Професионални серии за коса 131

• 50 095
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
Извинете,а маската Лалга протеин ли е?

# 121
Принцесо, можеш ли да ми препоръчаш някоя протеинова комбинация, защото като си гледам продуктите са предимно хидратация, имам само една кератинова серия от 3 стъпки, която обаче при мен също действа като хидратация.. виж при майка ми си е протеин-косата й става суха и ако пропусне 3-та стъпка няма разресване. Но моята коса си изпива и трите стъпки и си е лигава и мека като след хидратация
П.п. купих си спрей за обем от корена, като за първо използване съм доволна. Ще го тествам пак самостоятелно без друг финиш за да дам по-точно мнение. Факт е, че леко втвърди косата, но моята е тънка и тъкмо застана в прическа. Може би на плътни коси няма да е добре, ма те нямат и нужда от обем 😅

# 122
Viktoriai, prinzesata огромно благодаря 💐
Чакам с нетърпение следващото миене и почвам с експериментите по указания 😁

# 123
Споделям за всички дами, които се вълнуват от засилване на растежа на косата.

Както до онзи ден мрънках, че косата ми расте бавно, така днес се сетих че преди време снимах до къде ми е косата и днес реших пак да снимам за сравнение. Втрещих се защото на всички снимки косата ми изглежда по-дълга видимо (с поне 1 пръст). От точно 20 дни правя масажи на скалпа, ползвам ампули и серуми, правя и домашни маски, даже започнах и дарсонвал да ползвам на скалпа.

Ето и снимка, Вие преценете дали си въобразявам Smile :
Скрит текст:

# 124
Peach honey супер, определено имаш растеж. Blush
Обаче как правиш дарсонвал по скала. Той не се ли правеше с една пудра?

# 125
Peach honey супер, определено имаш растеж. Blush
Обаче как правиш дарсонвал по скала. Той не се ли правеше с една пудра?

С пудричката (сулфатиацол) е за лицето. Моят в комплекта си има приставка, която е като широк гребен и прокарвам по целия скалп без да слагам никакви продукти.

# 126
Ооо супер. Не знаех, че го продават и за домашна употреба, мислех, че ги има само във физиотерапиите. А от къде ви го взимала.

# 127
Ооо супер. Не знаех, че го продават и за домашна употреба, мислех, че ги има само във физиотерапиите. А от къде ви го взимала.

Преди години го поръчах от Алиекспрес, в момента също ги има и са по 20-30 лв. Върши ми супер добра работа и за лицето. За лицето е хубаво по 5-6 минути да се прави терапия, за скалпа 8-9 минути.

# 128
Много благодаря за инфото Blush
Сигурно ще си взема и аз Blush

# 129

Както до онзи ден мрънках, че косата ми расте бавно, така днес се сетих че преди време снимах до къде ми е косата и днес реших пак да снимам за сравнение. Втрещих се защото на всички снимки косата ми изглежда по-дълга видимо (с поне 1 пръст). От точно 20 дни правя масажи на скалпа, ползвам ампули и серуми, правя и домашни маски, даже започнах и дарсонвал да ползвам на скалпа.

Скрит текст:

Моля, сподели кои серуми и домашни маски използваш

# 130

Скрит текст:

Моля, сподели кои серуми и домашни маски използваш

Серума Extentioniste след всяко миене (2-3 пъти седмично), ампули Florivital против косопад (смесени са в шишенце с малко хининова вода) слагам 2-3 пъти седмично. Понякога слагам и един енергизиращ спрей на Rene Furterer. Гледам почти всяка вечер да хидратирам скалпа и май това оказва най-голямо влияние + масажите.

Правя предимно маслени маски - кокосово + рициново + малко тривитаминол - 1 път седмично в корените и по дължините. - това го правя от месеци, като рутина ми е.

# 131
Скрит текст:
[/img]
Здравейте, дами. Това е шампоан на Биотрейд с насоченост към сърбящ скалп, един от малкото, които ми действат напоследък. Обаче след него каквото и да сложа косата е адски оплетена и суха. Хем стоя по повече време с маските, слагам 100 грама финиши 😂 и пак. Може ли да ме посъявтвате с какво да подходя след него ? Май не понася хидратираща маска.

# 132
PeachHoney, благодаря! Имаш доста растеж

# 133
Мишчица измиващия балсам не съм го ползвала,но серията Intense я имам,ползвала съм я два пъти,и двата пъти даде съвсем различен резултат.Първия път косата стана като слама,а втория път перфектна,но помежду им включих и маска на Керастаз.Мойта коса така или иначе не се подчинява на никаква логика,аз си експериментирам постоянно.
PeachHoney Дарсонвалът за 20 дни няма как да окаже влияние,нужно е време,аз го ползвам от 2-3 месеца през вечер и косата ми не е хукнала да расте.Освен това, той се ползва с някакъв серум или ампула,за по-добър резултат.

# 134
Втори въпрос за вечерта - пускам снимка на косата ми, изсъхнала без сешоар и само с един финиш. Т.е това представлява всъщност подобието ми на коса. Мога ли да докарам според вас нещо подобно на къдрици, за да избегна пресата ? С какъв продут би станало ?
Скрит текст:
Дълга е до раменете. Преди съм пробвала с дифузер, обаче краищата се къдрят и бухват яко, а в корените се е залепила за скалпа. Ще помоля за съвет как да подходя. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт