Професионални серии за коса 131

• 50 060
  • 790
  •   2
Отговори
# 90
Мнения за серията на Керастаз Elixir ultime?

Пробвах Олиото преди малко за пръв път и съм доста доволна за момента. Сложих 1 помпа на мокра коса и 1/2 помпа на стилизирана и блясъка е на лице. Аромата много ме спечели, егзотичен, с нотки на кокос, леко флорален.
Аз съм любител на ароматите и както една приятелка ми описа преди време продуктите на Керастас "миришат на лукс и на пари" - вярно си е Satisfied Satisfied

За останалите продукти от серията и аз очаквам мнения, малко по описание ми прилича на Mythic Oil на Loreal...

# 91
  • Варна
Имам въпрос за ДПШ - Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo for All Hair Types
Имаше много положителни коменмтари за него като ДПШ който не заплита така яко косата както други от този тип. Но моята стана като на бездомна оФца. И се замислих дали косата ми е много зле, или имаше правило да не се шампонира 2 пъти с този тип продукти, което аз наруших ?

Елъстайзера - слагате ли в корените ? Мислех си предстои ми боядисване на корени ( предпразнично Wink ) да го сложа 4-5см разстояние от скалпа на предното миене. Или да не рискувам и да направя преуош с Олаплекс 3

има ли някъде из темите събрани пример за протеинови шампоани и хидратиращи такива ?

Пробвах Kérastase Extentioniste Thermique за 2 път, определено м/у него и Nutritive Nectar Thermique  - втория остава моята любов Simple Smile

Ти си първия човек който се оплаква от ДПШ на Шу.... Баш два пъти си шампоанирам. Като разнасям и по дължините. Косата чак започва да скърца, но не е оплетена. Просто е чиста.
 Никакъв еластисЙзър преди боя! На последното миене слагам корав протеин да попълни липсите ако ги има. Откакто имам Ланза терапията правя нея.
  Постоянно повтарям, че Лалга НЕ Е хидратация,въпреки,че ма някой коси се държи като такава.

# 92
  • Стара Загора
Мнения за серията на Керастаз Elixir ultime?

Пробвах Олиото преди малко за пръв път и съм доста доволна за момента. Сложих 1 помпа на мокра коса и 1/2 помпа на стилизирана и блясъка е на лице. Аромата много ме спечели, егзотичен, с нотки на кокос, леко флорален.
Аз съм любител на ароматите и както една приятелка ми описа преди време продуктите на Керастас "миришат на лукс и на пари" - вярно си е Satisfied Satisfied

За останалите продукти от серията и аз очаквам мнения, малко по описание ми прилича на Mythic Oil на Loreal...

Аз се интересувам по - точно от балсама ... ефектът му като на маската ли е, примерно една - две идие по - слаб? Предполагам, че ще е с превес към хидратация ...

# 93
Скрит текст:
Имам въпрос за ДПШ - Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo for All Hair Types Имаше много положителни коменмтари за него като ДПШ който не заплита така яко косата както други от този тип. Но моята стана като на бездомна оФца.
Ти си първия човек който се оплаква от ДПШ на Шу.... Баш два пъти си шампоанирам. Като разнасям и по дължините. Косата чак започва да скърца, но не е оплетена. Просто е чиста.
 Никакъв еластисЙзър преди боя! На последното миене слагам корав протеин да попълни липсите ако ги има. Откакто имам Ланза терапията правя нея.
  Постоянно повтарям, че Лалга НЕ Е хидратация,въпреки,че ма някой коси се държи като такава.

Да не се различават самите ни шампоани, този е за всеки тип  ?!?!  Пак ще го пробвам.
Като преуош Олаплекс 3, и след него Хидратация трябваше или да слагам маската Лалга сеа_нещо_си ?
да съм готова за боя след Коледа.

едит: Пак се измих , в корените никакъв проблем само малко се заплете по дължините.... Единственото по различно което съм слагала преди беше сух шампоан, освен от него да се е получило така.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 22:49 от Casual

# 94

този някой ползвал ли го е?
аз по
? 1) цялата серия на Ланза Keratin съм доволна Ш+М+О , но от Мултифункционален спрей LANZA Keratin Healing Lustrous Spray 350 мл. съм някак разочарована- прави ми косата потвърда все едно с лак съм я пръскала / като си погаля косата след него скърца- мразя това усещане!

Обновяващ шампоан за слаба и късаща се коса LANZA Strength - приятен е , но няма да повторя!
и този е в същата графа при мен не се справя с задачата -Тониращ шампоан за руса и побеляла коса LANZA Silver Shampoo 300 мл

Хидратиращ балсам без изплакване LANZA Healing Moisture - уникално мирише , но аз не виждам да прави нещо , леко на клечки става след него

# 95
  • София
Хм, в такъв случай Архитекта и Екстенциониста са протеини, правилно ли се ориентирам?
Кога да слагам термика на Екстенциониста, преди продукт за къдрици или след? Ами олиото?
Имам чувството че някъде бъркам в поредността...

# 96
Всяка коса си има мнение и реагира различно на продуктите.Моята например не харесва Chronologiste,но пък реагира идеално на Densifique и Extentioniste.Elixir Ultime балсамът ми е много любим,като намалеят запасите ще си поръчам и останалите продукти от серията.lalga ми дава всеки път различен резултат,същото се отнася и до Intense серията на GG,един път са ми по-хидратиращи,друг път са ми по-протеинови.
Еластисайзъра и Олаплекс 3,противно на логиката и на всичко изписано,аз нанасям на суха коса,не на влажна или мокра.Вярно,косата поема по-голямо количество продукт,но резултатът е много много по-добър,поне върху моята коса.По същият начин ползвам и маслата.
Относно финишите,Принцесата ме замисли за Маракеш,не съм го ползвала,но е нацелен.Нектара го спирам за неопределено време,косата ми без него вече втори ден е мека и подвижна.

Да ви кажа,Холандецът има огромни намаления до Коледа,Керастаз е на 40-50%

И още нещо,бях си поръчала мостри на наливни парфюми.Днес по случайност съм хванала Si на Armani.Презцелия ден ме преследва аромат на Лалга.Не знам обаче кой от всичките Si-та е.Принцесата,ти го искаше,проучи ги

# 97
  • Варна
 Хайде сега пък Си  Laughing Laughing Laughing ще ме уморите ей Денси да каже  newsm78.

Casual моят е този https://www.bellaffair.at/shu-uemura-onsen-cleansing-oil-shampoo само,че е голям бидон  Laughing. Ползвам го от много време. Случвало ми се е да позаплетe ако косата е трагична,но чак драма никога не съм имала.
 След олаплекс 3 можеш всичко да сложиш зависи от какво се нуждае косата в момента.

Мишчица за цимент термик и термика за дълга коса ли говориш? Термозащитата винаги е последният продукт. Цимента е протеин да,тоя за дълга коса е по-скоро с уклон хидратация. При наслагване на финиши слагам първо да речем Маракеш и върху него термикът. Комбинира се добре и с двата споменати. Олио слагам на суха коса.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 10:18 от prinzesata

# 98
От доста време заглеждам марката Аведа. Има ли някой, който да ги е ползвал, да даде някакъв отзив?

# 99
Здравейте, отново,
отивам след малко да се боядисам (след като при боядисване в понеделник нямах никакво покрите на белите коси). Вчера си купих Permesse и дълго разговорях с дамата в магазина - тя също има същия проблем - безброй бои и незадоволителен резултат като покритие. Но и тя не беше пробвала въпросната марка.
Нямаше цвета, който исках (а и тя ме консултира да взема - 6.00), а нямах никакво време и възможност да отида до друг техен обект. Препоръча ми да взема 7.00. и ми написа "съобщeние" до фризьора, а именно да ползва 50 мл боя + 50 мл оксидант + 30 мл от боя ниво 5 (с която работи в салона),
Всичко това за корен.
Притеснява ме, че никога не съм ползвала боята на Permesse досега, че моят цвят в момента е по-тъмен, а и че имам балеаж и кичури. Колебая се дали да не се нанесе боята и върху кичурите и въобще не само в корените...
Съвети?

# 100
Да ви кажа,Холандецът има огромни намаления до Коледа,Керастаз е на 40-50%
Може ли да припомниш кой беше сайта, благодаря  Heart Eyes

# 101
Не, не ми мирише на Си Армани на мен.

# 102
И на мен изобщо не ми мирише на Si-в него има нещо ,което ми обръща стомаха.....Ако миришеше на Si ,Лалгата отдавна щях да я разкарам въпреки чудесния ефект върху косата.
Като откритие на тази година веднага посочвам и Еластисазъра с роза и личи./знам ,че това беше предишната тема,но да си кажа Simple Smile/Снощи го изпробвах/навлажних косата с топла вода,разнесох по дължините,стоят около час с шапка на главата докато вечерях и проведох 2,3 телефонни разговора.След това измих с шампоан и маска Лалга/и с нея постоях около 15 минути под шапка,докато измия банята/.Сложих след това серума за дълга коса на Керастаз по скалпа,по дължините нанесох 2 помпички от розовото масло на Керастаз с аромат на Коко Мадмоазел и оставих да изсъхне на стайна температура.....и о чудо-сутринта имах чувството ,че някой през ноща ми е махнал старата коса и ми е поставил чисто нова-никакво заплитане,лъскава,тежка ,жилава.....и това благодарение само на един продукт -ЕЛАСТИСАЙЗЪР ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ps Дори имах от преди седмица запазен час за фризьор,но толкова си харесах косицата,че преди малко звъннах да го отменя.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 13:42 от macadamia

# 103
Rosheen https://www.johnbeerens.com/
Ще ме карате да ходя да душа сега всичките Си-та Joy Другият вариант е търговеца да ми е пратил парфюм под грешно име Rolling Eyes оригиналите не ги познавам,май само червения съм пробвала.

Термика и аз го слагах след крем за къдрици,но не пречи да пробвам и обратното

# 104
Здравейте! До БГ ли поръчвате от въпросния сайт? Благодаря!

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 12:52 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт