Професионални серии за коса 131

• 50 023
  • 790
  •   1
Отговори
# 75
В такъв случай, правилно ли правим, че го слагаме първи или не?

# 76
Ами ще взема да поръчам един еластисайзър. Нещо друго да препоръчате?
Родих преди 5 месеца и от известно време косата ми изсъхна до степен да не мога да прекарам спокойно пръсти през нея. Никога не е било това, по-принцип е жива и еластична, но явно боята й разказва играта.

# 77
За мен Еластайзърът е феноменално изобретение и смело бих казала, че всяка жена, която си третира косата има нужда от един такъв в рутината си...

И аз съм боса по темата протеин-хидратация, но слава Богу от тези теми се образовах малко.

Да ви се похваля, днес колекцията ми се разрастна с още няколко продукта - Ш и М Chronologiste, Еlixir Ultime олиото, Olaplex N3 и една четка Tangle Teazer Sparkling Heart

Олаплексът не съм сигурна защо точно го взех, след като не ми е толкова тежко третирана косата, но ще го пробвам. Олиото мирише феноменално, Ш и М мислех че ще имат по силен аромат, но сигурно под душа ще мога да усетя наистина. А четката е трепач, не знам как до сега съм живяла без нея.

Ето и снимка на фаворотите ми в момента:

# 78
Момичета имате ли мнение за някоя от тези маски?

# 79
И аз днес си взех Еластисайзъра с роза и личи-голямата опаковка и нямам търпение утре вечер да го изпробвам ,а може и тази ако не се стърпя Simple SmileСлед него мисля да използвам Ш и М Лалга....правилно ли мисля или?????и да спомена ,че съм боядисвана миналия петък-да не се изпера до събота,защото ще имам коледно парти ,пък и други партита предстоят живот и здраве.

# 80
Имам въпрос за ДПШ - Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo for All Hair Types
Имаше много положителни коменмтари за него като ДПШ който не заплита така яко косата както други от този тип. Но моята стана като на бездомна оФца. И се замислих дали косата ми е много зле, или имаше правило да не се шампонира 2 пъти с този тип продукти, което аз наруших ?

Елъстайзера - слагате ли в корените ? Мислех си предстои ми боядисване на корени ( предпразнично Wink ) да го сложа 4-5см разстояние от скалпа на предното миене. Или да не рискувам и да направя преуош с Олаплекс 3

има ли някъде из темите събрани пример за протеинови шампоани и хидратиращи такива ?

Пробвах Kérastase Extentioniste Thermique за 2 път, определено м/у него и Nutritive Nectar Thermique  - втория остава моята любов Simple Smile

# 81
  • Стара Загора
Мнения за серията на Керастаз Elixir ultime?

# 82
Здравейте, от златна рибка имам натрупани точки, могат ли да се използват онлайн? И в момента има ли някакви кодове? 💐

# 83
  • Велико Търново
Casual, аз слагам Еластисайзер само по дължините/навлажнени предварително/, но въпреки че и аз боядисвам само корени, изхождам от факта, че боята при отмиване се стича и по дължините, и затова не хидратирам преди и след боядисване, за всеки случай Wink

# 84
Точките в картите могат да се използват само в магазините им. Trollface

# 85
Момичета, еластисайзъра , който е на промоция с кокос в сайта дали знаете дали го има в магазина им на витошка в София? И намален ли е или трябва да поръчам

# 86
  • София
Момичета, еластисайзъра , който е на промоция с кокос в сайта дали знаете дали го има в магазина им на витошка в София? И намален ли е или трябва да поръчам

Намален е и в магазините а за да си сигурна най-добре се обади, защото точно този продукт свършва доста бързо

# 87
Peach honey, като ти гледам колекцията и ми става едно такова мило и хубаво BlushGrinning

# 88
  • София
След изчетените положителни коментари, вчера пробвах най-накрая шампоана на Лалга.
Взех мостра ор Рибката с последната си покупка.
Честно казано очаквах чудеса, тъй като е за изтощени коси - точно като моята, и предвид всички положителни коментари.
Преди него направих леко напоих дължините с чисто арганово масло от Мароко.
За съжаление се оказа едно ужасно разочарование - след него косата ми стана като слама, супер суха и оплетена, почти като с марокан ойл.
Малко по-добре но пак.
Тъй като макар да е малко косата ми и трябва много  продукт мострата не ми стигна и за задната част на скалпа та тъй като не бях взела друг шампоан в банята с мен използвах този на приятеля ми - гарниер фруктис за 3 лв - направи много по хубава пяна и усещане за мека коса.
След шампоана на Лалга едвам си разплетох косата, добре че бях взела под душа малко терапия на наши.
Със сигурност това не е моя продукт, но за мен е странно че има такъв заплитащ и изсушаващ ефект при положение че уж е за коса като моята....
Поне си спестих един 58 лв.
Оставам на Bed Head Urban Antidotes зеленият който досега се е доказал като най-невероятният шампоан за моята коса.

# 89
  • Варна
Защото шампоанът е протеинов.Да речем балансиран с превес на протеините.Маската и балсамът също. Докато се описват като хидратиращи ще има и разочаровани.
Сноу,интегрити маската на Милкшейк е супер.Не утежнява,подхранва много добре.Тази за боядисана коса е по-слабичка.

Общи условия

Активация на акаунт