Професионални серии за коса 131

• 50 133
  • 790
  •   1
Отговори
# 135
Какво ти е на косата,много е хубава.
Преди съм пробвала с дифузер, обаче краищата се къдрят и бухват яко, а в корените се е залепила за скалпа.
На снимката имаш много готин обем.Купи си https://www.lookfantastic.de/kerastase-discipline-curl-ideal-ole … &gclsrc=aw.ds
Аз ставам като мириносова овца след него.След цялата процедура Ш,М,Б намачкваш хубаво косата от корена до върховете с него и сушиш с дифузера,но без да докосваш косата.Като изсъхне,ако ти се вижда прекалено къдрава,размазваш по пръстите си една капка масло и намачкваш косата,къдриците ще се поотпуснат малко.

# 136
Имам обем, щото не съм я хванала в корените 😃 иначе да, от средата надолу е обемна. Ама приличам на някакъв вид триъгълник сега - сплескана с бухнали краища 😃
Ще го поръчам туй нещо или ще търся отливка да пробвам. Току виж ако сложа нещо за къдрици наистина се окажа къдрава 😃
Благодаря ❤

# 137
Мишчица измиващия балсам не съм го ползвала,но серията Intense я имам,ползвала съм я два пъти,и двата пъти даде съвсем различен резултат.Първия път косата стана като слама,а втория път перфектна,но помежду им включих и маска на Керастаз.Мойта коса така или иначе не се подчинява на никаква логика,аз си експериментирам постоянно.
PeachHoney Дарсонвалът за 20 дни няма как да окаже влияние,нужно е време,аз го ползвам от 2-3 месеца през вечер и косата ми не е хукнала да расте.Освен това, той се ползва с някакъв серум или ампула,за по-добър резултат.

Аз не твърдя, че от дарсонвала само има ефект, ползвала съм го няколко пъти само, просто го вметнах като добавка. Ползвам достатъчно други щуротии, които биха оказали по-голямо влияние, като най-голямо според мен е масажа и хидратацията на скалпа Simple Smile. Nerd

# 138
Gerrch Моето мнение е,вземи си детокс за скалпа,един ДПШ и свестен Ш и разкарай тоя Биотрейд(не се вижда на снимката кой е,но описанието на всичките им Ш е едно и също) и всички шампоани за мазна коса.За мен козметиката за мазна коса е попълване на асортимента,нищо друго.Ш за мазна коса е като онова недоразумение Head and Shoulders,колкото повече ги ползваш,по-голяма зависимост развиваш и в един момент спират да действат.
PeachHoney тоя един пръст за колко време израстна

# 139
Биотрейда е заради себореен дерматит. Много ме мъчи сърбежа и съм опряла до какви ли не смешни, бъкани с боклуци шампоани, само за да спра сърбежа.
Редувам го с Епруваж възстановяващ, Меди Хидрокленз и Олиосета. Тя косата ми не е мазна, но както казах имам себореен дерматит, който като се прояви ме съсипва.
Все още нямам ДПШ и май ще се окаже голям фактор. Ще поразгледам и ще си избера. Благодаря ти отново ❤

# 140
Момичета, , моля ви да ми препоръчате някакъв спрей за дълготрайна фиксация, който да задържа къдрици с маша около 2-3 дни.

# 141
Момичета, , моля ви да ми препоръчате някакъв спрей за дълготрайна фиксация, който да задържа къдрици с маша около 2-3 дни.
Аз използвам едно спрей че на Лореал от серията Tecni Art и съм много доволна Simple Smile

# 142
  • пловдив
И аз се включвам в темата с малко закъснение:
1-Все още не съм ползвала Ланза
2-за боята, нямам все още фаворит. Боядисвам се в тъмната гама, напоследък с 4-ка, но като цяло косата е доста тъмна. Напоследък пробвам с пепелни цветове, защото винаги ми се получава лек червеникав отенък, което не ми допада. Напоследък боядисвам само корени по препоръка на фризьорката, тъй като ми се иска по-нататък да направя балеаж.
Да ви споделя, че днес за пръв път ползвах боята Платинум с еднократна доза колорплекс. Много съм доволна от резултата, най-много от колорплекса-косата ми стана много блестяща и плътна. Много отдавна не бях поръчвала, но съм изключително доволна от резултата, все едно съм излязла от салон.

# 143
Днес не издържах в желанието си да си постигна цвета и я изсветлих малко с бяло руса боя, веднага след това нанесох желания цвят боя. Чудех се как ударно да я подхраня, че ми е третото изсветляване и три боядисвания за около 40 дни, сложих и Наши, филър терапията и серума с активатор за изграждане структурата на косъма на Кристиан оф рома, но не ги измих после, както си пише, а ще спя с тях и утре ще изплакна. Цветът се получи много добре поне.

# 144
Момичета, моля за малко помощ. Опитвам се да направя поръчка от кокопанда, но не знам какъв начин на плащане да избера, защото немският ми е безкрайно непонятен.

Прилагам снимка. Моля някой вещ да ми преведе вариантите,защото аз от всичко написано разбирам само Пейпал Joy

# 145
  • Варна
 Gerrch цветът ти е приказка  Hug,а дължините изглеждат с много хубави къдрици. Пробвала ли си да сушиш с главата надолу  newsm78. Моята коса е същата. В горната част няма къдрици,но пък за сметка на това има доволно хубав обем.
 Тоникът на Кингсли за проблемен скалп пробвала ли си? Навремето като се окепазих с Керастаз Арйитект той ме спаси.
 Внимавай какъв ДПШ ще вземеш. За твоя скалп или Медисютикълс или Шу Уемура.

Viktoriai

втората или четвъртата опция кредитна карта или пей пал ако имаш регистрация там.

# 146
Абсолютно ми се губи логиката за Еластизайер и протеинов шампоан.
Първото заглажда косъма. Ползва се на мокра коса, защото рицина, кокоса правят филм, хидрофобми са и се ориентират на повърхността на косъма и така запечатват водата вътре в косъма и не и "дава" да излезе.
Протеина побутва кутикулите на косъма и се вмъква под тях ( в кортекса не), затова усещаме косата плътна, а при хидратация мека и гъвкава(тук има вода).
Моите извинения, Принцеса, но понякога мненията ти са подвеждащи. Ако ампулата лалга е грехота да се слага, което е вярно, то пА да убиеш Еластизайера с протеин е същата работа.
И си е написано, че не се ползва префи и след боядисване-ЛОГИЧНО!
И, заради такива мнения много от ветераните тук се отказаха да пиша.
Аз също.. Просто не се сдържах!

# 147
И аз написах, че не се ползват заедно ама...
Ако ще се влиза директно с въпрос към принцесата другите освен да не пишем. В крайна сметка, ако държите тя да ви отговори и мнението и е меродавно, има ЛС, има и неин блог 😘

# 148
Не виждам някой друг, освен принцесата и напоследък Vanessa да откликват на най-различни въпроси. Щом имате самочувствието да сте по-запознати - пишете, участвайте активно и тогава дайте мнението си за чужди съвети.
Преди може и да сте писали, но в последните 5-6-7 теми... не.

Принцесо, цвета ми е “отмит сив цвят върху агресивно изрусявана коса” 😂 Ще заложа на ДПШ на Меди, защото ми е позната марката и не ми влияе зле.
Нещо и с маската чудо на Маракеш не се разбирам, а имах големи очаквания. Слагам я, загрявам със сешоар, стоя повече време и накрая - все едно не съм слагала нищо. За разлика от обикновенната Олиосета, която ми приглажда много добре косата.
И все пак си мисля, че всичко идва от пустите шампоани за дерматит.

# 149
  • Варна
 Руса мамма и Milla_11  Еластисайзър преди протеинова терапия ми е постулат даден от Магнолия,а не мисля,че дори вие ще оспорите нейните знания и капацитет на тема грижа за косата.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1152132.msg39704317#msg39704317

Хидратиращи шампоани нямам и не ползвам-просто косата ми не ги харесва. Еластисайзър правя веднъж седмично обикновено с преспиване и винаги го мия с протеинов до балансиран шампоан дори след това да ползвам хидратираща или подхранваща маска. Резултатът е ОК.

Снощи например омазах скалпа с маслен микс от камелия,ему,ЯЧРМ и няколко капки безсмъртниче. Същия микс само че смесен с вода нанесох и по дължините,а върху него еластисайзър с роза. Сутринта измих скалпа с Меди Хидрокленс,а на второ шампоаниране  SHOW за обем,маска Шу ултилейт и запечтах с балсама на Ланза за блондинки. Финиши Ланза нийм план две помпи и върху него термото на керастаз за дълга коса.
 Резултатът е супер подхранена,плътна коса с много обем и същевременно сочна без сухота

Gerrch Hug така е отврат са за дължините повечето такива шампоани. Пак ще кажа-тоникът на Кингсли за чувствителен скалп пробвай. Снего ще можеш да ползваш сравнително нормални  Laughing шампоани от сорта на Меди хидрокленс-той поне не скапва дължините.

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 11:35 от prinzesata

Общи условия

Активация на акаунт