Професионални серии за коса 131

• 50 160
  • 790
  •   1
Отговори
# 180
Трябваше да дам линк за спрея на Лореал, но тъй като не мога да го намеря, прилагам снимка.

Кежуал, прекрасна коса имаш Flowers Hibiscus

# 181
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/techni-art--sti … e-constructor-150
Ето това е спреят, явно са с обновени опаковки. Веднага го поръчвам щом задържа къдрици, моята коса едвам ги задържа до 3 часа след къдрене. Confused

# 182
  • Варна
 Casual разкооошно косище  Hug Laughing.

Gaggi защо ще ядеш бой  Laughing? Щом ти харесва лошо няма. Не е казано,че шампоана трябва да е 50лв.,за да мие.На не третирана и най-вече млада коса да речем до 30-35,че и до 40г. спокойно меже да се кара с дрогерийна козметика. Навремето Елсевите ми бяха любими те в зората на демокрацията си бяха и лукс де  Laughing.
 Честно казано нашето е психично отклонение в голяма степен  Laughing. Лично аз избягвам да купувам шампоани  Laughing и въпреки това имам поне 15 Embarassed/чак ме е срам от мене си/. Наскоро се изнервих и изхвърлих две торби с отворени мазила,които със сигурност няма да ползвам.
 Често и подарявам и разменям де,но разните експериментални ,които не мога да претикам на ММ отиват в контейнера  Laughing.

Gerrch Епруваж с масаж и по скалпа.

# 183
Vnndln, надявам се да ти хареса спреят. На мен ми допада, че не втвърдява косата, нищо общо няма с лак за коса и в същото време задържа прическата. Аз обаче пръскам преди да започна да навивам косата. Разделям я на пластове и пръскам всеки. Blush

# 184
Точно така си мисля да го използвам и аз. Преди около 5 години в дивото си тийнейджърство пръсках кичур по кучур косата с лак и започвах да я къдря. И наистина косата си стоеше къдрава до 3 дни, съответно се отпуска след всеки ден и стояха разкошноо Heart Eyes. Но след като видях какви са последствията върху косата, а и машата ми преустанових този метод. От тогава не съм намерила друг
ефективен начин, надявам се този спрей да ми помогне. Hug

# 185
Девойки,поръчала съм си бои на Sexy Hair,някоя от вас да има коментар? И още,трябва ми Post color продукт,ползвали ли сте такъв и на коя марка.

Да ви похваля  Intense Hydrator и Leave-In Moisturizer на Joico.Два уникални продукта.До сега съм пробвала само спрейчето от дъжд на вятър като искам леко да освежа,обаче тоя хидратор ми взе акъла.Идеално заглади косъма,никакъв фриз и косата се усеща здрава,тежка,но не увиснала и къдриците са добре оформени.Излизах под дъжда и очаквах косата ми да стане като храст,но нищо подобно,фриз няма.Много съм доволна.

# 186
+1 за Intense Hydrator ...наистина е уникален продукт

# 187
Кой без измиване от К-пак серията или синята серия ?
Вече си мислех че съм единствената на която толкова се харесва хидратора.

някъде ДМО детанглъра да сте виждали по сайтовете ?

# 188
# 189

Тц Sad  Ето това, но май наистина е спрян от производство Sad

# 190
Здравейте, имате ли отзиви за следните Ш против пърхут, които съм избрала за мъжа ми (сух скалп, суха коса):Шампоан против пърхот, себорея и патогенни заболявания NAPURA S|6 Active; Шампоан против пърхот и лющещ се скалп Oright Tea Tree и Mediceuticals X-Folate?

# 191
Тц Sad  Ето това, но май наистина е спрян от производство Sad
Скрит текст:
Не бой се,няма нещо, което не можем да намерим Wink
https://www.parfumdreams.de/John-Masters-Organics/Haarpflege/Con … n9B0aAr9WEALw_wcB
И голяма опаковка
https://www.douglas.de/Haare-Haarpflege-Conditioner-John-Masters … uct_M1032483.html

# 192
Идвам със специални благодарности към Принцесата. Онзи ден ми препоръча ДПШ на Меди и аз се завлякох в Рибката и го взех още днес, и ето ме - измита с ДПШ Меди.
Гел-консистенция, гаден аромат Grinning . Много обилна пяна, косата ми се разскърца, но не се заплете изобщо. Сложих след ДПШ маска Епруваж възст., след това малко Ми аманте по краищата и изсуших с въртяща четка.
Държа да кажа, че от известно време косата ми с каквото и да я измия вечерта - на сутринта е сплескана, смачкана и сплъстена. А бритона ми, който изправям веднага след изсушаване се омазняваше още при изправянето. Та това състояние на косата ме накара така бързо да взема ДПШ, и, ВОАЛА, косата ми просто е била "мръсна" от продукти, силикони и затова така стоеше мръсна и омазнена бързо след измиване, а по принцип не е мазна.
Сега си имам чиста коса, силно се надявам утре сутринта да е също в добро състояние и усешам как ДПШ ще ми стане пръв другар в банята. Смятам, че веднъж седмично може би е добре да го ползвам, защото мия косата ежедневно и слагам голямо количество финиши(ми аманте и маракеш за краища). Ще видим какъв график ще му измисля Grinning
Най-добрата реклама, която мога да направя на ДПШ, е че ММ ми направи комплимент колко хубава и лъскава е косата ми. Grinning

# 193
Само не прекалявай с използването на ДПШ, не е за честа употреба.

# 194
  • Пловдив
Здравейте!
На Ланза имам и ползвам серията Keratin Healing Oil - Ш, М, терапия, наскоро изхабих 2рото шише олио. Много ми харесва всичко. Ш силно ме впечатли.
Серията за боядисана коса - Ш, М, Б. Също много я харесват. Много добра хидратация, без да се губи от обема, и косата има много блясък.
От хидратиращата серия имам Б. По скоро го усещам балансиран. Серията за боядисана коса е по-силно хидратиращата за мен.
От боите, последно преди седмица пробвах Permesse, черно петъчна покупка, смесени 4ка и 5ца. Очаквах почти черна коса, но не. Получи се чудесен кестен. Ще видим белите косъмчета, кога ще се покажат. Иначе много ми харесва и ще повторя пак.
От ЧП пробвах олиото с пурпурна роза на O'Right - леко ми идва. Да, дава блясък и мирише хубаво, но моят фаворит си остава силно хидратиращото със шипка Heart Не мога без него. В тази връзка, олиото на Мароканойл дали прилича на това със шипка?
И така... пробвах ампула Лалга, заедно със Ш. Имало за какво да ги хвалбите Simple Smile Ефекта е 6+  Плътна, тежка коса, направо двойна, усещане за здрава коса, блясък. Маската и тя ли дава този ефект?

Към ЧПетъчните покупки добавих и Ш Хроноложист, за който се чудя от няколко месеца и една голяма кутия М Мароканойл с кафява капачка.

Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт