Професионални серии за коса 131

• 50 625
  • 790
  •   1
Отговори
# 405
Аз също имам код - 5% на всичко. Ако някой го иска,аз няма да го ползвам.

# 406
За много години ! Някой ползвал ли е терапията на ланза и, ако да как ви се отрази и заслужава ли си покупката?

# 407
  • Пловдив
Лично за мен е много добра и си заслужава всяка ст. Количеството е много и ще стигне за много, много пъти. Ако има с кой да я поделиш ще е по бюджетна. Усещането е за здрава, плътна и много бляскава коса. Не втвърдява (при мен), дори и да се ползва всяка седмица, не бута цвят.
Днес ми е ден за миене и ще ползвам Ш и ампула Лалга. Да видим този път, дали ефекта ще е пак така много добър.

# 408
Аз също имам код - 5% на всичко. Ако някой го иска,аз няма да го ползвам.
Ако това е кодът, който ти изпращат след онлайн поръчка, той не може да бъде преотстъпен на друг потребител. Дори в самият имейл към кода си го пише.

# 409

Днес ми е ден за миене и ще ползвам Ш и ампула Лалга. Да видим този път, дали ефекта ще е пак така много добър.

Същата процедура направих и аз днес, но преди това пренощувах с еластайзера с роза. Е,обожавам я тази Лалга,а еластайзера наистина е по-слаб от екстрийма и ми идва точен като сила на вече прилично здравата коса Simple Smile.
Наскоро си купих и въртящи се четка от Лидл и днес косата е все едно съм била на фризьор - здрава,лъскава и добре оформена.

# 410
  • Пловдив
И аз много исках да намажа преди това Еластисайзър, че в неделя имам повече време да стоя с него, но не знаех дали е добра комбинация и го пропуснах. В момента съм намазана с масла по скалпа.

# 411
И аз много исках да намажа преди това Еластисайзър, че в неделя имам повече време да стоя с него, но не знаех дали е добра комбинация и го пропуснах. В момента съм намазана с масла по скалпа.

Миналата седмица и аз имах такива колебания,но момичетата тук ми казаха,че комбинацията е ок!
Днес се звъни на вратата,а аз с шапка за баня на глава и бяла глинена маска на лицето. Като се погледнах в огледалото сама се изплаших. Познайте дали отворих 😁😁😁

# 412
  • Варна
 Еластисайзър правя на предното миене преди Ланза терапията,защото преди нея мия с ДПШ.
 Хубава е терапията/само да не беше такъв смърдел  Laughing/ скъпа е да,но пък е огромно количество.

# 413
За много години, Дай Боже с прекрасни коси🤗.
Днес се наканих, след препоръките тук взех това
Остана да чакам да пристигне това

Но, имам много шампоани, нямам нови маски.Мога ли след тези ш.да ползвам маските на олиосета(имам още 1 и половина) или на керастаз?
Преди реконструктора наАфоджито, мога ли да сложа Лакме ш. или някой от другите?И, след реконструктора няма нужда от нищо друго, в смисъл следват термиците, нали?
А, ампулите на Лалга наведнъж ли трябва да се ползват?Моята коса е късичка, та се чудя дали едната не мога на два пъти да  я ползвам?И, след тях също направо термик или и още нещо?
Извинявайте, но тъкмо си помисля, че нещо ми се изясни, осъзнавам, че въобще не е така🤦‍♀️😂

# 414
За много години, Дай Боже с прекрасни коси🤗.
Днес се наканих, след препоръките тук взех това
Остана да чакам да пристигне това

Но, имам много шампоани, нямам нови маски.Мога ли след тези ш.да ползвам маските на олиосета(имам още 1 и половина) или на керастаз?
Преди реконструктора наАфоджито, мога ли да сложа Лакме ш. или някой от другите?И, след реконструктора няма нужда от нищо друго, в смисъл следват термиците, нали?
А, ампулите на Лалга наведнъж ли трябва да се ползват?Моята коса е късичка, та се чудя дали едната не мога на два пъти да  я ползвам?И, след тях също направо термик или и още нещо?
Извинявайте, но тъкмо си помисля, че нещо ми се изясни, осъзнавам, че въобще не е така🤦‍♀️😂

Честити нови придобивки  Hug

След Афоджито аз слагам маска, тъй като косата стои много суха. След това час са финишите.
Ампулата на Лалга слагах цяла,когато косата ми беше по-истощена. Сега загрявам ампулата и слагам половината. След нея не слагам маска -, достатъчно е богата.

# 415
Наскоро си купих и въртящи се четка от Лидл и днес косата е все едно съм била на фризьор - здрава,лъскава и добре оформена.
Мислех да си нвзема въртяща на ровента, но не ми се инвестира толкова за нещо, с което не знам дали ще се разберем.. доволна си от лидл-ската, на оферта ли е сега?

# 416
За срамота само аз май още не съм ползвала Еластисайзъра... Преди правих домашния, обаче от маслата ми излизат едни пъпки покрай края на косата на тила и спрях. Сега слагам масла само по време на боядисване и то по-скоро по дължината и много малко по скалпа. Та кажете този Еластисайзър на ФК по корена слага ли се, какво му е реално действието и на тънка и значително здрава коса трябва ли да го имам на всяка цена?Grinning
Напоследък в студеното не ми се седи с часове наклепана с нещо на главата... Колко мин може да се стои с него, за да има все пак някакъв ефект?

Преди малко тествах ш. с бял чай и балсама с мед на Ланза (бялата серия strength). Сега съм още с кърпата, но мисля за финиш само зеления серум от същата серия да сложи и после ще кажа как е...
На първо четене, балсама ми се стори доста слаб още в банята. Онова чувство на хлъзгавост без да поема в косъма и да разплита... Но не съм сигурна докато не издухам и оформя... За сега толкова...Grinning

# 417
Откакто го използвам ми е незаменим. Аз също съм с тънка коса, не се маже по корените. Щом не е много третирана вземи класически, не Екстрийм. В началото започни по 30 минути или час, постепенно увеличаваш докато намериш точното време (за мен е около 2 часа, за приятелка цяла нощ, но тя се боядисва). Няма как да утежни косата, защото се нанася преди шампоан, аз лично измивам косата само с вода, за да паднат поне част от нещата и на доста влажна коса нанасям

# 418
Мислех да си нвзема въртяща на ровента, но не ми се инвестира толкова за нещо, с което не знам дали ще се разберем.. доволна си от лидл-ската, на оферта ли е сега?
Аз взех една лидълска за проба и след три месеца ежедневно ползване си взех Филипс. Много съм доволна, косата става много по-различна от сешоара. Не ме скубе, но пък и моята коса е до раменете, за по-дълга не знам ..

# 419

Взех я с идеята,че е поредният боклук,който ще пробвам и върна. Оказа се,че ми е много полезна. Мъдреците още не успявам да оформя,но иначе става обемна и подредена, а моята коса е чуплива. По-лесно я оформям с тази четка,отколкото с кръгла и сешуар.
В момента я няма в брошурата. Можеш да се свържеш с Лидл по мейла и да кажеш до кой магазин искаш да ти я изпратят. Ако не ти хареса, просто ще я върнеш  - нищо не губиш.

Общи условия

Активация на акаунт