    Peace

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 11:55 от БлагаВест

# 581
Аляска, уважена е Менекшето Grinning

Серията беше супер, хареса ми на мен Sunglasses Санджо е много зле горкия, много!

# 582
Сега изгледах серията. Прави сте за манталитета. Вече нямам съчуствие към Санджар и все повече харесвам Гидиз. Моят сър Галахат. Да, сигурно така си издържат любовниците и не им дават да работят, както и на съпругите. Да, в мозъка му да има дъщеря струва 2 млн евро. Всичко се купува и всичко е за продан. Не вярвам Наре да е легнала със Санджар ден след изнасилването. Дадоха някакво мъгляво обяснение.  Мелек се държи колкото може, но си е само дете. Хубаво го попита колко дни трябва да “излежи” в конака за 2 млн евро. Вижда се, че не е надживял Наре, но държанието му е на австралопитек. Не знам дали ми се гледа тази драма. За мен логичното е Наре и Гидиз да се съберат някой ден. Но ще ни мъчат. Леко ми е гнусно- за детето, за Наре, за Гидиз. В какво са въвлечени...

# 583
Неслихан е превъзходна като актриса Heart Eyes

А видяхте ли какъв минижуп изкара накрая? Гедиз има вкус Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 12:24 от Еванджелин

# 584
  • На луната
Аляска, уважена е Менекшето Grinning
Серията беше супер, хареса ми на мен Sunglasses Санджо е много зле горкия, много!

Мерси, Еванджелин Flowers Bouquet
Зле е Санджо, наистина и буквално и преносно Simple Smile Simple Smile
Обаче Наре ще го укроти, хич не се и съмнявам. Досега просто е била далеч. Сега няма никакъв шанс Simple Smile
Гедиз горкия и той много ще страда. Беше съвсем нормално да се влюби в Наре, обаче няма да е споделено. То това е ясно. Ако можеше, човек да си нарежда кого е подходящо да обича, щеше да е къде по-просто.
Не напразно казват, че любовта е сляпа. Четох, че си има научно обяснение за това. Хормоните замъглявали реалната ни преценка и потискали отрицателните емоции за обекта виновен за този хармонален дисбаланс Simple Smile
Така че, няма да се хабя въобще да се надявам Гедиз и Наре да се съберат, защото тази история е за Наре и Санджар, и едва ли ще претърпи кой знае какво изненадващо развитие. Simple Smile Ще чакам да укротят опърничавия Simple Smile Ще е трудно, но не и невъзможно.
Наре имаше нужда от приятел, и го намери за свой късмет. Сега ще гледаме, как всички ще страдат.

Общи условия

Активация на акаунт