Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Дива, от компютъра всички изображения се качват по двата начина, които съм описала. Опитай и ще разбереш. Няма нужда ти да слагаш BB  кода  за изображенията, те сами си се изписват. Това се прави само в опцията Бърз отговор.
И изображения по-големи от 5 МБ вече не могат да се слагат в новата версия.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 00:48 от savovas

# 691
  • между морето и небето
Ох, сърбят ме пръстите да се изкажа и по темата за легендарната любов, но засега ще се въздържа.

# 692
  • AMS
Дива, от компютъра всички изображения се качват по двата начина, които съм описала. Опитай и ще разбереш. Няма нужда ти да слагаш BB  кода  за изображенията, те сами си се изписват. Това се прави само в опцията Бърз отговор.
И изображения по-големи от 5 МБ вече не могат да се слагат в новата версия.
Опитвала съм хиляди пъти и за това съм стигнала до това заключение.
Този гиф с Наре и Мелек е по малък от 5 МВ и се качва по описания начин >>>

Това, което обясних с таговете и скобите, е
как се слагат изображения по-големи от 5 МВ,
както и този със заснемането на последната сцена от епизода >>>

# 693
Това трябваше да кажеш още с първия пост...че могат да се качват и по-големи
Благодаря за което Възползвах се...този ми гиф е 16, 9 МВ.

А и без проблем се виждат от Контакта. В старата версия някои ги виждаха, други, не. Ето нещо красиво на Лелик

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 03:33 от savovas

# 694
Здравейте, девойки Hug

Габи, поздравления за поста! Същото си мислех и аз, откакто го видях във втора серия. Мелек с крехката си възраст го разгада на мига - Санджар завижда на Гедиз Grinning Прадядото на Гедиз не бил Ефе, бил само ага Head Band
Има повторение в историята. Сега Санджар размахва ятаган, а Гедиз, който не е Ефе, приюти, лекува и се грижи за наранената и разбита в пропастта Наре, която се оказа истинския Ефе. Смях се, когато Гедиз я нарече така, но осъзнавам, че тя е Ефето.
Сега се сещам, че когато Санджар разказваше легендата за прадядо си, как седял и мислел какво да направи, пред лицето на враговете си, показаха в кадър и Наре, седяща на прага на колибата и мислеща.

Не мога да се въздържа, ще сложа и тези красоти Heart Eyes Мелек се чувства превъзходно в компанията на Гедиз Heart

# 695
Е , няма спор , Санджар си е за лечение от всякъде . И ще си намери ''докторите '' , но мисля ,че'' лечението '' му ще бъде интензивно Stuck Out Tongue Winking Eye
Здравейте дружки Hug

# 696
Здравейте! Relaxed
На мен ми беше много приятна сцената с Наре, Мелек и Гедиз в началото на епизода, когато слизаха за закуска, изглеждаха като семейство, имаше лекота и закачки. Не мога да си представя такава сцена със Санджар, дори да го пречистят (Благодаря за емотиконите!)
Досега с него всичко е нагнетено, тежко, има едно тягостно чувство, крайни емоции в негативното, но не и в положителното. Поне моето усещане досега беше такова.
Относно комплексите на Санджар, на мен ми направи впечатление сцената с коня в първите епизоди, може би се опитаха да поставят акцент върху това, че е купил коня, който иска Наре, продължаващата физическа връзка с нея един вид, но за мен беше, че вече може да си позволи този кон. В ретроспекциите, огато попита бащата на Гедиз дали може да го купи, той му отвърна, че няма парите за такъв кон, не може да си го позволи. Та се сетих за една приказка да не бъдеш сервилен, когато си в неизгодна позиция и да не бъдеш арогантен, когато си. При него не е точно така и това казва някои неща.
Акън може и да не може да има деца, на мен ми хрумна такова нещо. А детето не са го махнали, за да продължи да живее Наре и за да я контролират чрез Мелек. Струва ми се възможно.
Ще догледам епизода с превод, и за него благодаря на момичета, които го правят!

# 697
  • На луната
Е , няма спор , Санджар си е за лечение от всякъде . И ще си намери ''докторите '' , но мисля ,че'' лечението '' му ще бъде интензивно Stuck Out Tongue Winking Eye
Здравейте дружки Hug

Привет Coffee
А може и направо от интензивното да му започне лечението Simple Smile И да му пренастроят между другото и някои мозъчни клетки Simple Smile
Струва ми се, че няма да ни се размине без болници, пищови и други любими средства за засилване на драматизма в турските сериали.

# 698
Kakh, същото усещане за нещата имам и аз.
А това с купуването на коня ми е леко съизмеримо с "купуването" на Мелек. Парите не са му избили комплексите в отношението му с Наре.

# 699
  • София
Нашата красавица  
Изглежда на някакво момиченце

Сега какво ще прави Дуду, дали няма да намрази Наре, защото и е отнела работата

# 700

Привет момичета Blue Heart
БлагаВест Blue Heart
Ще работят двете на една позиция. Едната е назначена от Гедиз, другата от Санджар.
Те са дали дума и никой от тях няма да се отметне от нея.
Още повече, че Дудуто  освен английски знае и чат-пат немски, който пък Наре не знае.

# 701
Марта HugJoy Много ми харесват постовете ти в другата тема Flowers Tulip Онези, които избягваш Blush

Линде, не ни ли стигат другите кахъри, ами сега и за Дуду да мислим? Ще я внедрят в Садъчлар холдинг , няма проблем.

Пародия на 4 серия Joy

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 13:06 от Еванджелин

# 702
  • Плевен / София
Скрит текст:

Привет момичета Blue Heart
БлагаВест Blue Heart
Ще работят двете на една позиция. Едната е назначена от Гедиз, другата от Санджар.
Те са дали дума и никой от тях няма да се отметне от нея.
Още повече, че Дудуто  освен английски знае и чат-пат немски, който пък Наре не знае.

В Индия не говорят ли на "хинди"

# 703
В Индия говорят хинди, разбира се! А в Черна гора се говори почти на сръбски, доколкото знам, освен малцинствата. В бивша Югославия езикът е сърбо-хърватски, след разделянето са се намесили диалекти, както при нас в различните региони. Не знам дали сръбски, хърватски и черногорски не са т.н. сърбо - хърватски език.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 14:11 от perfectr

# 704
Освен хинди в Индия е официален език и английският , на РД на Наре говореха на английски . А в Черна гора - сръбски , но по скоро диалект на сръбския . Въобще в цяла бивша Югославия ( вкл. мюсюлманите  в Босна и Косово ) се говорят  вариации на сърбо- хърватски език .

Общи условия

Активация на акаунт