Професионални серии за коса 131

• 50 622
  • 790
  •   1
Отговори
# 420
Viktoriai, аз използвам домашен Дарсонвал. На лицето го ползвам няколко пъти седмично, а с косата правя веднъж месечно една седмица пълен курс всяка вечер, след което разреждам до 2 пъти седмично. Особен ефект има върху косопада, за растеж още нямам наблюдения.
би ли споделила рецепта? Майка ми страда от косопад, мисля, че ще е заинтригувана.

# 421
Лято - мисля че под домашен Дарсонвал nia7777 визира уреда, който е за домашна употреба, не такъв за професионална в салон, та май няма рецепта..

Момичета, някоя от вас правила ли е Протокол Екстенционист в салон? Може ли да споделите мнение? До колкото знам се слага маска и върху нея едни гелообразни ампули, които май са само за салоните. Чудя се дали си заслужават 60-те лв за процедурата Smile

# 422
Цялата серия Екстеншънист съм използвала в домашни условия и бях мнооого доволна,вероятно тази в салон с допълненията ще е wow....

# 423
Здравейте! Може ли малко помощ в избора на номер на боя и оксидант. Искам да пробвам Иноа. Естествения цвят на косата ми е тъмно кестеняв. Преди доста време се боядисвах в салон цвят шоколад и имам леки червени оттенъци, които искам да премахна. Имам зелен коректор на лакме, който не съм ползвала никога. Искам цвета на косата ми да си остане ниво 6, само да махна червеникавите нюанси .

# 424
Наскоро си купих и въртящи се четка от Лидл и днес косата е все едно съм била на фризьор - здрава,лъскава и добре оформена.
Мислех да си нвзема въртяща на ровента, но не ми се инвестира толкова за нещо, с което не знам дали ще се разберем.. доволна си от лидл-ската, на оферта ли е сега?

Взех я с идеята,че е поредният боклук,който ще пробвам и върна. Оказа се,че ми е много полезна. Мъдреците още не успявам да оформя,но иначе става обемна и подредена, а моята коса е чуплива. По-лесно я оформям с тази четка,отколкото с кръгла и сешуар.
В момента я няма в брошурата. Можеш да се свържеш с Лидл по мейла и да кажеш до кой магазин искаш да ти я изпратят. Ако не ти хареса, просто ще я върнеш  - нищо не губиш.

Аз си поръчах на ровента и утре ще пристигне. В официалната страница на Филипс имаше негативни мнения за четките им. Дано не съм направила грешен избор. Ще пиша след като я пробвам.

# 425
Аз имам една от първите въртящи четки на Ровента удобни са но им се сплескват косамчетата и не стават после. Аз сега чака ето тази да ми пристигне

Дано да съм доволна от нея.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 08:58 от bubanka

# 426
  • Варна
 За ровентите има резервни четки из нета тъй,че не е проблем,а и изкарват поне 2-3 години редовен тормоз.

# 427
Тази е моята

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 08:57 от bubanka

# 428

Да моята е същата. За 10 години нищо ново не са измислили.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 08:57 от bubanka

# 429
Аз имам сешоар с различни четки на Ровента, но не се въртят, аз сама си ги въртя Smile
Дали има голяма разлика междъ тези с въртяща четка и моят без?

# 430
Лято , както PeachHoney каза става въпрос за уреда Дарсонвал. Силно го препоръчвам, освен за косата, и за кожата. На майка ти ще и е от полза при редовна употреба със сигурност. Моя го взех от dermis.bg , тогава беше 80лв на промоция. Без промоция мисля че е около стотина лева. За косопад също съм доволна и от ампулите на Phyto, но ако проблемът е сериозен е най-добре да се направят хормонални и кръвни изследвания - при мен например, косопадът се дължеше на анемия.

# 431
Благодаря за отговорите. Изобщо не ми и хрумна, че става дума за уред.
(има ли тема за размяна на козметика за коса? Имам една маска на Керастаз, ползвана 2 пъти, която искам да разменя.)

# 432
  • Lost in a fairytale ...
Мимс, от къде я поръча? Може ли линк?
Присетих се, че нямам невъртяща четка - сешоар. Ползвам въртящата, но не ми харесва как става - косата се завива много и става като шапката на гъба, след това дооправям с пресата, вярно, на 160-170 градуса и за малко, но все пак ... А иначе ми харесва, че се изсушава много по-бързо и става по-лъскава. Четката ми е като горепоказаната Ровента.
Да се похваля малко - най-накрая започнах да забелязвам промяна от протеина Heart Exl Днес косата ми е лъскава и дори бих казала, че е видимо по-жива. Това е от Бондплекс и 2-мин. реконструктор, като снощи стоях близо 10 минути с втория - под душа с шапка.Много добре се получи. Преди това измих с ДПШ, след него Л2, мароканско масло и термо на Олиосета. Доволна съм. Мисля да взема двустъпковия и да отида при фризьорката ми, че ме е страх да не се окепазя вкъщи.
Обаче имам нужда от спешно боядисване на корените, а се наплаших от Олиосета-та и съм в чуденка отново ...

# 433
Да спедяля и аз за въртящата четка - при мен става като наелектризирана, хвърчаща. Пробвах няколко пъти и до там. Защо ли така се получава?

# 434
  • София
Момичета,  днес всичко е с безплатна доставка в Нотино, аз се възползвах.

Общи условия

Активация на акаунт