Професионални серии за коса 131

• 50 086
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
Много съм зле... шампоанът за боядисана коса, от който се оплаквам, е на Лакме... поднасям извинения!
Явно от четене на темата, Ланза ми е влязла в устата 🤪
И чета мнението на Prinzesata, че не е протеинов шампоан и недоумявам 😄
Сега пак се отвори загадка защо не сработва при мен 😏
Поръчах еластисайзъра Екстрийм. Има ли вариант да стоя по-малко, не замръзвате ли с мокра коса толкова време? Или не мокрите корените?

# 106
Аз не мокря корените и изсушавам впоследствие със сешоар Blush

# 107
 Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 11:35 от NataliyaB

# 108
Таня до Германия поръчвам.И до БГ доставя,но мисля,че ще излезе много солена доставката,защото изпраща експресно.С превозвач обаче няма да имаш грижи мисля

Някой да ми даде идея моля за корав протеин,без Aphogee и хард хидратация.Искам малко да експериментирам.

NataliyaB
това някаква предколедна шега ли е Rolling Eyes

# 109
Благодаря!
Значи, мокря дължините, разнасям по тях продукта, не плакна, изсушавам, връзвам на кокче и нахлупвам шапката?
Всъщност, какво количество от продукта? Косата е до мишниците.
Ох, извинете, хич не са ми ясни нещата 😳

Аз не мокря корените и изсушавам впоследствие със сешоар Blush

# 110
Ами за количество не знам какво да ти кажа. Аз си се мажа на усет, но си отива доста.
Точно преди малко го правих. Навлажних косата,омазах я и вързах на кокче. Мисля, че е редно и шапка да се сложи, обаче не мога да ги търпя тия найлонки и минавам без нея. Поседях около час,после се сетих, че отдавна не съм преспивала с ексфолианта за скалп на ГГ. Обаче и той се слага на влажен скалп и коса. Та навлажних и скала и го сложих, но реших, че ще истина и духнах веднага със сешоар. Спрямо ексфолианта не знам колко беше правилно,но за еластайзера мисля, че е ок, като е минал час. Даже така с топлината, би трябвало да  влиза още по-добре в косъма.
Та пробвай. Каквото и да направиш, няма да сбъркал, все пак човек се учи с опита. Simple Smile

# 111
Някой има ли впечатления от Ш Лакме Анти фриз

# 112
  • Варна
Gaggi  Безсулфатен шампоан, който поддържа цвета на косата наситен и забавя неговото избледняване. Нежно почиства и затваря кутикула на косъма, има антиоксидантно действие.
 Това е описанието на твоя шампоан на Лакме. На затворена кутикула протеинова маска води точно до ефект метла.

NataliyaB само не ми казвай,че питаш за подарък на жена си през нейния профил в мамата  Joy Joy Joy Joy. Ако е така брой се за изловен   Wink.

Като ще е подарък нека е подарък
 https://www.zlatnaribka.com/show-beauty/show-lux-volume-za-obem

шампоана,балсама и финиша са перфектната грижа за описаната от теб коса плюс един противокосопаден серум да речем тоя на Ланза https://www.zlatnaribka.com/lanza/healing-nourish-protiv-kosopad

Дамата ще е доволна-гарантирам  Wink.

# 113
Здравейте! Добър вариант ли е да нанеса по дължините еластайзер, а в корена ампулата на Лалга и да престоя час-два под шапка или е за предпочитане ампулата да се нанесе и по дължините?

# 114
  • Варна
 Не,че е зле ама е грехота  Laughing. Направи еластисайзър,измий с протеинов шампоан/ако имаш Лалга с него/ и след това нанеси ампулата и по скалпа и по дължините. Свий под шапка за баня и загрей за десетина минути със сешоар. После само изплакни и финиши.

Еластисайзъра се отмива с шампоан. Ако отмиеш ампулат с шампоан все едно не си я правила.

# 115
  • София
Къдроскоски, какво ви е мнението за измиващия балсам на ГГ за къдрава коса? Слепва ли косата? Също така моля за мнение и за Ш+Б от серията на ГГ от която е и маската скраб детокс.

# 116
Не,че е зле ама е грехота  Laughing. Направи еластисайзър,измий с протеинов шампоан/ако имаш Лалга с него/ и след това нанеси ампулата и по скалпа и по дължините. Свий под шапка за баня и загрей за десетина минути със сешоар. После само изплакни и финиши.

Еластисайзъра се отмива с шампоан. Ако отмиеш ампулат с шампоан все едно не си я правила.

Като енциклопедия сте тук Simple Smile. Много благодаря за бързата реакция!

Навлажнявам дължините,нанасям еластайзер, отмивам с шампоан Лалга,нанасям ампулата и след това финиша на Лалга.  Както ме бяхте посъветвали,след ампулата няма смисъл да слагам маска.

# 117
  • Пловдив
Добре де,нали след хидратация е добре да се сложи хидратираща маска. А след протеинов шампоан може хидр.маска.
Защо тогава Еластисайзърът да се мие с протеинов шампоан?

# 118
  • Варна
 Защото еластисайзъра е преуош. След него така или иначе се мие с шампоан. Ако третираме пресушена/напротеинчена/ коса съм съгласна да се мие с хидратиращ шампоан и след него хидратираща маска,но ако говорим за балансиран косъм или такъв плачещ за протеин,късащ се  тогава еластисайзърът е стъпка преди протеинова терапия/ш и м/.
 В случая Anelia20  иска да сложи ампула лалга,която си е баш протеин тъй,че задължително трябва да измие с протеинов шампоан.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 11:15 от prinzesata

# 119
https://www.spacenk.com/uk/en_GB/haircare/hair-treatment/hair-tr … MUK200017643.html

искам да попитам , някой ползвал ли е продукта и ако да има ли полза от него?
Доколкото разбирам е нешо като лилавите Ш , но маска с която се престоява 30 мин. и освежава русото  и премахва жълтото newsm78

Общи условия

Активация на акаунт