Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Явно все пак Наре ще започне работа .Другото момиче - също и сигурно ще се сприятелят .Дано това момиче е свястно ,че аман от олигофрени и злодеи . Хубава беше Несли с късата пола .Надявам се сега в холдинга да бъде много хубаво облечена .С тази фигура е просто божи дар за стилистите
Еве , Вики , Линде , Гости Hug Hug Hug Hug

# 586
Имах по-големи очаквания за Илайда, там съм разочарована. Искаше ми се по-интересна история, пък тя излезе една от кокошарника. Няма да се изненадам, ако стане шпионин на мама.
Малко прекалено се пулеше снощи, не разбрах идеята каква е Grinning
Естествено, бледнее доста до Неслихан. Дано я направят по-интересна, та белки Гедиз се утеши с нея, ама...
Не ми се вярва да е скоро Sunglasses

# 587
Имах по-големи очаквания за Илайда, там съм разочарована. Искаше ми се по-интересна история, пък тя излезе една от кокошарника. Няма да се изненадам, ако стане шпионин на мама.
Малко прекалено се пулеше снощи, не разбрах идеята каква е Grinning
Естествено, бледнее доста до Неслихан. Дано я направят по-интересна, та белки Гедиз се утеши с нея, ама...
Не ми се вярва да е скоро Sunglasses
Аз си я представях като приятелка на Наре от младежките и години в Мугла , но момиче от сой като Наре и Гедиз , а тя изучила се селянка .  Аз се надявам да не е шпионин и да не е селска пръчка , образованието да е помогнало да надрасне произхода си  Laughing ,че много станаха кокошките в кокошкарника

# 588
Гедиз обича Наре такава каквато е, а Санджо обича Наре каквато той иска тя да е! Затова най му приляга теменужката - двулична, покорна пред него и мама му, а с другите се държи като пепелянка. Захапа дори и етърва си по най-болното място, това че нямат деца. Още с първото й появяване във филма, когато отидоха да я искат, ми направи впечатление как крещеше на майка си. Има нещо истерично и психично у нея. Няма да се очуда, ако накрая завърши в лудницата.
По-интересно за мен е силната Наре да преодолее чувствата си към Санджо и намери една истинска, неизискваща любов в лицето на Гедиз. Прекалено е кратък живота, за да си го губи по човек, който за НИЩО не й вярва. Досега не е видяла нищо хубаво в живота си и оттук нататък заслужава любов, внимание, доверие и обгрижване от добър човек като Гедиз.

# 589

Аз си я представях като приятелка на Наре от младежките и години в Мугла , но момиче от сой като Наре и Гедиз , а тя изучила се селянка .  Аз се надявам да не е шпионин и да не е селска пръчка , образованието да е помогнало да надрасне произхода си  Laughing ,че много станаха кокошките в кокошкарника
Фили, аз също си я представях така Peace но може би ще й стане приятелка впоследствие.

Благодаря ви, момичета, за коментарите Hug Така добих представа как е протекъл епизода.

# 590
  • Плевен / София
Сега изгледах серията. Прави сте за манталитета. Вече нямам съчуствие към Санджар и все повече харесвам Гидиз. Моят сър Галахат. Да, сигурно така си издържат любовниците и не им дават да работят, както и на съпругите. Да, в мозъка му да има дъщеря струва 2 млн евро. Всичко се купува и всичко е за продан. Не вярвам Наре да е легнала със Санджар ден след изнасилването. Дадоха някакво мъгляво обяснение.  Мелек се държи колкото може, но си е само дете. Хубаво го попита колко дни трябва да “излежи” в конака за 2 млн евро. Вижда се, че не е надживял Наре, но държанието му е на австралопитек. Не знам дали ми се гледа тази драма. За мен логичното е Наре и Гидиз да се съберат някой ден. Но ще ни мъчат. Леко ми е гнусно- за детето, за Наре, за Гидиз. В какво са въвлечени...
+1

# 591
  • София
Ето го и рейтинга за 13.01.2020г.  Peace
ДП е на второ място, на една ръка разстояние от Чукур  Heart Eyes

# 592
Гифчета от мен. Еве Laughing

# 593

GrinningHeart Eyes

Васе, супер, много ти благодаря Kissing Heart

# 594
Здравейте и от мен Simple Smile,
Вече наваксах със сериите и реших да напиша няколко реда. Санджар е добър човек, но същевременно и консервативен, праволинеен, тесногръд традиционалист, който е съвсем различен от Наре и Гедиз. Наре и Гедиз са от друго социално ниво и заложените им позитивни черти се обогатяват от широкия им поглед към други култури и нрави. Мисля, че Наре се е влюбила в Санджар, защото той й е "давал" това, което семейството й не е могло да й осигури - някаква стабилност на чувствата, някой който е винаги там и я чака с нетърпение, слуша с интерес разказите й, обръща й внимание. Но, разликите са големи между тях -  начина на възприемане на света и ценностната система.
Санджар няма право нито да изисква нещо от Наре, нито да назидава, нито да търси сметка, защото той я предаде. Наре му каза, че е била изнасилена и вместо да я подкрепи, Санджар я изхвърли и затръшна вратата под носа й. Оттам нататък, той няма право на нищо. Какво очаква той? Като пита Акън за изнасилването, онзи да си признае ли?! Какво е очаквал и като отиде в Подгорица - че ще му кажат истината...онзи, който Наре посочва като насилник и бащата, който го нарича "селянин" и не го приема, така или иначе. Трябвало е да остане с едно на ум за тях и версиите им. Но, станалото-станало и сега Санджар няма право нито да се жалва, нито да се самосъжалява. Вместо да се извини и да се държи подобаващо, той не спря да се жалва, да хленчи и да се прави той на жертва. Жалък ми е. Още от начало беше ясно, че много ревнува Наре и не й вярва, защото тя е различна от селските момичета. Той осъзнаваше своята нищожност, ако мога така да се изразя и вместо да се опита да надскочи себе си, той потъна в ревност и мнителност, която му изигра лоша шега впоследствие.
Санджар-Гедиз: Харесвам Гедиз и даже се чудя как издържа този свой приятел и настроенията му. Направи ми впечатление, че Санджар се държи нагло с Гедиз още от самото начало...дава му заповеди, хока го, крещи му, пули се насреща му...а Гедиз приема всичко на шега и някак си философски. Точно това показва реалната ситуация между тях. Санджар завижда на Гедиз. Завижда му за всичко - за потеклото, за образованието, за обноските и това го прави още по-злобен и нагъл. Браво на Гедиз, че не му пада на нивото.
Добър човек като цяло, Санджар е надмогнат от дефицитите в характера си. Вижда какво става, но сякаш няма сили да реагира иначе, а оттам се озлобява още повече и се върти в един омагьосан кръг. Сега има наглостта да иска сметка за влюбването на Гедиз. Ами защо? Той имаше възможност да постъпи както Каврук го посъветва - да се разведе с Менекше и да изгради бъдеще с Наре и дъщеря си, но какво направи Санджар?! Избра друго. Сега вече, той няма никакво право нито да иска сметка от Гедиз, нито от Наре. Той имаше възможност и сега да постъпи правилно, след като чу много неща и истини, но се провали отново.
Подобно поведение виждаме и между Халисе и майката на Гедиз. Новозабогатялата селска душа се държи като примадона, а онази жена й позволява. Явно или е глупава или не й се занимава.
За разлика от Санджар, Яхя и Зехра са по-съвременни, по-богати души и си мисля, че той е трябвало да приеме ролята на баща в това семейство и за това е потънал в този традиционализъм и селяния. Не знам.
Сега за сценария - някои неща ми убягват...както сте коментирали вече: за изнасилването и после за нощта със Санджар; за хвърлянето от скалата и последвалото раждане, при условие, че е претърпяла операции, упойки, интервенции. Няма много логика, честно казано.
И накрая - адмирации за актьорите! Прекрасни Неслихан и Енгин! И другите са чудесни. Гледала съм Енгин в повечето му роли и си мислех, че тук ще ми прилича на Мустафа Булут, но не! Не го свързвам с него, дори и когато изпадне в гняв...друг заряд носи, други емоции вкарва. Браво! Неслихан и малката - просто прелест! Адмирации!
Само майка Халисе говори някак странно с патос, но може би именно това се цели - да се покаже стремежът й да се разграничи от предишния си живот и да бъде господарка...да й се чува думата и за това натъртва фразите. Снахата не знам, защо трябва така да крещи и да извисява глас...не стои естествено, сякаш преиграва, но си мисля, че това пак е търсен ефект, незнайно защо.
Това е от мен за сега.
Хубава вечер Simple Smile

# 595
Още не съм наясно дали накрая Санджер се раздели с бизнес партньора си. Като излезе превода, ще се разбере. Интересно развитие ще има, ако Санджер загуби богатството си. Иска ми се да видя тогава навирената глава на мама му, също така и "хрисимата" съпруга, как ще имат очи да се дуят.
Нищо конкретно не дадоха за забогатяването на Санджер и каква е роля на Гедиз в този случай. Дали ако се разделят, Санджер ще има същите успехи?

# 596
Съдружие лесно не се разваля в реална , ама в сериала всичко е възможно .Освен Гедиз да си запази хотелите ( които Санджар не може да управлява ),  а Санджар да вземе земите и маслините .Мисля обаче ,че няма да се разделят и да ни светнат най- после как са забогатяли

# 597
  • Варна

Щах да пиша , че нищо няма да кажа ; )))))

Амаааааа - може ли толкова да нямат въображание и да изкопират Серенай? Защо бе?
Неслихан е толкова благодатна за визии, не й трябва да копират нечия.
Значи много ме загубиха.
Първо с тия простотии на Санджар - наистина големи простотии. После както сте писали с толкова много отрицателни герои, затъпели.

Днес си рових стари неща и си изрових това:
Нериман и Маджит - такова излъчване! Кадир направо е извънземен, Неслихан и тя е толкова нереална. : )

# 598
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile,
Вече наваксах със сериите и реших да напиша няколко реда. Санджар е добър човек, но същевременно и консервативен, праволинеен, тесногръд традиционалист, който е съвсем различен от Наре и Гедиз. Наре и Гедиз са от друго социално ниво и заложените им позитивни черти се обогатяват от широкия им поглед към други култури и нрави. Мисля, че Наре се е влюбила в Санджар, защото той й е "давал" това, което семейството й не е могло да й осигури - някаква стабилност на чувствата, някой който е винаги там и я чака с нетърпение, слуша с интерес разказите й, обръща й внимание. Но, разликите са големи между тях -  начина на възприемане на света и ценностната система.
Санджар няма право нито да изисква нещо от Наре, нито да назидава, нито да търси сметка, защото той я предаде. Наре му каза, че е била изнасилена и вместо да я подкрепи, Санджар я изхвърли и затръшна вратата под носа й. Оттам нататък, той няма право на нищо. Какво очаква той? Като пита Акън за изнасилването, онзи да си признае ли?! Какво е очаквал и като отиде в Подгорица - че ще му кажат истината...онзи, който Наре посочва като насилник и бащата, който го нарича "селянин" и не го приема, така или иначе. Трябвало е да остане с едно на ум за тях и версиите им. Но, станалото-станало и сега Санджар няма право нито да се жалва, нито да се самосъжалява. Вместо да се извини и да се държи подобаващо, той не спря да се жалва, да хленчи и да се прави той на жертва. Жалък ми е. Още от начало беше ясно, че много ревнува Наре и не й вярва, защото тя е различна от селските момичета. Той осъзнаваше своята нищожност, ако мога така да се изразя и вместо да се опита да надскочи себе си, той потъна в ревност и мнителност, която му изигра лоша шега впоследствие.
Санджар-Гедиз: Харесвам Гедиз и даже се чудя как издържа този свой приятел и настроенията му. Направи ми впечатление, че Санджар се държи нагло с Гедиз още от самото начало...дава му заповеди, хока го, крещи му, пули се насреща му...а Гедиз приема всичко на шега и някак си философски. Точно това показва реалната ситуация между тях. Санджар завижда на Гедиз. Завижда му за всичко - за потеклото, за образованието, за обноските и това го прави още по-злобен и нагъл. Браво на Гедиз, че не му пада на нивото.
Добър човек като цяло, Санджар е надмогнат от дефицитите в характера си. Вижда какво става, но сякаш няма сили да реагира иначе, а оттам се озлобява още повече и се върти в един омагьосан кръг. Сега има наглостта да иска сметка за влюбването на Гедиз. Ами защо? Той имаше възможност да постъпи както Каврук го посъветва - да се разведе с Менекше и да изгради бъдеще с Наре и дъщеря си, но какво направи Санджар?! Избра друго. Сега вече, той няма никакво право нито да иска сметка от Гедиз, нито от Наре. Той имаше възможност и сега да постъпи правилно, след като чу много неща и истини, но се провали отново.
Подобно поведение виждаме и между Халисе и майката на Гедиз. Новозабогатялата селска душа се държи като примадона, а онази жена й позволява. Явно или е глупава или не й се занимава.
За разлика от Санджар, Яхя и Зехра са по-съвременни, по-богати души и си мисля, че той е трябвало да приеме ролята на баща в това семейство и за това е потънал в този традиционализъм и селяния. Не знам.
Сега за сценария - някои неща ми убягват...както сте коментирали вече: за изнасилването и после за нощта със Санджар; за хвърлянето от скалата и последвалото раждане, при условие, че е претърпяла операции, упойки, интервенции. Няма много логика, честно казано.
И накрая - адмирации за актьорите! Прекрасни Неслихан и Енгин! И другите са чудесни. Гледала съм Енгин в повечето му роли и си мислех, че тук ще ми прилича на Мустафа Булут, но не! Не го свързвам с него, дори и когато изпадне в гняв...друг заряд носи, други емоции вкарва. Браво! Неслихан и малката - просто прелест! Адмирации!
Само майка Халисе говори някак странно с патос, но може би именно това се цели - да се покаже стремежът й да се разграничи от предишния си живот и да бъде господарка...да й се чува думата и за това натъртва фразите. Снахата не знам, защо трябва така да крещи и да извисява глас...не стои естествено, сякаш преиграва, но си мисля, че това пак е търсен ефект, незнайно защо.
Това е от мен за сега.
Хубава вечер Simple Smile
dana78  +1

Определено много взех да харесвам Ураз  Peace

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 20:17 от БлагаВест

# 599
  • Варна
Песничка на Санджар:
Аз съм дървено чове-ече и не съм добър другар . . .
нямам шарено еле-ече, но в главата съм инат!
Тра-ла-ла, хи-хи-хи, тра-ла-ла, хи-хи-хи
Голям инат!

Дано има с Гедиз по-интересно нещо и Наре да се омъжи за него.

И от другите спомени : )

Общи условия

Активация на акаунт