Професионални серии за коса 131

• 50 172
  • 790
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
  Gerrch Максимум веднъж на две седмици ДПШ. В момента косата ти е рестартирана тъй,че няма толкова бързо да се натрупват гадове. Придържай се към двустъпковото миене. Първо шампоаниране с продукт за скалпа,а второто с такъв за дължините и мисля всичко ще е ОК. При теб големия казус е проблемния скалп и той е с приоритет.
 Маракеш и Ми аманте не са много финиши  Laughing Слагам и повече и въпреки това ДПШ ползвам веднъж месечно.

*dreamer* да маската на Лалга ако я позагрееш под шапка дава същия ефект като ампулата.

За пореден път ме убеждаваш колко са различни косите ни  newsm78. На мен шипката ми е буквално нищоправещо-нещо като това на Хроноложист,а пурпурната роза ми утежнява  Laughing ако не внимавам с количеството.. Всичките ги слагам по един и същи начин само на суха коса след сешоар.
 От тия на Орайт най-много ми харесва Камелията,но  имам пресантиман към самото олио. Ползвам чисто такова на Гиза и за коса и за лице и го боготворя.
  Марокан ми е най-близко като действие с това на Макадамия-много са хубави и двете ама пусти аромат  Laughing хич не го трая.

# 196
princeza Пробва ли вече маската на шу покемон?

# 197
Здравейте,

За първи път публикувам в темата и моля за съвет - предполагам, че отговорът на въпроса ми може да бъде намерен назад в темите и затова моля за насока къде да чета за подходящи продукти за дълга, нетретирана с бои коса на младо момиче, която е склонна към омазняване в корените и изсушаване по дължината. Ползва преса за изправяне, но не ежедневно, а максимум 2 пъти в седмицата. Коментира с мен еластисайзерите на Филип Кингсли - бихте ли коментирали полезността на такъв продукт в случая?
Весели коледни празници пожелавам! Simple Smile

# 198
 Gerrch Максимум веднъж на две седмици ДПШ. В момента косата ти е рестартирана тъй,че няма толкова бързо да се натрупват гадове. Придържай се към двустъпковото миене. Първо шампоаниране с продукт за скалпа,а второто с такъв за дължините и мисля всичко ще е ОК. При теб големия казус е проблемния скалп и той е с приоритет.
 Маракеш и Ми аманте не са много финиши  Laughing Слагам и повече и въпреки това ДПШ ползвам веднъж месечно.

Те на брой са малко финиши, но косата ми поема голямо количество, а е късичка 😂
Отзив от днес - косата ми все още е много хубава и чиста, направо се родих с този Ш. Явно нещата преди него са били наистина зле и яко съм натрупала какво ли не по скалпа и косъма. На всичкото отгоре нямам сърбеж. Това не ми се е случвало от повече от месец.

Сетих се как преди години се сдобих с ботокс терапия някаква на Jungle Fever. Колкото повече я ползвам, толкова повече се утежнява и омазнява тая коса. Ама още на измиването клепва. Ми кой да прочете, че се ползва веднъж месечно, а не ежедневно 😂

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 12:29 от Gerrch

# 199
Аз минавам да похваля новия еластисайзър аромат на роза и личи - нааааай-божествения аромат на еластисайзър, който съм пробвала досега. За мен не мирише на роза (на много жени май не им допада този аромат) - по-скоро е нещо сладко, топло и опияняващо, на мен ми докарва на връхните нотки на парфюма Orange на Hugo Boss, които се разгръщат в първите 1-2 часа след напръскване. Вече купих по един на всичките ми приятелки за Коледа, надявам се и на тях да им хареса. Simple Smile
Иначе и аз предпочитам след еластисайзъра да измивам с протеинов шампоан и балансирана или хидратираща маска след това. Но така или иначе не го ползвам заради моментния резултат, а най-вече заради подрахнващото и хидратиращото му действие като цяло за косата. Което и по повод на въпроса на @eleonora - щом косата на момичето е суха по дължините, еласитайзърът е перфектно преуош решение за съживяване, еластичност и хидратация на косата.

По темата - на Ланза ползвам Kerating Healing Oil маската, но честно казано не съм впечатлена. Рядко я слагам, вярвайки че има благотворно въздействие върху косата, но обикновено след нея ми седи леко изпръхнала и разхвърчана. Имам също олиото - на мен ми омекотява и приглажда, придава блясък, но изобщо не се справя с фриза, та отново не съм очарована. Имайки предвид цените им, едва ли някога ще ги подновя. Просто изпитвам любов към мнооого други продукти с по-добро за мен действие. Пробвала съм също балсама за обем - за разлика от други продукти за обем, грам не заплита косата, ами даже напротив - супер мека и разлигавена става след него, четката за коса при разресване след това се плъзга като по масло. Имам в момента и термозащитния спрей за обем (май ското не съм го виждала да се предлага по сайтовете?) - не придава обем според мен, но пък прави косата мноооого лъскава. Едва ли бих подновила и него, защото като цяло не съм фен на спрейообразните термозащити - повечето, които съм пробвала, не помагат при разресването на изсушена с кърпа коса (изключение - Prep Perfecting на Ф.К.) и някак си не ги чувствам толкова силни като предпазващо действие.

Не се бодисвам и по другия въпрос не мога да изкажа мнение.

Весели празници на всички и от мен! Simple Smile

# 200
https://www.notino.bg/john-masters-organics/citrus-neroli-techen … -kosa/p-15951577/
Ето го детанглъра в нотино, във 3 разфасофка Blush
Весели празници и от мен! Flowers Hibiscus

# 201
Нещо, което се доближава до действието на Лалга?

# 202
https://www.notino.bg/john-masters-organics/citrus-neroli-techen … -kosa/p-15951577/
Ето го детанглъра в нотино, във 3 разфасофка Blush
Весели празници и от мен! Flowers Hibiscus

Не е детанглъра - балсам е.
Специално в Нотино го търсих от линк от предна поръчка за да проверя дали не го пропускам в сайта.

# 203
Animal Heart Eyes Cat Здравейте дами!
Попаднах на темата Предизвикателство Рапунцел-Дълга и здрава коса до юни 2019 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1091451 . Има ли желаещи да направим продължение през 2020? Според мн концепцията е много готина и стимулираща и на мен лично би ми било полезно, а и така ще имам стимул да си пусна косата до лятото и да не експериментирам! Relaxed Sparkling Heart

П.с. Бях до ЗР за протеинов шампоан и ми препоръчаха този на Олиесета, влех си и еластайзъра с роза, довечера ще ги тествам. Коя маска според вас е по-удачно да сложа накрая - Архитект или Хроноложист - търся ефект приглаждане на фриза.

Благодаря предварително и весели празници на всички! Gift Heart

# 204
Casual, извинявам се, не съм видяла, че пише балсам. На вид е абсолютно същият Thinking, възможно ли е само опаковката да са сменили, а съдържанието да си е същото?
Peach honey, с удоволствие ще се включа в предизвикателство Рапунцел, ако има и тази година Blush
Миналата само ги чеятх, но пак беше много полезно Blush

# 205
Здравейте момичета, влизам в темата с въпроси, защото до сега нямах особена нужда от професионални продукти за косата. Сега обезцветих от черно до  червено, неравномерно все още. Подстригах я и от дължина до средата на гърба сега е над раменете. От тези процедури се изсуши и изтощи малко по дължините, а в корените се омазнява за около 2 дни. Купила съм серията абсолют рипеър на Лореал - шампоан и маска, термото на митик ойл и на лакме 10 в 1, сега поръчах еластайзър екстрийм и протеиновата маска на напура. Моля за мнение подходящи ли са според вас и какво още ще ми помогне за възстановяването на косата. Благодаря предварително на всеки, който се включи с мнение 💐. Весели празници!!!

# 206
1. От Ланза не съм пробвала нищо.
2. Боядисвам се с Лакме Хрома. Харесва ми, че цветът не червенее. Точно това търсех. Косата става лъскава, допада ми. След като изхабя запасите от ЧП, смятам да пробвам oway в салон. Преди няколко години се бях боядисвала еднократно с нея и ми беше допаднала.

Останах доволна от шампоана на oway против косопад. Цяло лято се боря с косопад след раждане. Опитах какво ли не. От този шампоан видях ефект на третото измиване. Освен това ми подейства много добре на бързо омазняващите се корени. Има ментов охлаждащ ефект.

# 207
  • Варна
  natali12  Колорплекс една две дозички няма да са излишни както и ампулка лалга. След такива сериозни химически процедури според мен терапиите са задължителни.
 Замислила съм се за това https://www.johnbeerens.com/safeguard-300ml  newsm78 откакто го видях  Laughing. Цената на ампулите в рибата е отврат,а са много хубави.

PeachHoney Бананадана беше инициаторът на предизвикателството,но изчезна малко след началото му. Ако искате направете ново  Laughing. фен съм на шантавите протоколи  Joy.

_vivian_ веднъж съм ползвала покемонската маска до сега и изчаквам поне още няколко теста-после ще напиша ревю. На първо четене е типична маска на Шу,богата,маслена и миришеща на серията ESSENCE ABSOLUE .

# 208
Много благодаря на prinzesata не само за отговора, а и за всичко споделено в темата, благодарение на това не си съсипах косата при изсветляването този път!💐 Купих colorphlex и слагах в обезцветителя и в боята имам още няколко дозички и ще направя самостоятелна терапия с тях, а за ампулите на лалга ще се поръчва щом са ефективни 😊

# 209
Vnndln, надявам се да ти хареса спреят. На мен ми допада, че не втвърдява косата, нищо общо няма с лак за коса и в същото време задържа прическата. Аз обаче пръскам преди да започна да навивам косата. Разделям я на пластове и пръскам всеки. Blush

А различните пластове един по един ли пръскаш и къдриш  веднага или пръскаш цялата коса на сектори, изчакваш малко да поизсъхне спрея и тогава къдриш?

Общи условия

Активация на акаунт